Regisztráció Blogot indítok
Adatok
united skates

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha olyan érzésem van, hogy ott fent, a minisztériumban dolgozók, mintha nem is a földön járnának... ennek egyik tipikus példája Hoffmann Rózsa államtitkár asszony, aki a mai kabaré egyik jeles képviselője lesz lassan, mert annyit röhög az ember az ötletein, mint némelyik…..
A botrányos betelefonálós tévévetélkedők után idén az RTL Klubon és a TV2-n is megjelentek a jósműsorok. Az emelt díjas hívásokból évi tízmilliárdos hasznot húzó magyar médiavállalkozás a világ félszáz országában szédíti a nézőket. Az apró betűs részben maguk is…..
Az élet valóban a legjobb forgatókönyvíró, és megteremtette a legfaszább sorozat-crossovert evör: egy kaliforniai egyetemi tanárt azzal vádolnak, hogy motoros zsivány haverjaival együtt közös bandában főztek és terjesztettek metamfetamint. A sztori egyes elemei (bűnöző…..
 Nemrég tudtam meg, hogy a divatos penthouse-lakás honnan kapta a nevét. A tetőtérben, a liftakna mellett általában csövestanya volt a New York-i bérházakban, egészen a múlt század elejéig, amikor egy nap valami tőzsdecápa nagyobb tisztaságú kokaint kapott Pablótól a…..
Zseniális a Samsung ellentámadása az Apple ellen. A cég jogászai legutóbbi beadványukban azzal érvelnek a bíróságon, miért nem az Apple-é az elsőség az iPad dizájnjával kapcsolatban, hogy az már szerepelt a 2001. Űrodüsszeában. Van ez az úgynevezett prior art nevű fogalom ott,…..
united skates 2011.08.25 01:47:30
@Öreg Trafford: bocs, hogy beleszólok, de az autós példáid egy az egyben téged cáfolnak. pont, hogy látszik, hogy minden gyártó vette a fáradságot, hogy picivel más formával jöjjön ki.

nem úgy, mint a samsung:
www.sg.hu/kep/2011_08/0811sam1.jpg

gáz, ciki, igénytelenség. sima másolat.
nem vagyok apple-hívő, de szerintem helyénvaló a per. a többi gyártó képes volt azonos formában saját dizájnt bemutatni, a samsung simán másolt, ilyen egyszerű a történet.
Támogatja az ötvenes évek osztályharcát, tagadja a kommunista diktatúrában elkövetett bűntetteket az a radikális baloldali csoport, amely az utóbbi hetekben valósággal berobbant a nyári uborkaszezon idején a szlovák belpolitikai életbe. Megkapja a magáét a Polgári Konzervatív…..
united skates 2011.08.21 22:26:37
@Bergeroth: az a baj ezzel, hogy néha elég meggyőző többségbe tudnak kerülni azok, akik pl. elhiszik, hogy pl. ma, ott vagy itt, ebben az országban csak csalással, lopással, vagy csak simán értékteremtés nélkül, rombolással lehet valaki "burzsuj".
ha ezt könnyű elhinni (mint ahogy az), és tömegével szegényednek el emberek, családok (mint ahogy történik), miközben egy titokzatos "sikeres" (nem az) kisebbség ódikkal furikázik, akkor csak gyújtó szikra egy-egy ilyen sejt, amely a düh élére áll.
majd meglátjuk, van-e ilyennek táptalaja. szerintem egyébként még nincs, de lesz. megismétlődik megint minden.
ilyenkor történik az, hogy nem te küldöd őket a bányába, hanem ők gyújtják rád az ódit (vagy annak történelmi megfelelőjét).
Most már tényleg nem sokat kell várni a Porsche Design szuperjachtjára. A 2008-ben bejelentett és tavaly tavasszal néhány kémfotón már szerkezetkészen látható katamarán pre-launch „Making of the RFF 135 by Porsche Desing” partija tegnap ért végét. A hajó ugyan még…..
Ezen tervek alapján döntött úgy a bíróság, hogy igazat az az Apple-nek és betiltja a Samsungnak a Galaxy Tab 10.1 forgalmazását. Itt olvasható a szabadalom is. Hát nem is tudom... Lehet, az összes tabletet be kéne tiltani. Persze visszamenőlegesen is, még azokat is, melyek az iPad…..
united skates 2011.08.11 21:35:48
@etruszk: "Ellenben idegesít a hype ami az iPad körül zajlik. Van egy terméktípus, ami több éve a piacon van, de eddig nem tudott elterjedni. Most pedig az apple fanok megpróbálják kitalálni mire is lehet használni."

ne idegesítsen, ne vegyél olyat, amire nincs szükséged. én notebook helyett vettem, mindenre használom, amire korábban a notebookomat, csak még többre is és kényelmesebben is. mindezt egy notebook áráért. ennyi az egész. nekem így olcsó is volt, nemhogy túlárazott. nem voltam apple-fan sem, ez az első apple kütyüm.

