Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diablos

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos mindenki tudja már, hogy 15-én szombaton Nagy Totalcar Pályanap lesz a Hungaroringen. Hangyásszal. Magyarország Legmenőbb Wannabe Wersenyautója menni fog a pályán, talán viszonylag sebesen is, de a szó semmilyen értelmében nem lesz kész. Kép: Modified Magazine A minap…..
diablos 2013.06.12 17:14:24
@visszakettopadlogaz:
A sűrítési végnyomás nem azonos a kompresszióviszonnyal!
Az egyik egy nyomásérték, pl.Bar-ban kifejezve, a másik pedig ebben az esetben térfogatok arányszáma, pl. 1:14.
Remélem érthető voltam.
A régi nem használható többé, mondják, de azért még kiadnak belőle néhány ezret. A hatóság félrevezeti az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Halálos balesetek, türhő bandázás, kétüteműek szagába keveredő vodkás böfögés: ez az orosz dokumentumfilm megmutatja mindazt, amiért meg lehet utálni a motorosokat. Az orosz anyagot kedves olvasónk tette közzé – ez úton is szeretnénk megköszönni, szegényebb lett volna…..
diablos 2013.02.15 09:22:34
Idejekorán beszélnünk kell a témáról, mert az Astra beindításáról szóló cikk kapcsán érdekes információt kaptunk egy olvasótól. A sztori izgalmas, úgyhogy csapjunk bele. Mai cikkünk blogposztja...
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Innen akár le is töltheti...
diablos 2012.07.20 07:11:00
@novothauto:
Akkor még nincs kész az az autó, diagnosztikázz még vele egy csöppet!
Vagy már teljesen "kész" van! :)
Brunete Fraccaroli brazil építész projektje a lakható garázs, melyet a 15. Casa Cor Show-n mutatott be. A 120 négyzetméteres garázst egy teljes értékű lakóhellyé változtatná. Ennyi a hír, és jönnek a pazar képek. Hű. Néztem, néztem őket, csodáltam, mert tényleg, de…..
diablos 2012.07.19 11:06:34
@Rocko-:
Az a "nyúlfogú" csaj Vanessa Paradis, mellékesen Johnny Depp hitvese..
Szerencséd, hogy nem tud magyarul mert kölönben elérne a Kalóz átka...
:)

Ezek a kérók unatkozó milliomos autóőrülteknek lettek kitalálva, mert már nem tudtak mit kitalálni!

Én is szívesen nézegetném pl.a Ferrari 250 GTO-mat vagy Alfa 8C-met lefekvés előtt!
Azért egy üvegfallal leválasztnám az autót.
TComment Az utolsó rock'n'roll 2012.06.21 06:18:00
Rémülten tudatosítottam, hogy nem fogom tudni megindokolni, miért éri meg minden kilója a 12 600 forintot, amibe kerül. Ha létezik tökéletes és haszontalan dolog egyben, akkor ez az. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Csikorgó fagy, a leheletünk mázsás lufitömbként fagy a szánkra, majd hangos reccsenéssel minduntalan letörik. Elfagyott láb a bakancsban, negyvennégy réteg ruha, és a Madarász Viktor utcai kórház buszmegállója előtt feltűnik valami fura. Valami házi tákolmány, ilyen…..
diablos 2012.02.16 11:26:10
  Bevallom, elérzékenyültem: néztem ezeket a szerecsen kölyköket, és az összes régi emlék feltolult. A nagy Babetta Grand Prix, a jawás állórajtok és a rengeteg kölyökkori röhögés – lehet, hogy azóta messzebbre is elmerészkedünk és gyorsabban is motorozunk, de azt…..
diablos 2012.02.02 10:58:35
@benzinvérű:
Mintha én írtam volna az általad leírtakat!
Szóról szóra ezt éltem meg 8-9 évesen!
Az én Komárom kék '69-es merev vázas pedálos!Eredeti állapotban alussza álmát, míg fel nem élesztem egyszer!
Soha nem fog olyan lassan eltelni az a 4 év, ami a jogsihoz kellett!
Igaz motoroztam heti rendszerességgel vele a falusi utcákon!/míg rám nem küldték a helyi seriffet/:) Ez a '70-es évek végén volt...
Sajnos azt az örömöt már semmi sem pótolhatja, így hát ápoljuk az emlékeket!
Azt hiszem, végleg szertefoszlott a gondos osztrák tulaj imidzs, mióta megvan a háromajtós, ausztriai származású Balenónk. Már régóta tartogatom a képet például az autó légszűrőjéről, hogy egyszer berakjam egy posztba. Ezt rögtön cseréltem, amikor megláttam, gondolom nem…..
A bukócső és a kartervédő leszerelése zsibbasztó művelet, mert néhány csavar a tank alatt van Ha jól számolom, már nyolc éve okom lett volna írni az emberről, aki miatt mégsem utáltam meg a motorozással járó állandó szerelést és szereltetést, a…..
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...
diablos 2011.06.15 07:31:35
Szomszédomnak ecseteltem a pénteken bemutatott biciklitoló utánfutót, amikor közbevágott: „A Vaterán már láttad a propelleres biciklit? Az is házi!” Találkoztam már sok csodával, de ez szíven ütött: a női kerékpárra permetezőmotort szereltek, a kihajtásán két…..
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
diablos 2011.03.03 12:12:47
@WesT: Egyetértek!
A seb. határok tudtommal nem változtak az elmúlt 20 évben, ellenben úgy látom a fiatalság kissé elpuhult!

Érdekes, hogy '88-'89 környékén mikor egy palack PB gáz 250 FT volt, egy ilyennel 150-160-al is utaztunk tartósan.
Nekünk egy cseppet sem tűnt vállalhatatlannak!Még a zene is élvezhető volt benne.

Most akkor vagy mi voltunk k.b.s.ott "tökösek" vagy ez a LADA szar?!
:))
diablos 2011.03.03 13:05:25
@kéne egy nick: ez aztán a nagyságrend...10km/ó!Mindjárt elszédülök a sebességtől!
Az EU-elnökség idejére több mint kétszáz prémiumautót szedett össze a Külügyminisztérium, aprópénzért. Vélemények az azonos című írásunkról...
S3 / 993 cm3 / 50 PS / 98 Nm @ 3.000 / kétütemű / 0 - 80 km/h: 14,5 s / Vmax: 130 km/h (klikkelj a nagyobb képekért)  ..
diablos 2010.11.27 08:48:28
@!MegaStorm:
A 150-et én is igazolhatom, de azok már a 2 torkú Jikov karbisok voltak.A városban többet ettek, azon kívül kevesebbet, mint az "egytorkúak".
Csak röhögtünk amikor a ladás haver óra szerint 165-el tekert, nekem meg 140-en volt az óra!Kb. ennyivel volt "precízebb" az NDK technika./nem röhögni/
Ha nem spórolták volna ki a hangszigetelést meg a szivattyús olajzást belőle sokkal népszerűbb lehetett volna!