Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Art Mooney

0 bejegyzést írt és 1377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eurologus blog beszámolója szerint tanulságos körlevet írt képviselőtársainak az Európai Parlamentben Surján László, az EP alelnöke. Surján azért ragadott klaviatúrát, mert az új máltai biztos EP-s meghallgatásán tapasztalata szerint túl sokat kekeckedtek a képviselők…..
A Város Mindenkié Utca és jog kutatócsoportja 2011 őszétől végez kutatást a fedél nélkül élő embereket érő hátrányos megkülönböztetésről. A kutatás során kérdőív segítségével közel 400 hajléktalan embert kérdeztünk meg ebben a témában, és többek között a főpolgármesterrel is készítettünk interjút. A…..
Art Mooney 2012.09.25 17:59:34
@Ann1294: "Mindenkinek joga van a lakhatashoz, fizessen erte vagy tegyen valamit erte. Legalabb mutasson hajlandosagot es legyen atmeneti allapot a hajlektalanszallo, akarjon kitorni es visszailleszkedni a tarsadalomba."

+1, egyetértek!
Art Mooney 2012.09.26 21:30:52
@Yumurdzsak: lehet hogy nem vagy bőcsész, de a tehetséged a matekhoz és a logikához ugyanakkora
- az 50e/hó a CSALÁDOK átmeneti otthonára vonatkozik, amiből kevesebb van és fajlagosan drágább
- LEHETETLEN bp-en kihozni komfortos lakást rezsivel 39-ből SZÁMLÁS bérleti díjjal (még 50-ből se), ne kábíts
- a hajléktalannak NEM CSAK lakásra lehet szüksége hanem támogatásra is (pld. szocmunkások), ami ismét pénz
- nincs bp-en 6000-10000 szabad bérelhető lakás amit a tulaj kiadna a piaci ár alatt, számlával, úgy hogy sejthető hogy hajléktalan költözik be

jobban jártál volna ha nem teszed nyilvánvalóvá hogy mennyire nem érted a helyzetet
A lingam masszázst misztikum lengi körül. Van, amit csak annak csúfolnak, van, ami az. Velem az történt.Rituális fürdés után indul a szeánsz, a keleti hangulatú szoba padlóján hatalmas matrac, szinte beteríti a padlót. A hölgy kimonó szerű köntösben, a sarkaira ülve vár és…..
Art Mooney 2012.07.03 16:46:10
(X)
Kisebb szünet után a magyar blogoszféra egyik vezető divatblogjával térünk vissza. Bujdosó Biankával beszélgettünk, az OurFashion és az OurCelebration blogok egyik szerzőjével. Ha jól tudjuk, már az Ourfashion előtt is blogoltál. Mikor és miért kezdtél el a blogolni?  Volt…..
Art Mooney 2012.07.03 13:01:00
@cadix: bárki és bármilyen? Nevettem! :D Ez ugye az a szellemi műhely, ahol bólogatás és taps fogadta azt a húzást, amikor a goldenblogban anno világnézeti alapon diszkriminálták az akkor legnépszerűbb magyar blogot? Ez az az oldal, ahol rendszeres, hogy a főoldali merítésben erősen túlreprezentáltak a helyi politbüró által jóváhagyott, a megfelelő irányba gyűlölködő ill. indexközeli emberek által írt blogok?

Amúgy nem a fentiek zavarnak. Diszkrimináltok, ami tőletek megszokott (a szélsőjobbos kiadványoktól sem várható pártatlan, kimért merítés), viszont az már problémás, hogy ezek DACÁRA van képetek azt írni hogy bárkinek és bármilyen témában van esélye.
Art Mooney 2012.07.03 13:03:40
@cadix: a kommentek számához tegyünk még hozzá annyit, hogy a három grácia a webkettőnek annál az értelmezésénél tart, hogy amelyik komment nemtecc vagy kritizál, azt moderáljuk.
Art Mooney 2012.07.03 14:24:44
@cadix: :D ez nem titkoltan nem kis részben trolling account, amit akkor használok ha valami nagyon felnyomja az agyamat. Ugyanakkor meg kell hagyni, ebben a posztban viselkedtem :)

