Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pannóca

1 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
Pannóca 2013.06.27 12:10:38
szerintem a természet csodája, hogy egyáltalán 9 hónapig ki tudjuk hordani a gyermeket, nekem hatalmas pocim volt, nagy babám is lett, és csoda, hogy aztán egyáltalán ilyen szinten helyreáll a testünk, így visszahúzódik a has és az egyéb kis zsírpárnák eltűnnek. nyoma nyilván van (hogyne lenne, a terhesség végére nagyobb a hasad, mint egy görögdinnye:), és kell is hozzá jópár hónap, míg visszahúzódik. de megéri, akkor is ha marad némi túlsúly, megváltozik az ember alakja, a gyermeknél az életben nincs nagyon boldogság. aki szereti a párját annak pedig kismamaként is vonzó és a legszebb nő a világon, sőt, kikerekedve még szebbnek látja.
egyébként ezek a képek valóban hiperrealisztikusak kicsit, a "hegek"-re, terhességi csíkokra megy rá, de a képen látható nők ettől még szerintem szépek (felöltözve meg sem mondanám, hogy már anyák, csinosak, és magabiztosságot, is ad ez egy nőnek), az átlag nő valószínűleg terhesség nélkül is túlsúlyosabb.
akin van már ilyen "nyom" szülés után, mint rajtam is az szerintem nagyon büszke rá, én az vagyok, anya lettem, ez ezzel jár, teljes testi és lelki átalakulással. persze én így vagyok a mimikai ráncaimmal is, azokra is büszke vagyok, az életem lenyomata, öröm-bánat ott az arcunkon, normális. de sokan küzdenek a természet ellen, valami média által diktált béna divatnak szeretnének megfelelni, féltik a testüket, nincs ezzel baj, nem muszáj mindenkinek szülni. csak el kell fogadni, hogy vannak más vélemények is a szépségről. mondjuk ha tíz évvel ezelőtt látom, akkor talán én is mást mondanék, fel kell ehhez nőni :)
Kigondoltam Szociális munkások 2012.05.01 08:00:00
A munka ünnepének örömére stílszerűen egy olyan csoportot veszünk ma górcső alá, akik már nevükben is - vagy csak ott - dolgos emberek, ráadásul egy kicsit még kommunisták is, bár Thürmer Gyulát már nem vennék torokra. Csak a fiúk. A szociális munkásokat sokan némi…..
Pannóca 2012.05.01 19:25:16
@Rosszindulatú Vászka: valószínűleg de, eltévedtem, nem való ez a szint nekem. :D
Pannóca 2012.05.01 19:26:02
@radairosseb: az építőt abszolút, de EZ nem az.
Pannóca 2012.05.01 19:55:54
@"the dragon": igazán szellemes megjegyzés, kac...
Mozaik A pöttyös a gazi 2012.03.23 07:55:00
Pannóca 2012.03.24 16:15:33
@Pimander: Anyáméknak volt tévéjük, az első színes az utcában, az összes szomszéd ott ült és nézte. :D
Amúgy be akartam váltani a Szent Annán a reálban és épp nem volt egy darab rudi sem. :/
Egyébként marhadrága a pöttyös, kétszer annyi is akár, mint a nonamek. Persze abból nem mind jó, de van amelyik finom... a különbség attól van, hogy nem is mindbe túrót raknak. De azért én sajnos mindet szeretem. :)
képhatás Mosolyház 2012.03.19 14:13:00
Pannóca 2012.03.19 15:23:54
ez a segg 1.bp.blogspot.com/-eLb-7pM_dDQ/Tf2LXZJSkxI/AAAAAAAAnvo/lIkP97Z3wkw/s1600/segner+ter+apartmant+building.JPG

a csöcsházat nem tudom pontosan, gmapson nézem, a thomasmann nádor sarkánál van, két ilyen fekvő félgömb alakú tudod na :D
Mozaik Helyzet 2012.03.18 19:48:00
Pannóca 2012.03.19 12:31:22
Pannóca 2012.03.19 13:51:13
Mozaik "Cudar világ" 2012.02.28 08:36:00
Mozaik Tudatos halál 2012.01.31 10:37:00
Pannóca 2012.01.31 15:44:45
@Pimander: azt nem értem, hogy miért akarják meghekkelni a lélek útját, miért akarnak kikerülni a körforgásból, megőrizni az "emlékeket", hallhatatlanná válni. (tudom, tehát az egészet nem értem :D)

Ezt a fejseb dolog akkor is parasztvakításnak tűnik. Mondjuk lélek nélkül hihető, hogy nem működik a test sem sokáig.

