Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ecch

0 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt futok A rohadék kullancslégy 2013.09.17 06:48:13
Szeretem a természetet és szeretem a benne élő állatokat. Mindet, a nagy fehér cápától a faodvasító lóhangyáig. Kivéve a rohadék szarvas-kullancslegyeket, amiket egy szempillantás alatt kiirtanék a Földről, ha módomban állna. Nem zümmög. Hátulról támad. Mindig, de mindig a…..
Ahogy nem minden nap bélszín vagy libamáj, néha úgy megcsömörlik az ember a bűvös mesterkedésektől és craft-divat söröktől. Ilyenkor nem kell a whiskeyhordóban érlelt kávés-kókuszos stout, vagy a vörös áfonyával, vaníliával bolondított, kék algával színezett Berliner Weisse. Csak egy korsó jóféle…..
ecch 2021.02.04 22:50:52
sörfigyelő Vieux Bruxelles Blond 2021.01.14 19:14:54
Illat: Pincés Hab: Szép, kifeszül a felületen Szín: Élénk világos sárga, meglepően átlátszó Hazánkban a nagyüzemi lágy "ivóale"-t csak a Lobkowicz Ale képviseli, az összes többi lager, sajnos. Volt régen az Auchanban egy blonde a Sterlingtől, de mivel a francia multi hazulról próbált meg hozni,…..
Illat: rumos Hab: rugalmas Szín: narancsos óarany  Ritka kincs ez a sör, mint az egyetlen boltból beszerezhető nagyüzemi bécsi ászok. A típus színe sötétebb, ízre pedig van egy markáns jellegzetes egyedisége. A dobozon az szerepel, ez az eredeti bécsi. Természetes módon, ha egy sör osztrák, akkor…..
Az alvási bénulás vagy alvásparalízis egy rövid ideig tartó, de ijesztő élmény, amely bárkinél előfordulhat. Mi ez és mi okozza? A rémálom (Henry Fuseli, 1781)..
Volt már rá példa, hogy egy amerikai Craft-főzde neves német sörfőzdével készített collab-sört. De a legnagyobb német sörkonszern a Bitburger-csoport és az egyik legnagyobb USA-beli craft főzde a Sierra Nevada sörös összebútorozására felkapja a sörblogger a fejét. Persze lágersör készült, de azt…..
ecch 2020.04.17 12:53:10
  Újabb trend jelent meg az édesítők piacán: a glicin. Természetesen jó drága! Legalább nem szénhidrát, hanem egy aminosav. Kiadjunk érte jó sok pénzt? A glicin lesz a megváltás a bűntelen édes élvezetekhez? Ráadásul még jobbat is alszunk tőle, és extra kollagént termelünk?..
Nagy örömömre Maga Lenin (nyugi nem Vlagyimir Iljics) - kinek írásait anno a Techstory blogról ismertem meg és aki jelenleg a Modernwartech blogot írja - meghívásomnak engedve megörvendeztetett a nyári szünet alatt egy bejegyzéssel, amiben néhány igazán furcsa repülőgépet mutat be Nektek. Nos eljött…..
ecch 2019.10.05 19:59:14
ApexNews Az első bekapcsolás 2018.09.25 13:21:08
Az autó végre közel került ahhoz, hogy lekerüljön saját lábára, de előtte még a biztonság kedvéért felbakolva is leteszteltük a működést. Csak néhány végső teszt van hátra, mielőtt Andy megtenné első elektromos métereit, legalábbis ebben reménykedtünk.....
A Mátrix (és mi most a komplett trilógiával foglalkozunk az első rész 20 éves évfordulója kapcsán) említésekor még a legelnézőbb szinkronrajongók is szívükhöz kapnak, hiszen oly' sokszor hangzik el a főszereplő neve. Igen, az. Neo. Ami igazából Nióként ejtendő és bár az angol kiejtés tartása a…..
ecch 2019.04.02 15:25:46
@bekov: Volt azért ennél sokkal rosszabb is :D
sörfigyelő Platan 10 2017.11.27 17:29:12
Illat: enyhe, csehesen különös Hab: sűrű, rugalmas Szín:  óarany   Elsőre vizes, naná, hogy az, végül is anyag kevés van benne, de aztán összeszedi magát és egyre teltebbnek érezni. Mondjuk ebben benne van az egy hónap múlva esedékes lejárat is, aminek köszönhetően szépen beérett és a maláta…..