érdekes, hogy általában az infósok és hasonlók értik meg a legnehezebben, hogy mire jó az ipad. :) az autószerelők pl. nem veteránokkal járnak. stb.
    És akkor szembejön a magyar múlt, mindannyiunk mikrotörténelme. Az utcán, lomtalanításkor, padláslesöpréskor, itt-ott talált magánfotókból, negatívokból készített több ezer darabos archívumot egy lelkes magyar csapat. Álljon itt a dicsőséglista: Szepessy Ákos…..
united skates 2010.08.31 11:54:30
@rajcsányi.gellért (ergé): igen, ezek voltak a jelszavak, tömegek vártak ettől normálisabb életet. akik nincsenek a képeken. aztán túlzásba vitték, és lett új "elit", a mai elődje.
united skates 2010.08.31 11:56:10
@Tehetetlen Dodó: kedves egyszerű barátom. :)
united skates 2010.08.31 14:03:14
@Tehetetlen Dodó:
thürmer, mi?
ha leírom, hogy a 20. században volt háború, akkor gondolom, szerinted háborúpárti vagyok. úgy nem kell "cifráznod". :D
Dr. Varga István fideszes képviselő egyértelműen előlépett az alábbi képen látható pink rózsaszín öltönyével a parlament divatdiktátorává. Igaz a nyakkendője is rövidebbre sikerült, mint ahogy azt szokás kötni… Varga egyébként a mentelmi bizottság tagja, nem biztos…..
A tegnapi „első akcióterv” bejelentésekor elhangzott, az állami köztisztviselők bérét havi bruttó 2 millió forintban maximalizálják, beleértve a jegybankot is. Orbán a beszéd bevezetőjében ismét „offshore-lovagozott” egy kicsit: „az a…..
Szkeptikus blog Álom-túra 2010.05.27 07:27:00
Nemrég egy idős, 80 éven felüli hölgy büszkélkedett el nekem azzal, hogy milyen csodálatos ágynemű-garnitúrával tért haza egy közeli tengerparti csoportos kirándulásról. Furcsa volt nekem, hogy épp olyasmivel gazdagodott, amit korábban nem is volt szándékában megvásárolni, de kiderült, az út ára…..
Miután a 2009-es Európai Parlamenti választások adatain elvégzett, a szavazók vándorlását kutató regressziós becslésünk alapján úgy tűnt, az ott kipróbált módszer alapvetően stabil és hihető eredményeket adott, úgy döntöttünk, megismételjük a vizsgálatot a 2010-es…..
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
united skates 2010.05.20 19:53:01
@Horizont: várjál, én most hallottam a rádióban, hogy csaló kárfelmérők járnak az árvízi házaknál.
:(
ennél nagyobb hernyóságot nem hallottam mostanában, ahogy elképzelem a kisöreget, hogy megmutatja a "kárfelmérőnek", hogy mi maradt egy élet munkájából, és akkor az meg meglopja, sírni tudnék.
Borítékolható módon sokan lekomcsiztak, mikor szóvá tettem, hogy a Fidesz eltörölné a miniszteri fizetések 15%-os csökkentésének lehetőségét, ezzel kvázi visszaemelnék azokat a 2009. júniusa előtti szintre, és ez mennyire szemben áll a Répássy Róbert által eddig…..
united skates 2010.05.18 13:11:07
@martonx: hát igen, ezért hordott ki nagyon sok ember itt napról-napra agyvérzést: olyan de olyan egyszerűen lehetett volna itt olyan sok minden jobb, működőbb, egyszerűbb, emberbarátabb, hogy az elképesztő.

szerintem még mindig egyszerűen HÜLYÉBBEK voltak a "vezetőink" az elmúlt 8 évben, mint amennyire aljasok, önzők voltak, és azért ez nem kis szó.

komolyan, annyi de annyi terület van, ahol egyszerűen a "legfölül a leghülyébb"-elvű irányításról volt szó, nem pedig aljas, számított mutyiról. ez úgy fájt mindig. persze a mutyi is.

nem szavaztam rájuk, de ha így folytatják, ilyen egyszerűen és ésszerűen, akkor életemben először odahúzom nekik az x-et legközelebb, komolyan mondom.
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
Többször utaltam már arra, hogy az új parlamenti felállás a korábbinál kiszámíthatatlanabbá és érdekesebbé teheti a magyar politikát. Ennek a megváltozott politikai térnek egy fontos aspektusáról azonban még nem szóltam elég hangsúlyosan: az ellenzékbe került három párt…..
Május elsején  felkerestük a szocik majálisát, hogy megtudjuk mi az a meglepetés, amivel Horváth Csaba készült a népnek. Megtudtuk, hogy nincs ingyen ebéd, de ingyen BKV viszont lesz. Erről megkérdeztük a napsütésben ejtőző szimpatizánsokat. Gaudi-Nagy Tamás egy…..