/nem mintha azt tudnánk mi a lélek.../

Mondjuk azt elhiszem, hogy a lélek - már ha van - a halálkor elhagyja a testet, ezért sem érdekel pl. hogy milyen temetésem, sírom lesz stb.
Pannóca 2012.02.01 11:17:34
@Pimander: akkor azt nem látom hol a probléma, a halál az van és ennyi (az más kérdés, hogy időben, méltósággal, egy szép élet után könnyebben fogadjuk el, de mindenki meghal és kész).
Abban meg nem hiszek, hogy újra születik, de ha hinnék se látnám problémának, csak végtelen tök jó lehetőségnek, hogy tanuljak, fejlődjek, éljek, még ha ebben szenvedés is van. Az élet szép.
Mozaik Egyensúly 2012.01.30 16:19:00
Pannóca 2012.01.30 20:43:05
:)
Mivel nem követem a Való Világ ötödik szériáját (sem), a Velvetről értesültem róla, hogy egy ismerős - már akinek, persze - arc  is belépett a Baszóház ajtaján. Kertész Veronikáról van szó, aki kapcsán - jópofának nem igazán mondható módon - a Velvet médiamunkásai…..
Az alábbi történet tanulsága leginkább az, hogy olyan hűtőt kell venni, ami nem romlik el, mert ha már a baj megtörtént, akkor szinte teljesen hiába kapálózunk. Azért a 30 napon túli kínlódás a maga nemében elismerésre méltó, akinek volt már rosszabb, küldje el…..
Pannóca 2009.08.10 10:51:38
Nekem egy indesit mosógépem van. Kiszállítás után megcsináltam a próbamosást az útmutató szerint, addig működött, aztán első mosásnál már meghalt, minden elkezdett villogni, kijött a szerelő, valamit hekkelt rajta, helyrejött, azóta rendben volt. Tegnapig.
Tegnap (kb. 2,5 évvel a vásárlás után, szóval már garancián kívül) elkezdett minden villogni rajta, se resetelés, kikapcsolás, semmire nem reagált.
Kihúztam, vissza, semmi, ugyanúgy villog tovább.
Próbáltam felhívni az indesit központi, 40-es számát, azt mondta: technikai hiba miatt az ügyfélszolgálat nem kapcsolható. (Vasárnap délután volt, valszeg emiatt, de akkor miért nem azt mondja.)
Mindegy, gondoltam hívok egy mezei mosógépszerelőt, találtam is olyat aki direkt úgy reklámozza magát, hogy hétvégén is kijön, felsorolta milyen márkákat szerel, az indesit is közte volt. Szóval telefonon beszéltünk, tök jófej volt, körülírtam neki mi a probléma, mi villog a gépen. Azt mondta sajnos ez szoftverhibának tűnik, amivel ő semmit nem tud kezdeni, mert a licence ennek a frissítéséhez csak egy cégnek van meg Debrecenben (nem, nem falun lakunk).
Oké, gondoltam, felhívom ezt a monopolhelyzetben levő helyi céget. Hétfő délelőtt próbálkoztam, kb egy tucatszor. Van vagy 5-6 féle telefonszámuk, ezek közül az egyik folyamatosan foglalt volt, a többit nem vették fel.
Nagy nehezen elértem valami nőt, aki nem volt valami kedves, segítőkész, inkább az jött le a hangjából, hogy kszott nagy szívességet tesz nekem. Mondtam neki, hogy mikor érek rá, mondtam,h jöhetnek munkanap is 10 előtt, vagy 18 óra után. Majdnem kiröhögött, hogy hát náluk most csak egy szerelő van, mert a másik szabadságon van, és egyébként is, ők tíz után el se indulnak nemhogy kijöjjenek hozzám. Hat után meg ne is reménykedjek, csak fél ötig dolgoznak.
Majd meglátja, visszahív.

Úgyhogy most itt járok, szerelő még nem járt nálam, de már gyűlölöm az egész céget, márkát.
Legszívesebben szétverném az egészet egy baltával, soha többet, semmilyen indesitet nem veszek! (Lehet egyáltalán mosógépet sem... nem csodálom, hogy amerikában mosodába viszik a ruhákat, ha végiggondolom ez mennyi pénzt és idegeskedést jelent).
Olvasom az interjút. Első benyomás: a hazai nagypolitika környékére merészkedő bárkik szükségszerűen vagy hülyék már eleve, vagy hozzáhülyülnek. Nem mintha a szoclib potentátok körül akkora lumenek villogtak volna, de ebben Orbánnak világra szóló tehetsége van.…..
Magyaridióta Kidobott pénzek 2011.02.08 17:28:00
Jövök reggel dolgozni, közben megy valamelyik rádión a szokásos reggeli híradás, melynek keretében beszámolnak arról, hogy a MOKÉP jelenlegi góréi is feljelentést tettek az előző vezetés ellen, mert gyanús ügyleteket találtak (az index például már eltüntette a cikket, lehet,…..
Magyaridióta Szigorú számadású 2011.02.07 19:02:00
Év eleje lévén (na jó, egy kicsit nagyvonalú a megfogalmazás), elballagtam számlatömböt venni az egyesületnek, az éves tagdíjak esedékes kiszámlázásához. Régóta ugyanabba az irodaszer boltba járok, annak idején én is megharcoltam a harcot a végzések illetve cégkivonatok…..
Pannóca 2011.02.07 21:01:00
Közelegvén a határidő, felhívtam életem párját és egyben a figyelmét arra, hogy lassan el kell ballagnunk a Nyugdíjbiztosítóhoz, nyilatkozni a magánpénztárban maradásról (neki csaknem 3 millió forintja gyűlt össze eddig a magánszámláján, nekem alig valamivel több mint…..