Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kotit

0 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A pasi azt hiszi, hogyha azt az időszakot, ami a szakítás és kibékülés közt van, egyszerűen csak szünetnek titulálja, máris megbocsáthatóbb az, hogy ez idő alatt mással vigasztalódott. Ha ennyi sem győzné meg az ex barátnőt, előveszi a régi szövegét, miszerint ők…..
Kotit 2023.06.09 20:29:19
A német labdarúgó Bundesliga első két osztályában évek óta minden mérkőzésen alkalmazzák a videóasszisztenst, angol rövidítéssel VAR-t (Video Assistant Referee). Ez mára több ezer mérkőzést jelent, azaz bőséggel gyűlnek a tapasztalatok. Általános elégedettségről aligha beszélhetünk.  Fotó: DPA..
Kotit 2022.11.10 10:15:46
@Androsz: Ezek jó ötletnek tűnnek elsőre, de ha kicsit gondolkodunk, vagy ha bevezetnék, kiderül, hogy kb. annyi problémát okoznak, amennyit megoldanak...
                       „Akivel eddig összejöttem, olyan volt, mint én: keményen dolgozott, de a jövedelmét elsősorban önmagára költötte” – Levélírónk lassan betölti az ötvenet, és bár nem sokat remél már, viszont pontos rálátása van a múltban elkövetett hibáira és elszalasztott lehetőségeire.      …..
Kotit 2022.10.13 13:44:30
@Peni a Valdes: A helyi főispán. Ahol főispina van ott valaki besegít.
  Ez lassan már nem a pedagógus bérekről szól, avagy komoly esély van arra, hogy a tanárok ténylegesen beverik az első szöget a NER koporsójába. A jelenlegi pedagógus és lassan össztársadalmi közhangulat masszívan halad abba az irányba, hogy a kibontakozóban lévő társadalmi elégedetlenség…..
Kotit 2022.10.06 14:15:24
@Nancsibacsi: Lehet, hogy nem hiszed el és/vagy nem fogod fel, de a gyerekek kicsit bonyolultabbak a bitjeidnél: vannak olyan iskolák, ahová én is elmehetnék spanyolt tanítani, és lenne egy csomó nyelvvizsgázó, meg vannak olyanok, ahol az ország legjobb spanyol tanára se sokra menne. Ugyanez vonatkozik a verseny eredményekre is.
Nehéz nem elfogultnak lenni, ha Hondáról van szó. Nem kell feltétlenül szeretni a Hondát, de azt, hogy különleges státusza van az autórajongók körében, nehéz lenne cáfolni. Nekem a Honda régóta egyet jelent a kifinomultsággal, a tartós minőséggel, a különleges műszaki tartalommal, a japán…..
Annak idején (2011-ben) igyekeztem, amennyire tudtam, figyelemmel kísérni az Alaptörvény létrehozására irányuló tákolmányozás folyamatát: beszédeket, cikkeket, a szöveget magát. Kerestem, de sehol nem találtam a leghalványabb utalást sem bármiféle vagyonadóra. Legfeljebb homályos utalások olyasmire,…..
Aki hozzám hasonlóan sokat (egészségtelenül sokat, ami azt illeti) böngészi a netet, időnként azért találkozhat érdekes hirdetésekkel. Érzésem szerint a kifejezetten megtévesztő hirdetésekből (mint például a konnektorba dugható fogyasztáscsökkentő) manapság már kevesebb van, mint mondjuk 8-10 éve…..
Kotit 2022.01.07 14:44:48
@cavalry: Vettél X darab lovat, azok belehelik.
Így tegyél ingatlan ajánlatot ingatlanra, ha közvetlenül a tulajdonossal tárgyalsz Megnézted egyszer-kétszer, elhívtad a családi hozzáértőt, ő is áldását adta a vásárlásra. Még mindig tetszik,  szeretnél ajánlatot tenni a z új otthonodra, de kicsit tanácstalan vagy. Nézzük mit kell…..
Kotit 2021.12.29 13:44:11
@para_noir: A cikkben lakásokról van szó. Persze lehet, hogy 100+ misis budai lakásokról.
