Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gszlaszlo

24 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megesz minket a sárga irigység, hogy sohasem lehetünk egyszerre olyan sikeresek és egyenes emberek, mint Szöllősi György, a felcsúti akadémia korábbi kommunikációs főnöke, akinek összejött az a páratlan bravúr, hogy egyszerre főszerkesztője a FourFourTwo-nak (aminek a szerkesztősége konkrétan a…..
Október 12-től, azaz szerda estétől a Spíler TV-re jön az NHL, a világ legerősebb jégkorongbajnoksága, észak-amerikai elitliga, hogy halmozzuk a hozsannázó jelzős szerkezeteket (hajrá Rangers!) A sajtóközleményből kikukáztuk az érdemi infókat: minden mérkőzésnapról lesz legalább egy élő meccs, a…..
gszlaszlo 2016.10.11 20:37:22
@davi_dov: méhes gábor az egyetlen értelmes sportkommentátor KÖZÉP-EURÓPÁBAN. azaz, ha ezen múlna, akkor nagyon sok mindent nem néznénk.
gszlaszlo 2016.10.11 20:58:44
@sixx: „uncsik”. olyan, mintha az nfl-ben a patriots-nak drukkolnál... :D
ott, van, sjs, lak, njd - ezek sokkal „menőbb” csapatok. :)
Szabó Rolasd Indiára sok rosszat lehet mondani, főleg ha összehasonlítjuk a fejlett kelet-közép-európai posztszovjet államokkal, de ebben a gigantikus megaszuper poszt-brit demokráciában van egy dolog, ami összetettségében és királyságában felülmúl mindent: a vasút...
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Nem gondoltam, hogy idáig jutok... Egészen pontosan semeddig... Pedig ablakom kitárva... Lehet, azok ott valójában ufó-fények? (Szolg. közl.: irtó hosszú lesz, de érdemes végigolvasni, tanulságos, nevetni…..
Persze, hogy magyar. Pontosabban álkülföldi. Igen, az. Sok mindenre nem figyeltem oda eddig (sem), de eztán ha lehet, keresni fogom. Nem tudom, a kreatívok mennyit markoltak föl ezért a névért, de minden pénzt megért a munkájuk. Lehet-e ugyanis viccesebben hívni egy toalett papírt…..
Béke van. Mert békének kell lennie. Bármi áron. Nekünk ez megfizethető, másnak viszont... Valószínűleg az utolsó szülői értekezletet tartották meg ma délután a szegedi Rogers-gimnáziumban. Nem összevontan, osztályonként készültünk a... Mire is? A búcsúra. A búcsúra…..
Rengeteg minden történt hétfő óta: mást ne mondjak, rohan az idő. De az egyetlen igazi fontos kérdést senki nem tette még föl. Na majd most! Egy poszttal korábban „mindent” megírtam az egészről, amit megtudtam a hétfői szülőin. Azóta megjelent néhány újságcikk is, de a…..
Annak ellenére, hogy ilyen nem történhetne meg. Csakhogy Rátótországban a jelek szerint erre is lesz példa... (Szolg. közl.: az alábbiak elsősorban szülőként érintenek, érintettek.) Rendkívüli szülői értekezletre menni sosem jó dolog. Mert az az esetek többségében azt…..
Tök fura volt hétfőn délelőtt tízestrolizni. Ugyanis hangosan, de egyáltalán nem zavaróan hallgatott zenét a sofőr. Nem valamelyik kereskedelmi rádió ment, és nem is egy mai sláger. Omega szólt, nem a Petróleumlámpa, nem a Trombitás Frédi, és nem is a Gyöngyhajú lány…..
Tettler Csak az íze végett... 2015.01.08 10:51:50
Tévedés, hogy Magyarország a tízmillió labdarúgó szövetségi kapitány országa... Sokkal inkább a tízmillió nyelvtannácié. Akik azonnal kiszúrják a más által elkövetett helyesírási hibát. Közben feszt azon bosszankodnak, hogy nem lehet észrevenni, hiszen a vörd (sic)…..
Még csak Pestig sem kell menni értük. Elég jókor lenni jó helyen. De hogy pont ott és az legyen a jó hely... Mindig is tudtam, hogy a Bariközt a legemberközelibb, legéletszerűbb, leghétköznapibb sorozat. Bármikor, bárhol összefuthatsz sztárjaival... Pesten mondjuk könnyű:…..
Tettler Nem vagyok én nyomorék! 2014.11.20 08:10:00
Az öntudat nagyon fontos. Kora reggeli beszélgetés egy szegedi kisbolt bejáratánál. – Jó reggelt! Segítsek esetleg, mit szeretne vásárolni? – Nem kell, köszönöm! Nem vagyok nyomorék! – Hagyjam esetleg nyitva az ajtót? – Mondom, hogy nem kell segítség, boldogulok! –…..
Az ajánlott bejegyzések blokkban alapértelmezetten öt posztot ajánlunk, a listázás a címkék azonossága alapján történik, tehát javasoljuk, hogy minden bejegyzésedet láss el hozzá kapcsolódó címkékkel, hiszen így az ajánlott posztok is relevánsabbak lesznek és a keresőkből…..
gszlaszlo 2014.11.19 09:20:14
Kedves mindenki!
A "cikkoldalon" hogyan tüntethetném el az ajánlott bejegyzéseket?

