Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exilis

0 bejegyzést írt és 1202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Öt hónap éppen elég kiismerni valakit, és ha ebben a másik igen segítőkész, azon csak nyerhetünk. Ha a csaj pénzügyileg könnyelmű, figyelmetlen, állandóan a saját kényelmét keresi, és mindig a fókuszban akar lenni, akkor nem árt keresni egy másik 21 évest, ...esetleg…..
exilis 2022.11.03 17:57:02
@Androsz: Én is ezen akadtam fenn. Nekem volt ilyen csajom aki nem akart soha előjátékot, nem szerette az orális szexet se kapni, azt mondta ő úgy nem tud elmenni, nem szerette ha a mellbimbójához érnek, mert túl érzékeny volt, nem lehetett megmasszírozni mert annyira csiklandós volt, csókolózás tapizás nélkül, síkosító és egyből a lényegre volt a normális nála. Akkor még tapasztalatlan voltam, csak sejtettem, de ma már egyértelmű, hogy totál frigid volt. Szerintem már csak ez miatt is tedd lapátra, hosszú távon ez hiányérzetet szül benned, annak meg soha nincs jó vége.
                       Ha a volt barátnő jóban marad az édesanyáddal, abban semmi rossz nincs egészen addig, amíg el nem kezd az életedről tudósítani az exednek. Posztolónknak most nincs szüksége zártabb párkapcsolatra, mert egyelőre az újdonság izgalmára utazik.                              …..
exilis 2022.08.25 15:23:37
                       „Nem lehet mindig igen a válasz, csókolom! Akkor ne kérdésként tegyétek ezt fel, hanem állításként: „hozzám jössz feleségül” – A pasi mindössze fél év után kéri meg a barátnő kezét, aki nemet mond. A sértett fél azonban ebbe nem nyugszik bele, még anyut is mozgósítja.      …..
                       A virtuális térben szövődött szerelmek néha legalább olyan valóságosnak tűnnek, mint a fizikai világban lévők, és éppen ezért a szakítás sem fájdalommentes. Ma megtudhatod, hogy az internetes csalók akár évek munkáját is képesek belefektetni egy alapos átverésbe.      …..
                       „Én egy kapcsolatban maradéktalanul jól akarom érezni magam, boldog akarok lenni, ha ez önzésnek számít, sorry” – A pasi rájön, hogy mégsem akar a jelenlegi csajával megöregedni, mert pénzügyileg felelőtlen és a realitásérzéke sincs a helyén. De mikor mondja meg neki a…..
„Valójában neki mindegy, kivel, csak legyen már valami, ami eddig kimaradt nála, és a korkülönbség fölött is elsiklik” – A pasinak eddig mindig nála idősebb barátnői voltak, de még sosem találkozott azzal, hogy fél év után a párja azonnal és mindent akarna. Nőnapi posztunkban a negyven felé…..
exilis 2022.03.08 15:13:07
@exilis: Bár ő is megéri a pénzét, hogy azt gondolja, hogy majdnem negyven évesen egy huszonéves kölyök fog neki örömmel apukának ugrani.
A pasit kidobja az a nő, akiért Posztolónkat elhagyta, de most újra bejelentkezett, mindenféle hülyeséget zúdítva rá. A férfiaknál néha a két szék közé esés aktusa egy teljesen érthetetlen, szürreális tudatállapotot okoz.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
exilis 2022.02.18 13:48:21
@Rubasov et.: Ezt a nem a magasság határozza meg dolgot csak magas férfiak mondják.....

Én kibaszott jóképű vagyok. Komolyan. Amikor kisgyerek voltam, anyámat megállították a nők az utcán, hogy milyen szép gyerek, micsoda szemek, üldözni fognak a nők. Én voltam mindenhol az óvónők, tanítónők kedvence. Aztán kamaszodni kezdtem, és megálltam a magyar átlag alatt 5cm-el. Na, ki lehet találni hányszor estem pofára, és hányszor hallottam a nagyon jó fej, vagy de legyünk barátok, sőt, az őszintébbje kerek-perec megmondta, hogy milyen kár, hogy nem vagyok magasabb. Tudjátok hányszor esett meg velem buszon, hogy elkezdett szemezni velem egy csaj, én vissza, mosoly stb. aztán felállok, és látom a csalódást? Egy idő után már nem is viszonoztam. Nem mondom, hogy nem érdeklődtek utánam nők, érdeklődtek, de nem olyanok akik jól is néztek ki. Ők barátzónába soroltak egyből. Szerencsére a korral ez változik, most már az egzisztencia fontosabb, és tényleg megkaphatok jobb nőket is, de most meg már annyira nem is érdekel.