Más: valaki segítene, mi az a 4 paraméter?
Kotit 2021.12.29 13:46:39
@I Love Buda: Igazad van: nem kell mindenkinek kommentelni, mint ahogy nem kell blogot sem írni, ha valaki nehezen viseli, hogy nem értenek egyet vele...
Olvasom és csodálkozom. Tényleg ott tartunk másfél év járványhelyzet, milliárdnyi beadott vakcina, kutatások és publikációk egyértelmű és jobbára egyöntetű eredményei után, orvosok, kutatók nyilatkozatait követően, hogy egy BKV-sofőr, egy "trolivezető" (igazán és őszintén, nem tudom, kit írjak,…..
Kotit 2021.11.04 18:06:13
@ROTFL Manó: Van arról adatod, hogy hányan hagyták ott a közszolgálatot, vagy akár bármilyen munkahelyet a kötelező oltás miatt? Mert Facebookon fröcsögők sokan vannak, vagy legalábbis hangosak. Másrészt nem íratnak alá olyat, hogy a gyártó nem vállal felelősséget...
Óriási várakozással ültem be az Elk*rtuk című magyar filmre, noha nem politizálok, csupán a történelmet szeretem és jól emlékszem a 2006-os eseményekre, melyeket vidéki lévén a TV képernyő elé szegeződve követtem végig annak idején. Viszont 15 évvel ezelőtt, az öszödi beszéd kiszivárogtatását…..
Kotit 2021.11.01 18:23:24
@HARP3R: Meg az is, hogy a szivárogtatás után a fidesz napokig nem reagált...
A mostani bevezető olyan hosszú lesz, mint a TV-ben a beharangozó-műsor. Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy annak sincs sok értelme. Az itteni „intro”-nak, meg…, na tessenek eldönteni. Még mielőtt bármi „érdemi”-t is írnék a meccsről, hagy idézzek vissza néhány sort egy korábbi írásomból.…..
Kotit 2021.10.11 11:16:30
@Emmett Brown: Pontosan így van: nekünk van kb. 4 jegyzett játékosunk, már nem egy csapat, ráadásul közülük is hiányozhat valaki vagy lehet formán kívül...
„Én se vagyok tökéletes, és volt olyan barátom, aki elég túlsúlyos volt, én mégis odavoltam érte” - Számos társkereső pasi vádolja a nőket azzal, hogy lehetetlen elvárásaik vannak, Posztolónk listája azonban bárki számára elfogadható. A lényeg: ha az összhang működik, minden működik.   Ha…..
Kotit 2021.09.24 10:34:54
@zsenyeg: Nézzétek meg a tökéletes megfogalmazást... Tényleg? Így kezdődik:
"Sokat van téma..."
Rengeteg applikációt használunk naponta, de vajon olyanokat is ismerünk, amelyek hasznosak lehetnek a munkahelyi - vagy otthoni - feladatok szervezésében? Ebben segít most nekünk Kalló Barbara, a Salt junior projektvezetője hasznos applikációk ajánlásával.   1. Clear Todos: Van napi…..
Kotit 2021.08.19 00:28:47
@tso: Az hagyján, hogy ki fog dolgozni, de ki fog meetingre járni...
A világ elhűlve nézi, hogy milyen gyorsan omlik össze az USA által összetákolt bábállam Afganisztánban. Hiába a kétszeres létszámfölény, a légierő, a fejlett nyugati fegyverek, a kormányerők folyamatosan meghátrálnak a tálibokkal szemben, a katonák dezertálnak, rosszabb esetben átállnak az…..
Mi a fura vidékiként a városban és mi a fura „pestiként” vidéken? Falun a kocsma -bármilyen külső állapotnak is örvend- a közösség lelke. Ha bármilyen infora van szükséged nem a neten találod, hanem a kocsmában. Legyen ez szakember, bevásárlási téma, útbaigazítás, recept, befőzési tipp,…..
Kotit 2021.07.13 17:47:46
@okleveles naiv: Te pont olyan egy bites gondolkodásunak tűnsz, mint a poszter. Hová költöztél, Halásztelekre?
