Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HelloKinga

113 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sikerült meggyógyulnom, bár nem ment ez olyan könnyen. Azóta a falimatricák is a helyükre kerültek a szobámban. Jelenleg az köti le minden időmet, hogy kitaláljam, mivel lepjem meg a szeretteimet és a barátaimat karácsonykor. Elég nehéz dió kigondolni, hogy ki, minek…..
Nemsokára itt a Mikulás, de ha már unod szerezd be Hello Kittys változatban! :o)  ..
Hello Kitty blog Nassolni jó... 2011.11.03 09:20:00
Sajnos, nincsen valami jó hetem, mert hétfő óta beteg vagyok. Már teljesen kivagyok, de az vigasztal, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Tuti valami vírus terjed… Egyetlen egy dolog aranyozta be a napomat, amikor Anyu felhozta a postát és benne volt a Hello Kitty magazin legújabb…..
HelloKinga 2011.11.26 15:55:06
@BlackWolfyy: Köszönöm szépen, szerencsére már minden okés velem. :)
Eltelt megint egy hónap, de eddig nyoma sincs az esős, hűvös őszi napoknak. Remélem még egy darabig így is marad. De aminek még jobban örülök, az az, hogy megjelent a Hello Kitty magazin legújabb száma. Az ajándék pedig egy csodálatos nyaklánc kulcs alakú medállal. Tök jól néz…..
Hello Kitty blog Nyárzáró Party 2011.08.26 10:00:00
Pár nap múlva beköszönt a szeptember, de az időjárás szerint még javában tombol a nyár. Pontosabban kánikula van, amit én egy cseppet sem bánok. Még mindig jobb, mintha esne a hó.  Az új hónapban az a legjobb, hogy ilyenkor mindig megjelenik a Hello Kitty magazin következő…..
Képzeljétek, este lementem a közeli boltocskába, hogy nézzek valami ehetőt vacsorára. Már a pénztárnál álltam sorban a hűtőládák mellett, erre mit látnak szemeim???!!! Hello Kittys jégkrémet epres ízesítésben. :) Nestlés és nagyon fini. Bizony-bizony. Naná, hogy nem tudtam…..
Hello Kitty blog Álomfejtés 2011.08.01 19:45:00
Hogy telik a nyár fiatalok? Már csak egy hónap és vége, ezért ki kell használni ezt a kevéske időt… Ma megkaptam a Hello Kitty magazin augusztusi számát, melyhez egy ennivaló kozmetikai táska az ajándék. Annyira cuki, eprecskékkel, almákkal és cseresznyékkel díszített,…..
HelloKinga 2011.08.18 21:30:32
@Kriszcsi: Szia Kriszcsi! Természetesen elő lehet fizetni a magazinra, háromféle opció van: 3, 6 és 12 hónap. Bármelyik postán és/vagy az Egmont honlapján keresztül is meg lehet rendelni például, itt a link: www.egmont.hu/hello_kitty_magazin.php :)
Hello Kitty blog Csoki és nyár :) 2011.07.04 08:50:00
Tombol a nyár, bár a hétvégék eddig nem ezt mutatták. Idén még csak egyszer fürödtem a Balcsiban, de a napokban is megyünk le egy hétre minimum. Már nagyon várom. A legjobb, hogy napozás közben még az olvasnivalóm is meglesz, mert pont megjelenik a Hello Kitty magazin júliusi…..
Hétvégén esküvőre megyünk és leesett, hogy nincs egy göncöm sem, amit felvehetnék. Semmi nem passzolt semmihez, volt ami már nem is tetszett, így azt gondoltam nincs más hátra, mint  be kell újítani valami remek darabot. Az idő rövidségére való tekintettel azonnal…..
Hogy telt a húsvét? Mit tojt a nyuszi? Kipihentétek magatokat? Én degeszre ettem magam az ünnepek alatt, azt hiszem fel is szedtem pár kilót. Pont azon gondolkodtam, hogy neki kellene állnom tornázni, csak annyira lusta vagyok.  Ráadásul annyira leterhel most a suli, totál punnyadt…..
HelloKinga 2011.05.20 22:34:50
@szandykaa: Mindenkinek más. Ez benne a meglepi. :)
Hello Kitty blog Ünnep :) 2011.05.10 22:55:00
A Sanrio, Inc. 35 évvel ezelőtt érkezett az Egyesült Államokba, és ennek az évfordulóját ünnepeljük a mai napon!A Sanrio, Inc.-t 1976. május 10-én alapították meg a Californiai San Jose-ban. Hipp-hipp hurrá!!!!..
Hello Kitty blog Bolondok napja 2011.04.01 17:39:00
Minden év áprilisának első napján ünnepeljük a bolondok napját, ami nem egy kimondottan nemzeti ünnep, de sok-sok helyen megemlékeznek róla. Ezen a napon mindenfajta vicc és ostobaság megengedett, nem kímélve ezzel barátainkat és a családunkat. Soha nem tudhatod, hogy ezen a napon…..
