Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rexter

310 bejegyzést írt és 1306 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Braunau am Inn, Hitler szülővárosa 1806. augusztus 26–ig az égvilágon semmivel sem írta be magát a német és általában a semmiféle történelembe. Egy nevezetes alakja volt csak, de ez sem biztos, hogy dicsőségére vált: a saját bolondos polgármestere. Hans Staininger (1508–1567) ugyanis egy nap rájött…..
A magyar klubfodball ismét jól beárazta magát. Mire a nagyfiúk egyáltalán megérkeznek a házibuliba, mi már szokás szerint sehol sem vagyunk, mert többnyire 40 kilós, csenevész ropiharcosok pofoztak ki bennünket a hátsó ajtón. De legalább mostantól már a jövő júliusra készülhetünk, amikor majd már…..
Na, jót tippeltek a hétvégén? Höhö. Még egyszer bocsi, egy forduló kiesett, de a mostani csak még izgalmasabb lesz így. Vagy nem...
Időutazás: a 29. forduló után jön a 27. Ez akkora zavart okozott e sorok írója fejében, hogy majdnem el is maradt az e heti Betta. De a lényeg, hogy mégsem. Tippeljenek jól, mindjárt vége.  ..
Válogatottunk tisztes szereplése után újra dübörög a mennyei, s e dübörgést csak megsokszorozza a kongó lelátók által keltett visszhang. Ez már a 28. forduló, mindjárt vége a bajnokságnak. Bajnokunk már nyár óta van, de alatta kiélezett a verseny, ami egyfajta igazolása annak, miért volt szükség – a…..
Kezdődik a harmadik harmad, az utolsó 11 forduló. Az egyetlen biztos pont a Fradi bajnoki címe, azon kívül még nem dőlt el semmi. Ahogy tippversenyünkben sem. Most még pár merész tippel, esetleg egy-két megtömött Centrumos szatyorral bárki alakíthat az álláson, s az alsóbb régiókból a dobogó…..
rexter 2016.03.05 00:13:26
@szövet: ok köszi, javitjuk majd!
A mai fordulóval elérkezünk a mennyei egyharmadához, és a tabellán az idény ügyeletes bajnoka mögött látszólag hatalmas a harc azért, hogy ki utazzon július elején Kazahsztánba vagy Azerbajdzsánba egy újabb arcpirító elő- elő- előselejtezős kiesésért. Az egész szerkesztőség feszülten figyeli a…..
Nagyüzem van a mennyeiben a korai záróra miatt. Pörögnek a fordulók, alig győzzük követni. Ennek ellenére szerkesztőségünk elszántan igyekszik behozni tabellaügyi lemaradását. Tartsanak ki, és tippeljenek, mert tippelni jó!  ..
Kettős rangadóval zárul a mennyei első felvonása, gondolhatná a műsorra felületes pillantást vető, a stadionokból régóta kikopott foteldrukker. Persze, ahogy a dal is mondja, nem úgy van az, mint volt régen, nem az a nap süt az égen. De ha nem is ugyanaz, attól még lehetne…..
Bár a betyárvilágnak ekkorra már rég bealkonyult, az Alföld az 1930-as években sem volt mentes a brutális és rejtélyes bűnügyektől. Ezek közül az egyik legfurcsább a Steinherz Rudolf-ügy, amely a hazai mellett a külföldi sajtó figyelmét is felkeltette. Ez nem is csoda, hiszen az eset minden további…..
Hétközi, elmaradt fordulóval támad a mennyei. Végre pár tipp-eredményt is tudunk mutatni! A 10. fordulót Dávid és pppalika nyerte holtversenyben, a 11-et pedig Nóbádi íz der! Gratulálunk! Összesítésben továbbra is JarnoTrulli vezet. A hajtás után tippeljenek…..
Nagyon érdekes videó jött szembe az interneten, gondoltam gyorsan leírom a lényegét. Rettentő tanulságos! A Mercedes-Benz ausztrál különítménye elvégzett egy tesztet. A teszt lényege, hogy egy internetes áruházból megrendeltek néhány garnitúra replika Mercedes-AMG alumínium…..
Csodálatos heteken vagyunk túl, kedves olvasóink. Válogatottunk végre-valahára felhagyott a magyar hagyományoktól idegen bekkeléssel, és visszatért a szerethető, csibészes játékstílushoz, amelynek azonnal eredménye is lett: három góllal terhelték meg fiaink a görögök…..
Helló kedves tippelők! Újra itt a Betta és végre jó sok táblázattal! Majdnem az összes fordulót kiszámoltuk, csak egyel vagyunk elmaradva, de még az is lehet azt is bepótoljuk hamarosan! A fordulókat sorrendben a következő urak nyerték: spyglass a hetediket, ron89 a nyolcadikat,…..
rexter 2015.10.02 18:12:36
No, szóval, Gábor, Zoli, akkor hogyan tovább? Látjuk a propaganda az pörög ezerrel. Minden kormány fényezésre jut egy Fradi bérletet vásárolj óriásplakát az országban. Mennyi? Több…..
rexter 2015.08.06 09:23:23
@xclusiv: mert hol a vége? tegnap még csak kártya, ma már szkenner, holnap beültetett csip, holnapután 1984.

egy szaros focimeccsről beszélünk, nem az MNB széfjéről.
A dózsát félmillióra büntették dajcsozásért, dajcsot nem büntették lila majmozásért. A jövőben a büntetésekre is lehet majd tippelni. Mint talan ebből a szokatlanul vicces bevezetőből kiderült, a mai részben vendégszerzőnk írta a Betta cikket. Vannak eredmények, ron89…..
Kupacsapataink fele elvérzett július végére, negyede majdnem kiesett, másik negyede mészárolt. Dárdai helyett Storck, holnap a fradisták Kubatovnál családlátogatnak, zajlik szépen az élet. Furcsa volt az első fordulót kiértékelni csak hat meccsel. A fordulót divaoni01 nyerte,…..
rexter 2015.07.28 23:59:19
@ron89: igaz, bocsi, javitva lesz
Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül…..
rexter 2015.07.11 17:52:34
@videki gyerek: kiragadtad a lényeget, viktor über alles!
Nagyjából itt van Orbán Viktor vége. Ő még nem tudja, de a világ már igen. Emlékszünk még arra, mekkora vihart kavart már a trafikmutyi kezdetén, hogy lefóliázzák, besötétítik a dohányboltokat? A kritikus hangok már akkor intettek, hogy mennyi visszaélésre, bűncselekményre…..
Ez aztán az évkezdet! A Saygus által tavaly még csak bejelentett Androidos Szuper Álom Telefon működőképes példánya tűnt fel Las Vegasban az idei CES rendezvényen.  Novemberben még többen közületek szkeptikusan álltak a témához, elég csak a hozzászólásokban…..
rexter 2015.01.09 18:54:49
A magyar politikusok ma még mindig simán lehallgathatók akárki által, de a pinabubusok már nem. Nekik van már annyi eszük, hogy titkosítják telefonjukat, ha szeretőjükkel akarnak beszélni. - legalábbis ez derül ki az egyik cég most közreadott információiból. Noha a WikiLeaks…..
Mike Newell alapozását követően David Yates-nek "végre" tényleg sikerült a sötétségbe taszítania a Harry Potter-franchiset, hiszen A Főnix rendje magasan az addigi legrosszabb teljesítményt produkálta a széria darabjai közül. És mi történt ezután? Visszahívták Chris…..