Ettől viszont teljesen független az hogy a cikketek újságírói etikai szempontból kifogásolható. Gyenge kifogás azzal lesöpörni az érveket, hogy más posztoknál mi a helyzet. Bár ennek is van üzenete...
Rengeteg gumibelsőre, nem túl rozsdás bicikliláncra és küllőkre lesz szükség a programismertető szerint azon a csináld magad workshopon, ahol bringa-alkatrészek újrahasznosításával szex játékszerek készülnek. Több európai nagyvárosban tett kitérő után megint Budapesten…..
Egy nagyszabású szimfonikus koncertre készülődnek a nyáron, persze addig sem hanyagolják el a metróhuzatot vagy a klasszikus szeplős vállat kedvelő és a felrázás ellen nem tiltakozó közönségüket, sőt a Magashegyi Underground kedvencei is nekik szólnak,…..
Ezúttal "csak" másodikok lettünk. Az Európa bajnokság megnyeréséért folytatott versengés első körét 2012-ben Oroszország nyerte. A Miss Euro szépségversenyen másodjára állhatott fel cseh lány a dobogóra. Amire szívesen emlékezünk: négy évvel ezelőtt a havíři…..
PromontorBlog Mannerheim és Horthy 2010.10.15 08:19:00
Évforduló Olvasom a wikipédia bejegyzést a 66 évvel ezelőtti kiugrási kisérletről és morgok. Ilyeneket ír: Október 15-én megkezdődött a kiugrási kísérlet, ami a nyilas és a németbarát tisztek ellenállásán megbukott. Hm, hát igen. Azok a gonosz nyilas és németbarát tisztek, akik nem átallottak…..
Webisztán A Carnation új szájtja 2011.11.17 23:29:00
Talán az egyik legjobban sikerült - nem csak a dizájn, de a technikai megvalósítás szempontjából is - a Carnation új, 15 ezer sorból összevarrt html5 szájtja, a carnationgroup.com. Nagyon jó, hogy a technológiai igényesség mellett finoman illesztették a facebookos, twitteres…..
"Szia, jössz velünk világháborús bunkert nézni?" "Hát hogy a rossebbe ne". Így indult ez a kalandom a városban. Levi a BudapestScenes túravezető brigádtól nagyjából így keltette fel az érdeklődésemet egy emailben. Ők a föld alatti Budapestet célozzák meg…..
Art Mooney 2011.08.03 16:08:07
@zero11: érdekel a téma, de a megadott honlapon nem találtam meg, h milyen bunkerek látogathatók meg és hogyan. van erről bővebb infód?
Hála az égnek, hogy számtalanszor megígérték nekünk, hogy végképp leszámoltak az elmúltnyolcévvel, és semmi sem folytatódhat úgy, ahogy régebben történtek itten a dolgok (bár a Magyar Nemzet Online-on még mindig a Strabag hirdet, ahogy évek óta), így valóban gyökeres…..
Art Mooney 2011.08.03 15:09:20
@EMU: 1) nem mondtam, h minden részletében megegyezik a két eset, csak az a párhuzamos, h egyik sem jogi, hanem morális probléma 2) az őszödi beszédben ott van a hazudozás az eu-nak, a statisztikák manipulálása, trükkök százai, azért ez felvet kérdéseket, ha konkrét bcs nem is körvonalazódik a hatályos jogrendet figyelembe véve 3) ha nem hiszed h nem történt bcs a fenti ügyben, nézd meg a törvényt; az h belengeti vki h hivatali visszaélést fog elkövetni, nem bcs. lehet h ez neked nem tetszik, lehet h nekem se tetszik, de nem bcs.
Art Mooney 2011.08.03 15:44:44
@EMU: nem minden bcs-re igaz, h belengetése is bcs. van amire igaz, van amire nem. abban persze igazad van, h a nyomozás megindítása egy nem elvetendő ötlet, de az meg ha jól tudom rendőrségi hatáskör, azt nem az ügyész nyakába kell varrni.
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Míg Tatár Csillánál a gyermekvállalás tabu, addig híradós kollégája Andor Éva bátran beszél erről. Embere válogatja, hogy ki miből csinál titkot, vagy hírt. Köszönjük az eddigi leveleket, a kormendigabor77@gmail.com címre várjuk az ötleteiteket, esetleges kérdéseiteket.…..
Art Mooney 2011.07.29 16:45:52
@spontan: te kis naiv. szerinted mennyi címlapra kerülő posztja lesz egy olyan blognak, ami nem segíti az indexet h a saját fostos indavideóját ráerőltesse a népre?
Nem mintha a Népszabadságot mértékadó hírforrásnak tartanám (vagy bármelyik másik magyar médiaterméket), de azért egy ilyen szintű félelempropaganda legalábbis váratlanul ért. A múltheti Eurobarométer felmérésből (ahol kiderült, hogy a magyar fiatalok szívnak legkevesebben…..
Art Mooney 2011.07.25 15:12:35
@Pong: még mindig ott tartunk, hogy szerinted "Mivel egyéniségek vagyok, kb. 5x hallottam ugyanazt a butus argumentumot, hogy hülyeliberálisindexkenderblog, és butakomcsinépszabi dettó ugyanolyan hülyék, hát pedig sajnos nem, ezen a blogon még nem olvastam üvöltö hülyeséget, a népszabiban meg ugye a fentemlitetteket." - és bizony ezen a blogon ott van már a címsorban a demagóg hülyeség.