HelloKinga 2011.04.28 20:32:50
@Mimmy: Szia! Jelentem a linkcsere megtörtént. :) Örülök, hogy tetszik az oldalam. Még szép, hogy összetartunk. :)
            A mai napom egyszerűen mesés volt. Napoztam, ibolyát szedtem a kiskutyámmal, és közben a postást lestem, hogy mikor hozza már a Hello Kitty magazin áprilisi számát. Különösen vártam ezt a lapot, hiszen egy…..
Hello Kitty blog Hello Állatok! 2011.03.09 14:16:00
Nemcsak mi vagyunk oda a Hello Kitty-ért, hanem a mi kis drága házi kedvenceink is! Íme néhány cuki fotó!!! Szép napot!..
Hello Kitty blog Fotópályázat 2011.03.08 22:00:00
A tavasz első napjai vannak, de az időjárás egyelőre nem kecsegtet semmi jóval. :) Pedig olyan szuper lenne már ibolyát szedni a kertben vagy az erdőben. Anyukám rengeteg jácintot vett a virágosunktól, kb. minden színben, legalább ez kárpótol. Tegnap előbányásztam a…..
Emlékszem rá, hogy amikor a tesóm annyi idős volt mint én, akkor mindig tornacipőt vettek neki anyuék. Rendkívül utálta, sőt mondhatni égőnek is tartotta. Láss csodát a világ fordult egy nagyot és most ez a divat. Én egy cseppet sem bánom amúgy. A legújabb hírem, hogy a Hello…..
Annyira elegem van már a télből! Ez a hideg nem nekem való. Egyetlenegy dolog lebeg már csak a szemem előtt, ami nem más, mint a farsang. Láttátok, milyen szupi a Hello Kitty magazin legújabb számának az ajándéka? Éjfekete Hello Kitty-s műköröm és ugyanolyan mintájú, szintén…..
Hogy telt a karácsony nálatok? Nálunk hipp-hopp elszállt ez a pár nap. :( Azt bántam a legjobban, hogy fekete karácsonyunk volt. Végiglátogattátok a rokonokat? Én alig bírom kiheverni a sok kaját, amit magamba tömtem vagy tömettek velem. Tuti felszedtem egy-két kilót. Mi jót…..
 Beköszöntött az igazi hideg tél, de nincs is jobb dolog, mint egy forró kakaó mellett, a meleg takaró alatt Hello Kitty magazint böngészni. A mostani számban két szuper kulcstartó az ajándék. Fel is tettem őket a kulcscsomómra, ahogy a képen is láthatjátok. :) Hello…..
HelloKinga 2010.12.16 10:56:10
@hellolilla: Szia! Már nem tudtam elképzelni, hogy mi lett Veled. Mi újság amúgy? Hm... már én is nagyon várom a karácsonyt. Viszont egy karkötő miatt igazán nem kell sírni. A kulcscsomó sokkal jobb. :) Várom majd a képet. :)
HelloKinga 2010.12.21 20:46:17
@hellolilla: Nem baj, a lényeg, hogy imádjuk Hello Kittyt. :)
Kérdezhetitek tőlem, hogy miért olyan érdekes ez az újság. Elsőre úgy tűnhet, hogy mivel nem az én korosztályomnak szól, így nem lehet izgalmas a legújabb Hello Kitty mini. De mivel van egy unokahúgom akire sokszor kell vigyáznom igazi felüdülés számomra, hogy van mivel…..
Hello Kitty blog Thanksgiving 2010.11.26 13:15:00
A Thanksgiving, magyarul hálaadás az USA-ban az egyik legfontosabb ünnepnek számít. A hagyományok szerint az emberek hálát adnak Istennek a termésért az őszi betakarítások után. November hónap negyedik csütörtökén kezdődik ez a négynapos ünnep. Ilyenkor a közeli…..
Képzeljétek lapozgatom az egyik nagy hipermarket (nem a hörcsögös) akciós ajánlatait tartalmazó újságot és megpillantottam a játékok között egy két részes Hello Kitty táncszőnyeget, ami 4 beépített dalt és 11 hangeffektust tartalmaz. Szerintem tök muris.Majd nézzétek meg Ti…..
Ma akadtam rá erre a gyönyörű Hello Kitty plüss cipőre ami tökéletesen menne a plüss szív alakú párnámhoz. Csak egy a baj, hogy csak Japánban kapható...  Nah légyszi egy 36-os méretet küldjetek nekem....:)..
Hamarosan láthatjuk Katy Perry klipjét a Viván vagy az MTV-n. Én is jelentkeztem a klipforgatásra – imádom az édességes videóját –, de sajnos nem kerültem be. Viszont a friss Hello Kitty magazinban egy csomó érdekességet megtudtam a frissen házasodott világsztárról.…..