Lásd ennek az alját:
tettler.blog.hu/2014/11/19/tudom_hogy_szemetnek_tartod_amit_ir_de_nagyon_felkapott

így nagyon nyomi. ha nem lehet, kitörölni, akkor be lehet-e azt állítani valahol, hogy csak a címek látszódjanak? próbáltam szerkeszteni a sablont, amit használok, de nem tudtam eljutni a fent megadott

<blh:post_related />

html-kódhoz.
köszönöm előre is
gszlaszlo 2014.11.19 11:20:31
@polgarz: köc! már próbálkozom is!
gszlaszlo 2014.11.19 11:24:45
@polgarz: ha már "beszélgetünk"
a követőknél van egy helyesírási hiba

a szemüveges, szakállas pali ezt mondja:

"Most már követhetsz, akármit jelentsen ez. Kövesd a blogot, hogy rögtön észrevedd, ha van új poszt!"

ez így remek, de ha aktiválom – kiemelés tőlem –,
akkor ezt a szöveget látom:
"Most már követhetsz, AKÁRMINT jelentsen ez. Kövesd a blogot, hogy rögtön észrevedd, ha van új poszt!"

javítsátok már plíz, nekem ez tetszik a legjobban, köszönöm előre is!
Tettler Megesik az ilyesmi... 2014.11.19 10:33:48
Ezért is jó hokit nézni, NHL-t pláne, minimum az összefoglalókat. Egy jónak tűnő döntés öt perc alatt fordulhat át katasztrofális húzássá. Egy nyolcvankét meccses alapszakaszba belefér egy két nagy zakó. Még hazai jégen is. Ezeken a találkozókon azért elég hamar ki…..
Tettler, Tettler... Honnan ennyire ismerős?! Igen, onnan... Az anyalap bizony létezik. Persze nem ilyen póriasan, „magyarosan” írva, hogy Tettler. A Tatlert, 1709-ben alapították. Mi másról írt volna, mint a felsőbb osztály életéről – szocioriportok akkoriban pláne nem…..
Igen, ez egy igaz szerelem története. De lássák be, uraim, önök is bolondulnának Elemérért. Hogy Katáért is megtennék, az szintén érthető lenne. – Tizennyolcadik születésnapomra kaptam – mondta Sajti Kata, amikor arról kérdeztem, hogyan szerezte az autóját. Kata…..
Ezen a gólon elvitatkoznak még egy darabig. A szabálykönyv szerint talán nem volt érvénytelen, esetleg mégis. A rideg tények: a Napoli a 72. percben szerezte meg a 2-1-es vezetést az Atalanta elleni kupameccsen, ezzel a teljesen random találattal. Del Grosso hevesen reklamálta Higuain…..
Végre, végre, végre! Újra jár az 1-es villamos Szegeden! Ám sajnos meg kell jegyeznünk azt is, picit magyar módra indult el. Több hónapot csúszott ugyanis a felújítás. Ennek részben oka volt az időjárás, részben az is, hogy Szeged közműtérképei – hogy is mondjam szépen…..
Nem, inkább Brian, de ami a lényeg, hogy még mindig élek. Hiszen az eggyel korábbi posztban ezt írtam: „A voksok 43 százalékát begyűjtve végül a környezetbarát festés győzött, második (32 százalék) a napfényes, harmadik a modern (15 százalék), negyedik (10 százalék)…..
Három az egyben! Terepszemle, szavazási végeredmény ismertetése, plusz egy kis villamostörténet. Kell ennél több manapság? Ugye, hogy nem! Tessék szépen olvasni, nézelődni! Lesz mit! Bár még elég sokat kell aludni, mégis egyre inkább felismerhető a Rókusi csomópont. Olyannyira,…..
(Magyar Hírlap Online, 2010 március 27.)..
Tavaly februárban voltam ott először. Most újra visszatértem a Földeák és Makó közötti nyílt vonali rakodóhoz. Ismét járnak ugyanis a kőszállító vonatok, csak míg egy jó éve a szegediek egy picit többet láttak, láthattak belőlük, addig idén csak a leglelkesebbek…..
Alighanem új tendert kell írni Könnyen lehet, hogy új (ötödik!) fordulóra lesz szükség Debrecenbem a város második villamosvonalára szánt 18 új villamos megvásárlására kiírt közbeszerzési tenderben. Noha az eredményhirdetés szerint a spanyolországi CAF megnyerte az üzletet,…..