ennyi!
Art Mooney 2011.07.26 00:17:49
@Pong: aki nem képes belátni, h hülyeséget írt, az az igazán nem sikeres ember.
Art Mooney 2011.07.26 19:17:23
@Pong: bizony hogy nem azzal riogat, azaz a blog posztjának már a címében demagóg faszság van, csakúgy, mint a népszabiéban.

az pedig, hogy ennek a belátásához fél tucat komment kellett, az bizony téged minősít, ahogy az is, hogy személyeskedéssel és offtopikolással próbálod leplezni csúnya égéseteket.
    Azt mondják, a nyócker tele van rejtett kincsekkel. Erre a gyönyörűségre, amit Művészkert vagy Martsa Műterem néven ismerhet, aki hallott már róla, akkor találtam rá az indafotós Loniii mappái között, amikor fotókat kerestem a siránkozós poszthoz. A mappát a…..
Art Mooney 2011.07.19 16:41:58
@Plumper_: ja, csak a történeti hűség kedvéért, a tények:

Ferenczy Béni - a kommunista diktatúra (tanácsköztársaság) támogatója volt, annak bukásával maga ment külföldre, majd visszatért 1938-ban (!), haja szála nem görbült a 2. vh-ban, 1967-ben halt meg Bp-en.

Maróti Géza - meghívásra ill. kutatni ment külföldre, 1932-ben tért haza (!), 1941-ben halt meg, természetes körülmények között.

Kós Károly - ő jellemzően Erdélyben élt, nem Bp-en, őt mellesleg üldözni a román hadsereg üldözte el Sztánából, náluk esetleg reklamálhatsz.

Mindenesetre ordas nagy hazugság azt állítani, h "Budapest kiadta vagy legyilkolta azokat, akik ezt teremtették. Most pedig letagadják." menj és vedd át a piros bögrédet. további bevételben gazdag műrettegést!
Art Mooney 2011.07.26 01:02:27
@Plumper_: mellébeszélsz. továbbra is erről az állításodról van szó: "Budapest kiadta vagy legyilkolta azokat, akik ezt teremtették. Most pedig letagadják."

