Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hufnagel@citromail.hu

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen valószínűtlen kompozíció. Persze legalább informatív, kiderül belőle bemutatkozásként, hogy a kishölgy kedveli a 90-es évek divatszíneit, előző pasija, vagy ő maga, netán jelenlegi pasija boxol (jobbra, lent), és hogy a kis poronty van olyan szerencsés, hogy idejekorán…..
hufnagel@citromail.hu 2010.01.16 16:47:57
      Mielőtt hazatért volna a Nine premierje után, Braziliában nyaralt egyet Cruz a pasijával, Javier Bardemmel. És megdöntötték a seggfogdosás páros rekordját. Cruz alakja jó, de smink nélkül kicsit férfias a tekintete.  ..
A levélíró szerint a XIV. kerületi posta garantáltan nincs a helyzet magaslatán. Hiába várta a postást, annak állítólag egyszerűbb volt bedobni a postaládába a várt csomagot, mint becsengetni és szerintük ez jól is van így. Ahogy arról sem tehetnek, hogy a külföldről…..
hufnagel@citromail.hu 2010.01.16 07:38:36
@hagyma:
Nekem pontosan 5 euróm bánta ugyanezt a lapos-leveles trükköt. A boríték széttépve, de nylonban szépen átcsomagolva - "sérülten érkezett" felírattal kaptam meg.
Bementem reklamálni a Orczy téri fő-fő postahivatalba, ahol nagyon sajnálták, de nem tehetnek semmit. A lapos duma az volt, "már a határra így érkezett".
Gondolom ha levelem Hollandiából érkezett, a vámos-kábszeresek azonnal szétszedik, és hiába kenik a német vagy osztrák kollegáikra, de hát az 5 eurós bankjegy az mégsem kábszer.
A jó kúrva anyjukat, költsék patikára!
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
hufnagel@citromail.hu 2009.08.28 06:02:28
@sutyerák:
hehehe, töklámpa, én sose iszom viszkit. Egyébként meg miből gondolod, hogy itt egy átlagmagyarnak fussa whisky-re? Amikor már egy öveg jó sör is egy egész vagyon.
De nincs mit tenni, Romániában az is sokkal olcsóbb, nincs rajta a 25% ÁFA, csak 19!
Hiába váltott R. fekvőkocsi-jegyet Erdélyből Budapestre, a MÁV egyszerűen kevesebb ilyen szerelvénnyel indította el a hirhedt Corona expresszt, hiába tudták, hányan váltottak jegyet. Az eredmény elképzelhető és alant elolvasható, a slusszpoén az, hogy a magyar kalauz …..
hufnagel@citromail.hu 2009.08.27 09:22:15
@@nális Coitus:

Igen, képzeld mán el, Marosvásárhely az Erdély! Ahol viszont nagyobb magyarok élnek, mint ebben a köcsög anyaországban, buzifővárosban, ahol 20 éve csak mindent ellopnak vagy privatizálnak a nem igazán magyarok.
Akik csak úgy itt laknak, folytonfolyvást osszák az észt a fórumokban, győzikeshow-s büdösproli sz@rmagyarok!
Neked kéne inkább egy fapados priccs Vácra, Dunára néző ablakkal.
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
hufnagel@citromail.hu 2009.08.21 20:59:47
Azért egy KGST-s csehszlovákiai csoda, a Skoda még igazán beleférhetett volna a mondandódba - legalább egy S100-as.
Na az volt ám a király autó. Nekem az törte a valagamat nagyjából 12 évig. Igaz már használtan, kb. 4-és fél évesen vettem, de aztán abban ki is merült a fejlett autóstechnika minden csínja- bínja. Elsőre például soha nem indult be - még nyáron sem - hát akkor még télen. Volt olyan tél, hogy az aksiját 3 laposelemmel kellett kisegítőleg megbikázni, hogy némi feleségi segédlet mellett legalább betolásos módszerrel beinduljon.