exilis 2022.02.18 14:01:03
@Almandin: Téged megértelek, fura mód nekem is volt lehetőségem egy 180 cm körüli lánnyal járni, rajtam múlt az egész, engem zavart volna. A magasabb lányoknál az lehet, hogy náluk sok srác alacsonyabb, és megszokják, hogy lejjebb is van élet, de pont a hozzám passzoló, nekem ideális 160-165cm magas lányok azok, akik el nem tudják képzelni, hogy 180 alatti pasijuk legyen. És mindezek amikről beszélek a húszas évekre igaz, harminc felett kezdenek megváltozni a dolgok, és kezd a magasság nem annyira elöl lenni a listán, de húszas évei elején egy alacsony srácnak csajozni rémálom.
exilis 2022.02.20 21:08:44
Na, ismerem én az ilyen női szövegeket, hogy nem a magasság számít. A barátnőim (mármint barátok akik nők) mind ezt mondták amikor vigasztaltak, hogy te olyan jóképű vagy, meg jó fej vagy, meg humoros, okos stb.. De nekik nem kellettem volna, meg érdekes módon mind vigyorogva adta elő, hogy jaj én 162 centi vagyok, a párom meg 195. Komolyan, az a büszkeség ami egy nő arcára kiül ilyenkor, az kb. az mint amikor egy férfi azt mondja, hogy a felesége playboy modell. Nekem 21 éves koromig nem volt barátnőm, de volt több nagyon durva pofára esésem, és mindig a magasságom miatt nem kellettem. Életem egyik legmegalázóbb élménye volt, amikor több hónap udvarlás, közös programok, érintések, kétértelmű poénok után amikor színt vallottam (persze valami alkalom volt, virággal a kezemben, mint egy igazi lúzerhez illik) mondta a csaj az arcomba, hogy nagyon kedvel, és ha 10 centivel magasabb lennék akkor járna velem, de így is én vagyok a legjobb barátja, az nem jó nekem? Hát nem volt jó. Amikor 21 évesen becsajoztam, akkor sem az volt, hogy találkoztam egy lánnyal, aki tetszett, hanem beláttam, hogy aki tetszik annak nem kellek, és kerestem egy csajt, aki kb. ugyanabban a cipőben járt mint én, szépnek nem volt szép, de el tudtam vele képzelni egy testi kapcsolatot. Meg is beszéltük, hogy egyikünknek sem a szíve vágya a másik, de amíg nincs más járjunk. Aztán persze jó kezdőként egymásba gabalyodtunk érzelmileg is, de az már egy másik történet :D
Benned is elindulna a gyanakvás, ha a pasid minden társasági helyzetben nőkkel cseverészne úgy, hogy téged soha nem hív oda? Te is úgy éreznéd, hogy csak idő és alkalom kérdése, mikor lesz ebből egyszer csak számcsere? Talán jogosan.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
exilis 2022.01.28 13:30:33
@Lorrh: 6. Tudományos tény, hogy az oxitocin.....
„Értem, hogy élete legszebb pillanatait kívánja elnyújtani, mint mindenki, de ő a szervezete kárára. Merthogy már nem úgy bírja az éjszakázást meg az ivászatot, mint előtte” – A tények makacs dolgok, és ha nem vesszük figyelembe, attól még jelen vannak. Álmodozó pasi, realista barátnő.   Ha…..
13 év próbára teszi a kapcsolatot, ami ennyi idő után vagy erősebb lesz, vagy repedezni kezd. Sajnos Posztolónk az utóbbi helyzetben van, imádja a gyerekeit, ezért nem is akarna elválni a házsártos feleségétől, akivel már nem lehet normálisan beszélni.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
„Mik az elvárásaim? Egy kis figyelem, védelmezés, és hogy ne kelljen állandóan bizonygatnom, hogy én is érek valamit” - Válás után még nem futott le az előadás, az új kapcsolat lehetőségétől így sincs elzárva senki, még akkor sem, ha esetleg már gyermekkel rendelkezik valaki. Egyedülálló Szülők…..
exilis 2021.12.21 19:28:07
@Lesz még Magyar Köztársaság: Menj vissza a kurucinfóra észt osztani okoska. Ez a nő sem tudja miért vált el igazából, mert az amit állít röhejes. Tipikus királylány történet, alkalmazkodni képtelen nő irreális igényekkel, elvárásokkal.
„Nem utálattal szakítottunk, talán ezért van ez. Tiszteletben tartottam a szándékát, hogy menni akar” – Viszont a pasi nemhogy napi rendszerességgel, de lassan már óránként ad hírt magáról, így Levélírónk olykor kénytelen lehalkítani a mobilját miatta. Miért nem az új barátnőjével foglalkozik, és…..
exilis 2021.12.10 15:42:32
@MsIreneAdler: Nem így van. Egyértelműen csak témának használja az újat, illetve mutatja a réginek ezzel hogy bízik benne, és vele jobb volt. Rubasov írta le legpontosabban a helyzetet, nem kell ebbe többet belelátni.
