Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyíregyblogger

29 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az APEH ismét közzétette "A jelentős összegű adóhiánnyal érintett adózók listáját". A 2009. 04. 29-i listán öt nyíregyházi szerepel:NévMegállapítottadóhiányösszege (Ft)Megállapított jogkövetkezmény összege (Ft)Dankó Zoltán51.740.41249.611.041Dankó…..
Kettős tagcsere történt az Alvin és a mókusok zenekarban.A legközelebbi koncert alkalmával a zenekart már új felállásban láthatja és hallhatja a közönség. Gergő posztját Nagy Dani vette át, Petit pedig Kostyál Bandi váltotta fel.Nagyon örülök Bandi szereplésének, bár…..
Végre ismét egy ember, aki miatt Nyíregyháza a hírekben szerepel, és nem a botrányok között.Úgy érzem, nem árt, ha itt is megjelentetjük levelét! Mária honlapja: www.seresmaria.hu     Dr. Sólyom László Köztársasági Elnök úr részére Budapest,…..
Nyíregyháza blog Stadion 2009.01.22 10:34:00
A szon portálon felvetődött a kérdés, hogy kiről lehetne elnevezni a városi Stadiont?Mivel ott jónéhány hozzászólást kimoderáltak, vitassuk meg itt a dolgot.Az én szavazatom:Szatke ZoltánAki valamennyire képben van a Szparival kapcsolatban, annak nem kell Szatit dicsőítenem,…..
Lélegeztetőgépen van az az érpataki, hároméves kislány, aki szombaton esett bele egy fazék forró vízbe, mikor a családjánál disznóvágás volt. A kislány anyja vonattal indult el, hogy kórházba vigye a gyermekét. A kislány jelenleg Miskolcon van.  A hatgyermekes család…..
Kellemes hétfőt Mindenkinek (már ha ez lehetséges)! Újabb érdekes és tanulságos történettel jelentkezünk a 90-es évekből. Köszönjük Tibor nevű olvasónknak! Nekem is van király sztorim. Az informatikai főiskola és katonaság után az egyik megyei ipar kamara hirdetett meg…..
Hamarosan aláírásra kerül az a megállapodás, amelyet a Kijevi Dinamo és Nyíregyházi Spartacus FC között jön létre. Révész Attila a következőket mondta kijevi útjáról:- A tervezetnél rövidebb lett a látogatásom, de komoly eredményekről számolhatok be. Az európai élvonalba…..
 Jókai tér Kossuth tér..
                  A vg.hu értesülése szerint a Ségécé cégcsoport tulajdonában levő több pláza, így a Nyír Pláza is bővülni fog. Érdekes a hír, mert érthetetlen. Mi nem fér el a mostaniban? Vagy ki? Vagy túl nagy a parkoló,…..
       A múlt vasárnapi Bököny-Kálmánháza-meccsen a bökönyiek hátvédje sárgalapot kapott, ezután terítette le egy karaterúgással a játékvezetőt.Öt évre eltiltották azt a játékost, aki a múlt hét végén nekifutásból szívtájékon rúgta…..
<a href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=46494" target="_blank" title="Click here!"><img border="0" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=46494" alt="Advertisement" /></a> Az Európai Bizottság…..
              Ismér kinyit a már jól ismert Mikulásgyár, ezúttal Nyíregyházán is nyitnak üzemet!A nyíregyházi helyszín: Nyír Plaza 4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 75.Nyitvatartás: minden…..
"A második játékrészben Vasyl Jordan végezte el a kirúgásokat, megmutatva ezzel, hogy kilenc játszott év alatt, sok mindent meg lehet tanulni errõl a játékról. A hazai OL a mérkõzés elõrehaladtával sem talált magára, nem tudtak felnõni a többiek Ragány Róbert és…..
Bige Úr gondokkal küzd, őt is elérte a válság.Október 21-én leállt a péti Nitrogénművek termelése, a cégnek finanszírozási gondjai vannak. „Az idén februárban az OTP zárolta a cég forgóeszköz számláit, és már nem újította meg a kifutó forgóeszköz-hiteleket. Bár…..
  Az indexkelet.hu értesülése szerint november végére kiépítik a rendszert, így ingyen netezhetünk a Torzóban, persze ha van wifi-s laptopunk, vagy erre alkalmas egyéb eszközünk.Sőt. december elejére internet-terminálokat is ígérnek. Ez valószínűleg pc-ket…..
     Gyönyörű új belvárosunk, novemberi fényében.Ugye, csodaszép?!Kinek mi jut róla eszébe? ..
A korzó gyönyörű márvány homlokzata után jön a Nyírfa áruház felújítása, legalábbis homlokzatilag.Szép, aranyszínű lesz. szép, modern.Szép lesz, főleg a szomszéd épület mellett.Nem kellene már főépítészt cserélnünk? ..
Nyíregyháza blog Bezár a korzó? 2008.11.12 21:26:05
Meg nem erősített hírek szerint a nemrég megnyílt Korzó üzletház 2009-ben már nem fogadja a városlakókat, legalábbi nem a jelenlegi formájában.Az ok: a gazdasági világválság.Igaz lehet a hír?..
Hét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vidékfejlesztési közösség együttesen több mint 14 milliárd forint összegű támogatást kap a Leader-program keretében - közölte Tisza András, a nyíregyházi helyi akciócsoport munkaszervezetének a…..
Újabb városrendezési tervek láttal napvilágot.Ezúttal a Mártírok tere kerül átalakításra, az izraelita templom előtti térrel együtt.A téren gyönyörű platánok vannak, amik velünk együtt élnek, városunk nagyszerű szlogenje szerint. (A bujtosi nyárfa is velünk együtt…..
Az Állatbarát Alapítvány meghirdette az Adj egy tárgyat az állatokért akcióját.Hálásan fogadunk minden felajánlott, jó állapotban lévő tárgyat (pl. dísztárgyak, könyvek, játékok, háztartási eszközök stb.), melyekből Nyíregyházán a karácsonyi forgatagban vásárt…..
Nagy volt a felháborodás halottak napja előtt, miután a temető vezetése úgy döntött, a veszélyes sírköveket, mielőtt balesetet okoznának.Volt itt szó halottgyalázásról, kegyeletsértésről, volt nagy háborgás.Elmúlt a megemlékezés napja, nem hallottunk balesetről.Az nem…..
Örök hálámat kell először is tolmácsolnom Stewen-nek, aki tegnap a keresőoptimalizálási eszmecsere folytán áttételesen rávett, hogy rákeressek olyan félmondatokra, amelyek a saját honlapunkon találhatók. A keresés meglehetősen furcsa eredménnyel járt: rátaláltam a jótollú…..
Október 31-én, pénteken a Club Arsenalban újra Psyche koncert lesz! Újabb koncerttel lepi meg Nyíregyháza koncertlátogató közönségét a Psyche zenekar. Az 1989-ben alakult országos sikereket és lemezmegjelenést is magáénak tudható csapat a nagysikerű 2007. augusztus 29-ei…..
Nyíregyháza blog Van remény! 2008.10.21 13:03:09
Van remény!Csabai Lászlóné a tegnapi közgyűlésen úgy nyilatkozott, hogy a Krúdy terembe felszerelt spotlámpák "minden bizonnyal" lekerülnek a mennyezetről!Úgy legyen!Csak nehogy ez is a feledés homályába merüljön.....