Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dns10

2 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyra Tudmányos Akadémia legitimálta az ország léggépszerűbb, legnaprakészebb internetes oldalinak helyes írását...
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Magamközt Botosjeti 2011.11.04 08:17:00
Már 10 perce folyik a könnyem a röhögéstől:           Ui: nem akarok belegondolni, hogy a szerencsétlen gyerkőc miért nem ismeri a juhász szót.... most csak nevetni szeretnék....... mondom nem akarok belegondolni.......
dns10 2011.11.08 14:38:17
Klasszik tükörreflexes bug, amikor hagyjuk középre fókuszálni a masinát... ..
Aki járt már raliversenyen, tudja, hogy az első autót jól lefotózni elég nehézkes. Pedig, ha valaki nem a sörözés miatt van ott, annak a listavezető megörökítése elkerülhetetlen. Nemrég lehetőségem volt ellátogatni a finn ralira, ahol nekem szerencsére nem a megélhetésem…..
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó…..
Van egy videónk arról, nagy vonalakban mi fog történni a Gengszterkorzó második évadában. Spoleres, még jó, én meg sem mertem nézni, mert az első évaddal sem végeztem még. ..
Összeállításunk négy részben idézi fel az áldott/átkozott 2010-es évet a tévében, az első darabot itt találják, a második negyedévről ma írunk.ÁprilisA hónap első napján felszámolta Kommunikációs igazgatóságát az RTL, Soma ls Hajós András is bekérezkedett a Cég…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
dns10 2010.12.20 09:28:40
Kalap úr :D subba.blog.hu/2010/12/19/nem_nyert_eee_eee

Most komolyan, kedves bérblogger!
Mitől lett volna jobb ez a tegnapi bénázás, mint a megaszar?

A mélypont szombaton volt, amikor kétszer is elhangzott: "Álljunk egy kicsit hátrébb!" Mert? Így van leírva a forgatókönyvben? Beszartam. A másodiknál asszondja a szopottgombóc: "Így látszódik a fa!" ??? WTF?
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Vigyázat, a filmben bikkfanyelvű makogás hallható, és egy ponton felbukkan egy sematikus ábra. A most látható megoldások nem véglegesek, hanem a dolgok térbeli helyzetét rögzítik, a végső állapotot a bukócső térvázával adja majd ki, reméljük még a végítélet napja előtt…..
 Máshol is komoly gondot okoz a hangos kurelés, még az A lépcsőházban is hallani!..
dns10 2010.06.11 11:02:13
Subba Zene csodálatos alkalmakra 2010.05.31 12:43:00
 Esküvőkre, ballagásokra, de igazából bármire ajánljuk a zseniális furulyás feldolgozó művészt.  ..
dns10 2010.05.31 23:05:17
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
A gazzetta.it kiszámolta, hogy állna az idei világbajnokság, ha télen a FIA a 10 – 8 – 6 – 5 -  4 – 3 – 2 – 1-es rendszerről nem állította volna át a sorozatot a 25 – 18 – 15 – 12 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2…..
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Belsőség Bende cápája 2010.04.14 17:58:00
Hétfő este pöccintett át Pista egy linket, hogy nézzem már meg. Azonnal elborult az agyam, fém lökhárító, króm dísztárcsa, első tulaj itthon, garázsos, 518i. Cápa. Zöld. Metál. Tetőablak. Ott beleszerettem. Megemlítettem a Ritának, mit szólna hozzá, csak annyit mondott,…..
dns10 2010.04.15 10:44:42
Kiss Péter programigazgató már tavaly megígérte, hogy a Tv2 abbahagyja a kapkodást, és felépíti azt, amit eddig nem sikerült, pedig az RTL Klub a sajátjára lassan már műemléki táblát is kitehetne. A délutántól a főműsoridő végéig ívelő programstruktúrát. Már akkor…..