Érdekes tanulságokat hordozó levelet kaptunk: a csaj azt kifogásolja, hogy a pasija nem féltékeny, bármivel is próbálkozik. Az igaz, hogy párja érdektelen mostanában és már semmiben sem kezdeményez, de van ott egy nő is, aki mindezt tűri.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
exilis 2021.12.01 10:38:32
@Dorottya Hrabovszky: Már ne haragudj, de ez akkora baromság, mint ide Buda. A szerelem és a párkapcsolat valamilyen szinten mindig is a birtoklásról szólt, arról, hogy egymás felé elköteleződtök, feladtok valamit magatokból és a másik kezébe helyezitek. Az aki abszolút nem féltékeny az előbb-utóbb csúnyán pofára fog esni. Ez a pasi is, de nem ezzel a tőle lejjebb lévő csajjal, hanem majd amikor ráakad arra a nőre aki el is vesz, és aki pár polccal a posztoló csaj felett helyezkedik majd el vonzerőben.
„Amikor néha az exeimmel levelezek, kiderül, hogy egyiknek sincs még normális kapcsolata, tehát nem biztos, hogy esetükben én voltam a hunyó” – Amikor egy nő kiáll az igazáért, és mindig övé az utolsó szó, az néhány pasinak indok lehet a lelépésre.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Sok mindent betudok annak, hogy ő amúgy nehezen beszél az érzéseiről, nehezen nyílik meg. Magának való” – Posztolónk abban bízik, hogy párja még megváltozhat, határozottabb lehet és jobban kiáll majd magáért 35 év felett is.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
exilis 2021.11.17 12:21:05
@Almandin: Hülyeségeket beszélsz. Lelki terror, meg kontrollmánia. Igen, van ilyen is, de 35 felett ennek valószínűleg az az oka, hogy a fickót pofára ejtette már néhány nő, és komoly lelki sebeket szerzett. Akit már átbasztak párszor, az sokkal gyanakvóbb lesz egy új kapcsolatban is, idő kell hozzá, hogy kialakuljon a bizalom, egy ilyen embernél akár évek. Nekem is megvolt a nagy pofára ejtésem, három évembe telt, mire újra normálisan tudtam fogadni egy nőtől a dolgait. Kurva szar tud ám lenni egy de ja vu élmény, amikor mondjuk a régi nőd mindig "pedikűröshöz" ment amikor a bakjához indult, és az új is pedikűröshöz jár. Nincs az az ember akiben ilyenkor ne jönnének elő a rossz érzések, és ezek csak nagyon hosszú idő után múlnak el.
A negyvenes pasi úgy érzi, hogy a húszas csaj többet akar tőle, de hamar rájön, hogy csak egy számára érthető játék részének szánja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők…..
exilis 2021.11.17 12:09:23
@Puerto Prince: Nem találkoztam még elvált nővel aki ne egy "bántalmazó" kapcsolatból jött volna. Ez a legegyszerűbb hazugság ha együttérzést akarunk kicsikarni, és elterelni a lényegről a figyelmet. Barátom akit fűvel fával csalt az asszony, egy nyámnyila alak volt, de tényleg, amikor vége lett, akkor úgy tudta meg, hogy ment haza munkából, és a feleség épp szórta ki a holmijait a másodikról, mert költözött a helyére az új bak. Na még róla is visszahallottam, hogy micsoda erőszakos alak volt, bezzeg és szegény Gizuka....
Posztolónk jó barátságot ápol egy nővel, akitől sosem akart semmit, de most mégis aggódik amiatt a vitatható filozófiát valló művészke miatt, akit valahonnan felszedett. Vajon erkölcsi kötelességünk ilyenkor finoman hangot adni a véleményünknek, vagy jobb hallgatni?   Ha esetleg nem tudtad: a…..
„Tudott ő kedves és gondoskodó is lenni, de az főképp csak magára erőltetett szerep volt, és miattam csinálta, de órákban volt mérhető a tartóssága” – Az agresszív pasik mellett nem könnyű az élet, és ma azt is megtudhatod, hogy konkrétan miért nem.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Mindig is értett hozzá, hogy embereket viszonylag rövid idő alatt kikészítsen, hát nem irigylem az utánam következőt” – A nő lépett félre, mégis ő várt megértést. Technikailag megcsalta Levélírónkat, és a dolog csak akkor rendeződhetett volna, ha szorosabb a kapcsolatuk, és van mellette pár enyhítő…..
A barátnő három lehetőséget tart reálisnak, ami eldönti a jelenlegi kapcsolatát, de mintha már maga is sejtené, mi lesz annak a vége, ha egy önmarcangolásokban tobzódó pasi mellett marad.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..