Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deklerb

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Manhattan Research közölte a legjobb 10 gyógyszer weboldal rangsorát, amit az orvosok előszeretettel látogatnak. Íme: 1  Januvia2   Singulair3   Advair4   Chantix           5  …..
deklerb 2009.01.14 22:46:22
Kedves Blogtulajdonos!

Egészséggel kapcsolatos blogunk hasonló témakört dolgoz fel, mint az Öné. MI a higiéniás termékek veszélyes összetevőire hívjuk fel a figyelmet.

www.mi-csapatunk.blog.hu

Írjon nenkünk, amennyiben bővebb infot szeretne:

dannlergyorgy@t-email.hu

Keresünk orvosokat is akik cégünk filozófiájához Hozzájárulnának magas szakmai tudásukkal!
Betegségkalóz A Láz 2007.10.15 02:31:00
    Ha egyszerűen kellene megfogalmazni akkor a láz nem más mint a szervezetünk riasztója, amely figyelmeztet minket a behatólóra, behatolókra. Ezt legegyszerűbben úgy képzelhetjük el, hogy a szervezetünket megtámadja valamilyen baktérium, vagy valamilyen vírus vagy…..
Mire figyelmeztet a fájdalom? Sérülésre, betegségre,az egészségi állapot megváltozására. Mit teszünk ilyenkor?   Minden embernek más a fájdalomküszöbe. Ennek mértékétől függően van,aki tűri a kisebb fájdalmakat,van aki gyógyszert vesz be.     A fájdalom…..
     Egy olyan cégnek,  a Tahitian Noni Int -nek  vagyok a tagja ,ami közel 80 országban  jelen van  a piacon már 12 éve és a világ 4-edik leggyorsabban fejlődő  vállalata . Magyarországon még nagyon kevesen ismerik. A termék modern,…..
Betegségem,életem. Bocs 2008.07.26 21:31:36
Hi!Csak most jött meg a net. De nem is történt semmi azóta, amióta ne írtam.BOldog névnapot Nuska...
Joseph Hibbeln és Norman Salem amerikai kutatók fogalmazták meg 1995-ben először az American Journal of Clinical Nutritionban azt a hipotézist, hogy az omega-3 hiánynak oki szerepe lehet a depresszió, a mániás-depresszió, és a szülés utáni depresszió kialakulásában. A…..
Lakás és légtisztítás egyszerűen? Szeretne egy olyan otthont ahol nincs por? kép forrása: hyla.co  A természet mindenekelőtt a friss levegőt és azt az érintetlen világot jelenti számunkra, amelyet mesterséges anyagok még nem szennyeztek be. Ám sokan vagyunk, akiknek…..
Lux for life Cégtörténet 2008.11.04 11:20:00
1901-ben a LUX megalapítása Stockholmban. A cég bevezeti saját fejlesztésű petróleumlámpáját a piacra, melyet LUX lámpának neveznek, és világítótornyok százaiban használják az egész világon. A LUX cég gyárat alapít Stockholmban, Lilla Essingenben. Az új termékszerkezet…..
Minden olvasómnak: egy kis átirat.Ha havas téli lepel borítja a tájat,A szilveszteri pezsgő roncsolja a májat!Gyenge husú, sült malacka ugrik, surran a bendőbe,Kívánok minden jót az új esztendőre!..
deklerb 2009.01.14 22:31:21
Kedves Katona Zsuzsa!

Egészséggel kapcsolatos blogunk hasonló témakört dolgoz fel, mint az Öné. MI a higiéniás termékek veszélyes összetevőire hívjuk fel a figyelmet.

www.mi-csapatunk.blog.hu

((Egyébként a mi cégünk keres orvosokat, akik hozzájárulnának szaktudásukkal, a cég sikeréhez!))

Írjon nenkünk, amennyiben bővebb infot szeretne:

dannlergyorgy@t-email.hu
Immunhiány ünnepek után 2009.01.07 20:27:00
Azóta is itthon vagyok. Sokkal jobban nem lettem, de megvagyok. Azóta is rengeteget pihenek, nem nagyon eröltetem meg magam. Próbálok felszedni pár kilót, ami nagyon nehezen megy. Most az ünnepi nagy zabálások alatt is épphogy csak egy kilót szedtem fel. De legalább ez is vmi. Muszáj…..
Tegnap vettem egy tesztet. Természetesen sikerült kiválasztanom a drogériában az egyetlent, amely nem működött. Tipikus. Ezek után nem bírtam magammal, így elküldtem a páromat a gyógyszertárba egy másikért. Az szerenecsére tökéletesen működött, de az eredménnyel kapcsolatosan…..