A nyár és egyben a meleg beköszöntével egyre jobban vágyunk arra, hogy vízközelben legyünk. A közös fürdőzés az egész család számára fantasztikus program lehet, de ha a barátainkkal indulnánk útnak, akkor is nagyszerű időtöltésnek bizonyulhat. Hazánkban számos olyan strand található, ahol a meleg…..
Francia szurkolók szerint Sommer hárítása Mbappé tizenegyesénél szabálytalan volt, ezért petíciókat gyűjtenek, hogy meggyőzzék az UEFA-t az újrajátszásról. A Franciaország-Svájc EB nyolcaddöntőben nem született döntés  a 120 perc alatt – a csapatok 3–3-al zárták a találkozót –, így büntetőrúgások…..
Az elmúlt napok egyik legnagyobb szenzációját a magyar válogatott franciákkal szembeni döntetlene szolgáltatta a labdarúgó Európa-bajnokságon. A hatalmas siker (pontosabban az arra adott reakció) ihlette meg Martint, aki az Egyesült Királyságból küldte el írását. A magyar gól szerzője, Fiola Attila..
Kotit 2021.06.22 12:28:22
@SzZoole: Igazatok van (neked, a poszternek és Angela Merkelnek) van kockázata a budapesti teltházas meccseknek. Csak annyit kérek, hogy segítsetek kicsit a dán teltházas meccsek miatt is aggódni!
Valamiért mindig vonzott a latin-amerikai ország. Nyilván a köré fonódó legendák, időnként a veszélyessége, a csodás kultúra, az emberek, az ételek – szóval Mexikó nagyszerű hely lehet. Steve ma három városba visz el minket...
Kotit 2021.05.29 11:42:21
@SzZoole: Bocs, most panaszkodsz vagy dicsekszel?
Kotit 2021.05.29 11:42:24
@Hari Seldon 2: A mohácsi csata emlékműve megvolt?
Hova és hogyan utazhatunk idén nyáron? Milyen igazolások szükségesek, mit ér a védettségi papír? A folyamatosan változó szabályok átlátásához ez a blogcikk segíthet. ..
Kotit 2021.05.26 08:28:24
@gybala: Kösz, guglizni tudok, csak gondoltam, hogy ha már cikket írsz, értelme is lehetne...
Egyre szigorodnak az európai károsanyag-kibocsátási normák, így nem csoda, ha az autógyártók az elektromos autók felé fordulnak. Szerencsére a kínálat egyre nagyobb, lehet választani akár kétszemélyes változatot is belőlük, de természetesen családi modellre is beruházhatunk, ha a pénztárcánk engedi.…..
Az elmúlt egy év azokból is túlélőmestert faragott, akik korábban betartottak minden szabályt. Úgy rászoktunk a csalásra, hogy az nem múlhat el nyom nélkül...
Teljesen értelmetlen a lejárat automatikus számítása, miközben lenne sokkal jobb módszer is. Igaz, azon dolgozni kell...
Kotit 2021.04.05 13:11:45
@VT Man: Ezekkel a számokkal meg lenne a nyáj immunitás. A maradék 2-3 millió ember okozna olyan számokat, amik 10 millióra vetítve is világbajnok?
Idén demagógiát hozott Húsvétra a nyuszika. Persze kampány van. A pártok és a politikusok mindent alárendelve a 2022-es győzelmükért küzdenek. Ezzel még nem is lenne baj, hiszen a kampány a parlamentáris demokrácia egyik alapvető ismérve. A baj csak az, hogy szó szerint MINDENT ennek rendeltek alá,…..
Kotit 2021.04.05 12:56:31
@andras_2: hazugság. Magyarország 2021-ben világbajnok (és nem második) a halálozások számában.
A kormány járvány elleni védekezése (vagy annak elmaradása) tökéletesen beigazolta, hogy azok az ellentmondást nem tűrő módszerek, melyek a normál politikai közéletben eredményre vezettek, egy ilyen kiélezett helyzetben csődöt mondanak. Az pedig, hogy melléfogások tömkelege után se hajlandó még egy…..
Kotit 2021.03.14 15:19:21
@hoplita: ilyet nem csak fidesz birkák írhatnak?