az állításod aljas hazugságnak bizonyult, tételesen cáfoltam meg. gonoszságot vizionálsz, miközben te vagy az, akiből árad a gonoszság és a gyűlölet.
Art Mooney 2011.07.26 01:05:50
@Plumper_: ráadásul ostoba is vagy. a tanácsköztársaság úgy került képbe, h azt a gonosz rendszert támogatta, EZÉRT ment az illető külföldre, nem mert "Budapest kiadta". sehol sem állítottam, h emiatt akár a haja szálának is görbülnie kellett volna. szánalmas, hogy teljesen elvakít a gonoszság és a gyűlölet.
Ott voltunk Veronika (Alekosz ex-menyasszony) szülinapi partiján, amit egy swinger klubban tartottak. Hogy mit kerestünk ott? Kedvesen meghívtak, vendégül láttak, mi pedig figyeltünk és nyugtáztuk, hogy DopeMan papának mindig igaza van. Nézd meg, hogy mulat az úri társaság. VV Szandi…..
A TASZ hétfőn kapta meg az Országgyűlés Gyöngyöspata-bizottságának (hivatalos nevén Az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket feltáró, valamint az egyenruhás bűnözés felszámolását elősegítő eseti bizottság) levelét, melyben Kocsis Máté, a bizottság elnöke arról…..
Csalódottsággal olvastam egy hónap elteltével a mandíneres srácok válaszát. Ugyanakkor a magyar töréntírás nacionalista fabuláit kétségbeesetten újrafogalmazó írásuk mellett találkoztam izgalmasabb, előremutatóbb reakciókkal is (Nyelv és tudomány, töriblog.hu, Demmel…..
Art Mooney 2011.07.11 10:12:49
@Maisie MacKenzie: tehát amíg a magyar-szlovák történelem nincs feldolgozva, addig nem lehet (szabad?) megnézni, h a magyar kisebbségnek milyen kisebbségi jogai vannak, a 21. század európájának kisebbségi jogi normáihoz viszonyítva

nevettem
Art Mooney 2011.07.11 18:50:13
@Maisie MacKenzie: csak hogy tudd, a téma nem azért került elő, mert a két ország szobatudósai épp ezt a kort dolgozzák fel, hanem azért, mert a magyar kisebbséget a szlovákok erősen megkérdőjelezhető súlyosságú múltbéri sérelmeikre történő hivatkozással (ürüggyel?) nem európai normának megfelelően kezelik. ezért.
Nem hagy nyugodni Jason Statham, Matthew McConaghuey, az ic! Berlin, és általában a filmes napszemüveg-termékelhelyezés témája. Sem Spielberget, sem Lucast nem ismerem, viszont Herendi Gábor csinált már félmilliós nézettség fölötti közönségfilmeket, és próbálkozott…..
 Keller felügyelő már a múlté, San Francisco utcáin hamarosan egy Linux-alapú számítógép veszi át az irányítást, amely megfelel a legújabb Advanced Transportation Controller (ATC) nevű szabványnak. Vagyis kevés ennél okosabb kütyü van a városi informatikában. …..
Gyakran teszem fel magamnak ezt a kérdést, amikor egy-egy táncos szórakozóhelyen tetőtől talpig igazi csúnya arany színben pompázó lányok mászkálnak mellettem. Nem tőlük függ a válasz, azonban valóban az arany az ezüst, a bronz és egyéb csillogó társaik szinte mindig jolly…..
A premiernek szánt orfűi bemutatkozást tegnap elmosta az eső, ettől függetlenül meg lehet hallgatni a Soerii & Poolek Fluor Tomival közös dalát, amit itt és itt harangoztak be viccesnek szánt videóikkal. Elvileg maga a dal is vicces:..
Art Mooney 2011.06.24 16:13:40
@sparkie: +1
A magyarhangya egy új és különleges filmforgalmazó csapat: hat alkalomra szóló bérletükkel hat friss, fiatalos filmet lehet megnézni - országszerte egyetlen egy alkalommal (per film természetesen). Akik voltak a Valentin-napi szakítósbulin, azok tudhatják is, hiszen néhány…..