Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polgár Natália

4 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robert Schumann igen kiváló zongoraművész lehetett volna, ha nem akarta volna ezt a folyamatot azzal siettetni, hogy saját maga próbálja meg néhány ín átvágásával gyorsabbra és lazábbra operálni jobb kezét, ennek következtében aztán nem tudott többé zongorázni, egyáltalán.…..
Gondoltam, nem baj egy új zenés blognak, ha nyitánnyal kezdődik, eredetileg Mozartot terveztem, aztán rájöttem, hogy hiszen Mozart is punk volt, de Glenn Gould még sokkal inkább. Meg a Meistersingert majdnem annyira szeretem, mint a Mozart-operákat. Néhány szóban arról, hogy mitől is…..
Mars forgatni Az Indavideó krémje 2009.01.16 16:20:00
Mivel 2009-ben a videószerkesztői munkát nem folytatom tovább, szubjektív válogatással búcsúznék el minden nézőmtől, melyben a címlapra kiemelt videók nem fognak szerepelni. Remélem néha tudtam szép, érdekes vagy szórakoztató pillanatokat lopni a napjaikba az internetes…..
A NASA költségvetési gonddokkal küzd évek óta, ez köztudott. A költségcsökkentés jegyében több űrprogramot és más projekteket is leállítottak, köztük olyanokat is, melyek az űrhajóskiképzés szerves részét képezték. Eddig. Svájcban található az a NASA tanuszoda, ahová…..
Mars forgatni A Manó 2008.12.02 07:05:00
Osvaldo Cavandoli dizájnerként dolgozott az Alfa Romeónál. 1935-ben, Tazio Nuvolari felejthetetlen nürburgringi győzelmének évében lépett be a céghez: Tazio Nuvolari győz – 00:34 1940-ben lépett ki, amikor a BMW megnyerte a háború előtti Mille Miglia versenyek közül az utolsót…..
Mars forgatni Előzetes: A Manó 2008.12.01 19:07:00
Volt egyszer egy kicsi törpe, tükröt hordott a zsebében. Egyszer beleesett egy gödörbe, össze is tört kicsi tükre. Látod, látod kicsi törpe, ne hordj tükröt a zsebedben! Ceterum censeo, ez a tornác, a kilátás innen is szép, de haladjunk, tovább a…..
Az emberiség végtelenül gyarló. Néha, egy-egy jobb pillanatban sikerül elérni valami új, jobb minőséget, de soha nem büntetlenül. Prométheusz ellopta a tüzet, ezért egy keselyű tépkedte a máját. A tűznek örülő emberiség pedig megkapta Pandórát, a tökéletes nőt, ámde…..