Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m. kisasszony

1 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
m. kisasszony cím 2011.03.07 21:08:19
 poszt..
Az EU-ban már nem kompatibilis, de még létező, hagyományos villanykörték hedonisztikus halmozása látható a new-york-i Gramercy Park Hotel aulájában (azért itt-ott egy-egy takarékos kompakt is feltűnik). Az épületben egyébként is erősen keverednek a kissé ódivatú, vagy inkább…..
Szeretnéd tudni, hogy fog kinézni Gwen Stefani vagy Nicholas Cage 70 évesen? A worth1000.com, az internet legismertebb Photoshop versenyeket szponzoráló oldala többször meghirdette a fenti kiírást. Fogalmazzunk úgy, hogy lett néhány jól sikerült alkotás... Ha gondolod, teszteld magad,…..
Petőfiék egyik legnagyobb hibája, hogy fogalmuk nem volt a magyar vidék helyzetéről, az "utca emberének" véleményéről. Nem szeretnénk ugyanebbe a csapdába esni, úgyhogy szavazás után elkaptuk Sándort iziben, miért, kire, hányszor, hogyan szavazott. A politológusaink…..
m. kisasszony 2010.04.01 17:10:33
„Gyűlölöm az erőszak minden formáját, ha azt a művész nem tudja áttenni az irónia, az abszurd, vagy a humor dimenziójába.” Kármán Irén újságírót és dokumentumfilm rendezőt 2007. június 22-én életveszélyesen összeverték budapesti lakása közelében. A tett…..
function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=650,height=600,scrollbars=1');return false;} Megosztás Mióta megjelent a…..
Paranoid Android Fletóbeszél 2010.03.20 09:52:00
   Mint alant megtekinthető, hallgatás közben a gépbe jegyzeteltem magamnak a fletó évértékelőjét. Nem kellett volna, persze, de ha valaki akar élvezkedni...... Már megírtam a fletóról a pszichiátriai szakvéleményemet, de némi rövid tanulsága van annak is, ha az ember…..
m. kisasszony 2010.03.20 13:22:56
Először is van ez a videó, ha még valaki nem látta volna:

www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0

Ennek, meg az átlag életszínvonalnak(lol) tükrében nem értem ki az, aki elmegy, tapsol, és rájuk szavaz.

Gusztustalan az egész, kimondhatatlanul undorodom.
Kedves Tibor, Bátorkodom figyelmedbe ajánlani egy számomra elviselhetetlenül modoros dolgot, ez pedig a modoros generációs duma. Persze már így 30 évesen is mindenki kibaszott öreg, meg sokkal értékesebb ember, mint aki 10 évvel később született, de ami most jön, még a szokásos…..
m. kisasszony 2010.03.15 15:40:01
@dex.ion:
"gyerek vagyok, idén még mindenképpen"
Hadd maradjak rejtélyes, és jöjj rá magadtól.

Igen, több száz, 9 éves korom óta folyamatosan olvasok, volt egy nyári szünet, amikor minden nap új könyvet olvastam el. Ebbe bizonyosan belecsúsztak még gyerekkönyvek és ponyvák is, anno a Delfin-sorozatból sem hagytam ki egyetlen példányt sem, de mára már szinte kizárólag szépirodalmat olvasok. Ez tetszik, kész.
Nem fogok neked listákat írni, hogy bizonyítsam, ha nem haragszol.
m. kisasszony 2010.03.15 15:47:29
@vészmadár (pica pica):
Akkor bolombától elnézést.
Furcsán fogalmaz.
Most viszont megyek tanulni, csak elköszönök msn-en :)
m. kisasszony 2010.03.15 15:51:36
@bolomba: Még egyszer bocsi.
Egész hétvégén ittam, holnap meg suli :D
 ...remélem mostantól ismét lesz időm, meglássuk, nagyon sokminden szakadt rám az egyetemen, de tudom, magánügy...  ...nos, most csak a tegnapiakat mesélem el: 3 férfi volt nálam, vasárnap lévén ez nem is rossz. Az első egy 19 éves srác volt, jópofa, és az ágyban sem…..
Minden foglalkozásnak megvan a rákfenéje, a tanárságé egyértelműen az állandó adminisztráció. A diák minden megmozdulását rögzíteni kell, jelezni a Fenntartó felé, aminek jogossát nem is vitatja levélírónk, inkább az elavult módszerekkel gyűlik meg a baja, neki is, mint…..
Legalábbis az ausztrál igazságügyminiszter, Michael Atkinson szavai szerint, aki 1-2 százalékra becsülte a játékosok között azoknak az arányát, akik képtelenek éles határvonalat húzni a játékok és a való élet között. Atkinson ezt az új Alien vs. Predator játék kapcsán…..
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
m. kisasszony 2009.12.08 22:27:04
@LJS: Jaj, de nagyon megmondtad most.

