Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katscha

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grassfield vagy francia- vagy magyarszakos lehet, más nem is tudná megfejteni ezt a finoman aktualizáló, a nacionalizmus témakörére abszolúte nem érzékenyen reagáló képviccet, hiszen föl kell ismerni hozzá a jobb felső szekcióban látható, régen halott embert. A megfejtés eleje a…..
Katscha 2008.12.02 08:11:13
A vártnál sokkal szigorúbb büntetéssel sújtotta az EBEL fegyelmi bizottsága az Alba Volán két idegenlégiósát, és ezen ítéletén keresztül a klubot is. Ez derül ki a hivatalos honlap ma déli híréből. A helyzet nagyon nehézzé vált, de nem reménytelen. Update: további…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
- Nah végre vége ennek a napnak is. Fáradt vagyon nagyon, és még tanulnom is kell. - A sulit most kivételesen élveztem. Az anyagtudományt különösen. Gondoltátok volna, hogy egy korsó sör felemeléséhez 1 [J] munka kell? Hihi. Akkor most már tudjátok. - Holnap csak 5:10-kor kelek,…..
Katscha 2008.10.14 05:02:16
- Ahogy igértem már itt is vok. - Tegnap, azaz Szombat, reggeltől kezdeném. Jocóval, feltakarítottuk, a szobánkat, wc-t, fürdőt, konyhát, mindössze "csak" 3 óra hossza volt. Szeretem a tisztaságot, persze nem csak ezért volt a nagy hajcihő, hanem Hétfőn szoba ellenőrzés…..