A zajos motor, a "kényelmes" ülések és a csodálatos úttartás okán egy 300 kilométeres út nagyjából annyit tett, mint bármely mai autóval levezetni 6-700 km-t. Aztán elkezdtem szerelgetni. A hengerfejtömítésen a vízátömlőnyilások közösítésével (a tömítés átvágásával) sikerült olyan fűtést varázsolni bele, hogy -20 fokban egy szál ingben is hőség volt a fülkében. A nyomogatós ablakmosó szerkezet helyére egy Wartburg-Moszkvics kooperációs elektromos ablakmosó rendszer került, attól kezdve nem volt gond a szélvédővel. A motortéri rövidkör átkötésének keresztmetszeti megnagyobbításával az indítás utáni bemelegedés villámgyorsan zajlott. A dinamó amely szinte sohasem tudta az akkumulátort üzem-és indításképes állapotban tartani, egy csapágybeállás után autóbontóból 700 forintokért beszerzett generátorral cserélt helyet és egy saját készítésű, tranzisztoros feszültségszabályzóval már sokkal többre volt képes. Egy félresikeredett elindulás után, ami után az első futóműben a felső trapézkar cseréjére kellett szakosodni, bontóból beszerzett cserével és a vele szerzett hézagolókkal a futómű csapterpesztését és utánfutását még a gyári előírt értékeknél is jobbra sikeredett beállítani. Attól kezdve nem sok baja volt a Skodának, bejártam vele fél Európát és '88-ban fájó szívvel, de olcsó áron eladtam.
Autót vezetni és szerelni viszont nagyon jól megtanultam rajta. A "80ezres" motorgenerálja után szinte úgy működött, mint egy Schaffhausen. A karosszéria cserével pedig egészen újjá lett varázsolva. Szerettem is meg nem is. A második járgányom után megérett bennem a totális elhatározás: Skodát már nem vennék.
testmódosítás Corset piercing 2009.08.19 17:43:00
Hétfőig külföldön leszek és a blog nem fog frissülni. kommentekre sem fogok tudni válaszolni. nem lesz új bejegyzés sem. semmi sem lesz hétfőig. de lehet keddig sem. A corset, vagy fűző piercing egy igen látványos piercing, amit általában lányok csináltatnak főként átmeneti…..
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
"3 nappal ezelőtt Prágában, a 17-es villamoson fotóztam ezt a képet. A madár a nyitott tetőablakon keresztül szó szerint beszállt a villamosba, és megkapaszkodott a sárga színű kapaszkodóban. Amikor megállt a villamos, akkor kiszállt magától. Vajon a ellenőr kérte volna a…..
hufnagel@citromail.hu 2009.08.05 20:52:38
A KVARNER IC-n előbb nem ment a légkondi, majd a szakik egy totál selejtes takarítatlan kocsira cserélték le, ahol se világítás, se klíma, se klotyó nem volt. Megaszánalmas.... És ezért fizess pótdíjat, mivel ez plusz, komfort szolgáltatás, már ha van...  …..
hufnagel@citromail.hu 2009.08.05 17:38:37
A MÁV már évek óta egy rakás sz@r, most ugyanez zajlik a BKV esetében.
Szándékos, felülről vezérelt lerohasztás, hozzá s végkielégítési milliók, semmire sem költeni de eladni mindent, MÁV vezetőknek millás fizuk, aztán mehet a jónép kocsival, taxival, stoppal, vagy ahogyan akar.
Ha már Kókáéknak nem sikerült a szárnyvonalak totális leépítése, a koszos, romos, 50 éves vagonok majdcsak elriasszák a még kitartó utazóközönséget
és akkor lehet ezerrel mutogatni, hogy emberek, mennyire üresen mennek a vonatok. A múltkoriban a töltés mellett bicajoztam .. és mit látok? Jön a vonat ..... egy mozdony és egy kocsi. Na persze átleátszó volt a kocsi. És ez a "vonat" óránként jött-ment Kiskunfélegyháza és (nemtommelyikváros) a másik véglet között.
Olcsóbb és jobb lenne, ha hajtányt lehetne bérelni az állomásokon.
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
 A valódi magyar terroristák kísérletező diákok. Ők állították össze ugyanis azt a bombát, amelynek felrobbantásáról Draskovics miniszter felvételt adott át a sajtónak a napokban. Ezt mondta: „a bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is…..
