Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomplanet

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maszkot hordani kötelező. Dolgozzuk fel végre!..
Évekkel előzte meg a hivatalos elsőt a balatoni hajó, ám a keresésére létrehozott alapítvány sem találta a roncsait.  ..
A nevetés orvosság. Ha ez így van akkor ebben a cikkben egy virtuális gyógyszer elosztó állomást fogunk nyitni, mert a karanténról, a járványról és úgy általában a mostani helyzetről szóló legjobb vicceket hoztuk el nektek!..
Korábban már írtunk azokról a kollégákról, akik megnehezítik a mindennapokat és lássuk be, a legjobb munkahelyen is akad egy-két olyan alak, akivel a munka minden, csak nem kellemes. Mivel a téma állandó, ezért most íme, néhány “fegyver” az irodai kellemetlenkedők hatástalanítására! Az életünk…..
  Legutóbb júniusban szörnyülködtünk egy gyanús Adidas webshopból érkezett cipőn (azóta az az oldal szerencsére az enyészeté is lett), de az a Kínában postázott példány - bár nem volt szép, és pláne nem volt Adidas - semmi  az alábbi képeken szereplő darabhoz képest. Igen, a nyitóképen balra a…..
atomplanet 2019.10.11 15:54:33
gasztrotúra Coca-Cola teszt 2019.07.31 22:55:44
Mielőtt bárki is megkérdőjelezné, igen- tudom, hogy a Cola káros, egészségtelen, de egyszerűen szeretem és jólesik. Nagyon sokan fogyasztják, és a titok szerintem a mennyiség. Nem szabad túlzásba vinni! Amit a Colá-ról általánosságban tudni kell az az, hogy 1884-ben John Stith…..
atomplanet 2019.08.03 17:31:39
Mit jelent a showcar, racecar, conversion, diorama? Modell és makett. Mi közöttük a különbség? Ebben a bejegyzésben megpróbálom tisztázni a fogalmakat...
atomplanet 2019.07.22 07:38:14
@weirdo: megcséndzselték
Az új Star Wars film új rohamosztagossal jár, a Skywalker kora esetében a Sith Trooper-ek érkeznek. ..
A XI. kerületben, Albertfalva kitérőnél áll egy korlátmaradvány az egyik járdasziget közepén. Nem elég, hogy csúnya, de funkciótlan is. Ráadásul, hiába bármilyen panasz, senki nem nyúl hozzá. Pedig már felújítás is volt az érintett szakaszon...
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
Főiskolás éveim alatt pattant ki a fejemből, hogy a modellautóim segítségével csinálok egy stop-motion technikával készült videót. A kisfilmet azóta egyszer törölnöm kellett és írásos nyoma sem nagyon maradt fent az interneten, mivel azok a blogok/honlapok mára megszűntek. Mivel van már saját blogom…..
atomplanet 2019.05.10 16:04:15
Az utasok gyakran ki tudják akasztani az óceánjárók legénységét. Az alábbiakban következzenek azok a legidegesítőbb dolgok, melyek leginkább kiborítják a hajókon dolgozókat...
atomplanet 2019.05.07 16:25:41
@Krasnyák Dudu: felül van a komment, és alatta a név, én is mindig összekeverem :)
  A Mandalorian című, élőszereplős Star Wars sorozat első képsorai alapján nem túlzás azt mondani, hogy ez lesz az a sorozat, amire a Firefly elkaszálása óta várunk, de ha túlzás akkor is mondjuk, mert hát rohadt jól néz ki, ismerjük be, még ezen a gány, kézikamerás felvételen is, amit remélem,…..
A játékok titokban tartására vonatkozó embargó feloldásával a Lego is bemutatta mivel készül az áprilisi Bosszúállók: Végjáték premierre...
  A legtöbben egyetértünk abban, hogy a szégyen nagy dózisban kifejezetten mérgező. Sokan vannak ugyanakkor, akik - Pascal címbéli mondásának igazat adva - azt vallják, hogy némi szégyenérzet azért jól jön az embernek. Egyszerűen azért, hogy távol tartsa az illetlen, vagy bűnös tettektől. Jómagam…..
Biztos veled is előfordult már, hogy kínosan bámultad a sarokban a pókot a liftben, amikor belépett valaki más is és együtt utaztatok a kiválasztott emelet felé. Szabadulj meg a kínos csendtől és vedd kezedbe az irányítást! Tedd néhány szóval kellemesebbé azt a pár pillanatot!..
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
Egy olyan kérdéssel nézünk szembe, amin az ember sokszor elgondolkozhat, azonban mégsem tulajdonít neki nagy jelentőséget, mert vagy az egyiket, vagy a másikat választja, sokszor pedig nem is konzisztensen, hiszen egyszer így, egyszer úgy csináljuk. De vajon számít, hogy hova csatlakoztatjuk…..
  Amikor Schobert Norbert tíz perc alatt hatodjára ismételte el, hogy ő gyerekkorában a nyóckerben egy gödörben aludt kamionsofőr kurvákkal, és SOSETÖBBÉ nem fog tetvek között, egérszarba forgatva aludni, már túl voltunk azon, hogy a szegény ember két lábon járó Vallejo-illusztrációja közölte a…..
atomplanet 2018.10.11 17:33:43
@7esbusz: azt néztem én is :D
Botrányos a csávó.
  "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség." Albert Eistein fotó:youtube.com Emberekkel foglalkozni nem könnyű, ha valaki ügyfélszolgálaton, vagy recepción dolgozik, hülye kérdések és hülye válaszok végtelen listáját tudja felmutatni. Kíváncsi vagy, hogy te vajon…..
atomplanet 2018.09.08 21:47:52
@élhetetlen: 1. típus
Mindössze 40 példány készül majd az autóból, amelyet a Chironról mintáztak és nemrégiben írtunk is róla. Következzen 7 érdekesség a Bugatti Divóról!..
A középiskola természetszerűleg a villantásokról (is) szól, akárhogy is nézzük: a diákok már az első nap egymásra licitálnak a hol nyaraltam - milyen kalandokban vettem részt - kivel ismerkedtem meg tengelyen. Ilyenkor kell bevezetni a köztudatba az új cipőt, táskát, tolltartót is.Manapság…..
atomplanet 2018.09.03 16:21:39
atomplanet 2018.09.03 16:28:16
@helixpomatia: nem azokat a telefonokat fogjuk látni, amik TÉNYLEG a címnek felelnek meg, hanem azokat, amiket a telenor a poszternek elküldött.
Most van az éjnek rémjáró szaka, Minden sír ásít, s maga a pokol Dögvészt lehell ki. így reagált volna a legendás forgatókönyvíró a Blikk szerdai hírére, miszerint az RTL Klub az idén már a 20. évadát morzsoló sorozat legendás karakterét szellemként vagy látomásként támasztja fel. A most 76…..
atomplanet 2018.08.29 10:53:04
A különböző szólások, mondások már nagyon régóta részei a magyar közbeszédnek, eredetük pedig legtöbbször ismeretlen. Ha hinni lehet a kutatási eredményeimnek, akkor több, mint 1000 ilyen mondást használnak Magyarországon, és a nagy számok törvénye alapján ennyi közül biztosan fog akadni néhány…..