A sminket idézőjelbe írtam. Lady Gaga pedig egy média hulladák.
Maradjuk annyiban, hogy a királynő nevetett, ahogy egy udvari bohócon szokás.

Ó, igen féltékeny vagyok. Lol :D
DerianBlog Elmélkedem 2009.12.01 19:22:11
Mindig is nagyon érdekesnek találtam a témát, hogy mi visz rá egy egyszerű, átlagos embert arra, hogy legyilkolja a másikat. Mármint nem az érdekel, hogy alapból elbaszott körülmények között nevelkedett emberek miért mennek neki másoknak, vagy az hogy aki születése óta be van…..
Aki olvasta a Harry Pottert, esetleg látta a filmeket, biztosan emlékszik arra az órára, mely azt mutatta, hol vannak a Weasley család tagjai. Nos, ez az óra egy ki turpissággal ugyan, de életre kelt. Az órát a Twitterhez kötötte hozzá a tervezője, ha megadja az előre beállított…..
m. kisasszony 2009.12.04 15:18:26
DerianBlog Ingatlanbiznisz.. 2009.11.28 17:46:00
 Múltkor jól elkezdtem az ingatlanközvetítő állásos sztorit, de utána nem írtam le a fejleményeket. Ez azért történt mert nem tartottam túl érdekesnek a dolgot. Morphine Kisasszony azonban felhívta rá a figyelmem, hogy ez bezony nincs befejezve (gondolom észrevettétek már,…..
addict A nő verve jó! 2009.11.18 12:20:00
Első pillantásra hatásvadász a címadás, pedig még tompítottam is annak a kampánynak a fősorán, amelynek honlapja egy kedves "Üsd a kurvát!" felszólítással fogadja a kedves látogatót. Aki nem szereti az erőszakot, az ne is nézze meg a miniszájtot, amelyet egy a nők…..
m. kisasszony 2009.11.26 05:57:46
@MacTom: A japánok amúgy is kislánybugyikra élvezkednek :)

Van egy 17 éves osztálytársam, aki másfél év után összekarmolta és ököllel ütötte a szakítani szándékozó barátnőjét.
Kézben vitte volna haza a heréit, ha ezt mondjuk velem tette volna, bár a nők, akik eltűrik, igazán meg is érdemlik.
Konkrétan utoljára látna egy pasi, ha csak kezet emelne(!) rám.

@Közöd??: Apádtól tanultad?
Ő száguld a sötét éjben... Sötétség a sötétségben. Szeme csillog, arca ragyog: „Én a kopasz mercis vagyok!”   „Ez a merci egy nagy csoda Megyek vele ide-oda Nőt soha így nem szerettem Anyám nyugdíjából vettem.”   Ő száguld a sötét éjben…..
m. kisasszony 2009.11.23 06:43:11
DerianBlog Ingatlanbiznisz 2009.11.10 13:09:41
Tudni kell rólam, hogy suli vége óta keresek melót 0 sikerrel. Ez részben azért van mert nem adnak sehol melót, részben azért mert nincs szakmai gyakorlatom, részben meg azért mert nem akarok gyárban melózni (végére úgyis csak az marad). Mivel informatikusként sehol sem kellek…..
Nem nagy meglepetés persze a címbeli kijelentés, de az, hogy heti összesítést nézve több, mint egy álló napot azzal töltenek az amerikai lurkók, hogy a képernyőt bámulják, ahelyett, hogy mondjuk a szomszéd macskáját abajgatnák a hátsó kertben, az mellbevágó. A Nielsen…..
Eleddig méltatlanul hanyagolt témát próbálok pótolni egy új sorozattal: (én kérek elnézést) be szeretném nektek mutatni, hogy az üvegművészek egy része éppúgy bolondul a szép parfümös üvegekért, mint egyesek... csak ugye ők készítik.   Tényleg? Mennyire fontos…..
Nem túl régi ez a reklám, így nagyobb a veszélye annak, hogy közületek többen ismerik is az eredetit. Őket különösen kérem, hogy inkább majd csak a játék vége felé, azaz a jövő hét második felében lőjék agyon a poént. A vécén üldögélő, illedelmes zombi azonban olyan…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Az angol és a magyar lényeges különbségei közé tartozik az eltérő hangsúlyozás és hanglejtés, ezért most merüljünk bele ebbe a témába egy kicsit. A hangsúlyon belül fontos különbséget tenni a…..
IdegenNyelvŐr To vee or not to vee 2009.10.18 07:00:00
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } …that is the question. Egész pontosan az a kérdés, hogy az angolban a V és W betűk közül melyiket lehet a magyarban is használt [v] hanggal ejteni. Mert csak az egyiket. Sok angolul tanuló figyelmét…..