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
hufnagel@citromail.hu 2009.07.15 18:58:21
@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: Na és akkor mi van?
Teljesen igaza van abban a beírónak, egyszerre tényleg csak egy valakinél lehet, és akkor az utazik vele.
Hol van itt kérem a probléma?
Ki van fizetve? Akkor meg?
"NAÉS!?"
(idézet a pufajkás alkesztől)
"10 éve történt azt hiszem, az hogy nem történt semmi sem"Egy 10 éves meseszép történet végére tehetnénk pontot most szeptemberben: 10 éve történt ugyanis, hogy a Centrum Parkoló megegyezett a VI., VII. és VIII. kerületi önkormányzatokkal a fizetős parkolórendszer…..
hufnagel@citromail.hu 2009.07.14 18:59:39
@zauberpferde:
Ha ez a "fideszes" Kupper András XI. kerületi önkormányzati képviselő, akkor mi a sz@rt keres a VIII. kerületi Centrum buliban? Sógora netán az szdsz-es csécseinek?
Akár tizenöt, akár másfél évvel ezelőtt erről csak álmodni mertem. Reménykedtem, hogy egyszer, talán, valamikor, majd, elképzelhető.És lőn. Demszky Gábor nem indul 2010-ben újabb négy évnyi pöcsverésért.            Éljen!…..
hufnagel@citromail.hu 2009.07.13 04:07:17
@Sturm und durung: Pöcsfej!
Mutassá má valami fejlődést demszky alatt!
Legfeljebb az aluljárókban áruló cigányok vagy a mindenütt fetrengő koszos-büdös hajléktalanok számában, a kátyús utak számának növekedésében és a koszban-mocsokban van nagyobb fejlődés ebben a lepratelep, patkányoktól hemzsegő koszos balkáni "világvárosban"!
Itt évente többször vonulhatnak debilek, deviánsok és buzik, lezárhatnak hétvégére főutvonalakat, hidakat csupáncsak azért, hogy a köcsögök fetrenghessenek vagy magukat mutogassák,
mert ugyebár ez az igazi demszky-féle liberalizmus, amikor egy normális magyar tüntetést viszont az AVH-val mindjárt szétveretnek. És nagyon örülnek ennek a tetühintás hóditók, akiknek demszky lenne a megágyazója, előfutára.
hufnagel@citromail.hu 2009.07.13 04:11:54
@thehebrewhammer: Hajrá "mocskos nácik", talán remélhető, hogy nem tud menekülni előlük ez a "világváros építő" liberális csibész!
Ami jár neki, azt még megkaphatja .... aztán bekaphatja!
hufnagel@citromail.hu 2009.07.13 04:12:33
@thehebrewhammer: Hajrá "mocskos nácik", talán remélhető, hogy nem tud menekülni előlük ez a "világváros építő" liberális csibész!
Ami jár neki, azt még megkaphatja .... aztán bekaphatja!
Ütős videóriportunk holnap jön!    ..
 Be kell vallanunk: amióta az SZDSZ egy nagyon-nagyon rossz viccé vált, azóta valahogy nem találjuk a helyünket a blogoszférában. Így jár az, aki egy guminőt választ múzsájául: ha Beatricéje, Lillája, Déryné Széppataki Rózája vagy Horger Antalja kipukkad, akkor a világ…..
hufnagel@citromail.hu 2009.07.04 06:47:24
@megöltem:
eléggé érdekes a meglátásod a személyiségi jogokról.
Amikor az ávh szinte az összes kormányellenes tüntetésen, megmozduláson levideózza résztvevők arcát, na akkor mi van?
Akkor bezzeg nincs személyiségi jogokról való sipákolás ebben a "demokráciában"?
Bár jól tudjuk, ebben az országban gyurcsányi óta nincs demokrácia, csak valami gyenge, a külföld felé mutogatható látszat-imitáció, a lényeg az marad - csupán hatalmi agresszió és bolsevik terror van.
Röviden: egy regnáló hazug, tolvaj vörös diktatura.