1900 körül. Amerikai gyapotfeldolgozó-üzem a Mississippi mellett..
ecch 2019.01.22 11:25:35
@fareszjó: Úgy sejtem targoncával kihordták őket. Illetve van a kézibékának az a négy teljes kerekes hidraulikus vontatható változata.
Míg Magyarországnak 10 milliós éves utasforgalmával (2015-ös adat, idén már meglehet a 11 is) ott van a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, mint az ország fő nemzetközi repülőtere, addig a bolygó más tájain ezen utasforgalomnak akár a tízszeresét is kiszolgálják a világ legnagyobbjainak számító…..
ecch 2019.01.19 10:52:52
@adt: s még az idézetében is ott van az az s betű :D
Biztosan sokan hallották már a figyelmeztetést: nem szabad túltölteni a telefonokat. Még az előtt érdemes kihúzni azokat a töltőből, hogy elérné a 100 százalékot. Persze a túltöltés mítosza hamis, de az éjjeli töltés viszont igenis rosszat tesz az aksiknak. El is mondjuk, hogy miért...
Illat: félig meddig IPA jellegű fűszeres, de kissé várni kell hozzá Hab: puha de rugalmas, elegáns megjelenést biztosít Szín: áttetsző aranybarna  Szűretlen lager. Kielégítő pukkanással nyílik a csatos üveg. Neve alapján erősen komlós italra számítunk. Íze a kezdeti édesből  kesernyésbe vált.…..
ecch 2018.11.07 09:32:16
@exodusAttack: Pécsen hol van ez?
Friss konkrét esetek nyomán talán nem árt újra megnézni, mi jár és mi nem az utasnak, aki nagyon megszívta. És mit kell tenni, ha ráfáztunk?  Pár nap alatt három olasz reptéren hagytak ott hazafelé készülő magyar utasokat is az ultrafapadosok, közös bennünk, hogy nem gondoskodtak az…..
A mogyorós csoki krém állítólag Napoleon egyik embargójának köszönhető. Persze ez már senkit nem érdekel, amikor maga elé veszi a kis mogyorós-csokis üveget és mit kenyérre kenni meg ilyenek, simán elkezdi enni egy kiskanállal, csak úgy magában. Tesztünkön a cél, hogy megtaláljuk a legfinomabb…..
A mai bejegyzés egy vedégcikk, ami ugyan nem kapcsolódik szorosan a blog tematikájához, de úgy voltam vele, hogy fontos erről beszélni. Mielőtt valaki megijedne, a cikk nem erőszakos "térítésről" szól, én sem vagyok vegán, sem vega, nem is tervezek az lenni, de a cikkben leírtak elgondolkodtattak,…..
ecch 2018.10.10 09:34:05
@midnightcoder2: Pontosan! Meg lehet figyelni, abban az ökoszisztémában, ahol minden faj a funkciójának megfelelő mértékben van jelen, ott érdekes módon nincs gond az adott ragadozó húsfogyasztásával. Az ember az aki mértéktelen módon van jelen mindenütt, így persze hogy van globális hátulütője. S ebből kifolyólag hatalmas hiba a hústermelést a globális érdekekkel szembefordítani, hiszen nem a táplálék jellegével van a gond, hanem a mennyiségével. Sokan vagyunk ezért sok húst, sok növényt, sok autót, sok energiát igénylünk, stb.
A mostani átépítés célja, hogy az általunk elsődlegesen más célra tervezett akkumulátor csomagokat hatékonyan tesztelni tudjuk. Nem szerettünk volna egy izgalmas, dinamikát sugárzó kasztniba egy unalmas hajtásrendszert pakolni, így a motor és a motorvezérlő teljesítménye összemérhető kell legyen az…..
Vidéken viszonylag könnyebb keresni, mert nincs olyan sűrű beépítettség. Budapesten műholdképen vadászni ugyan picit nehezebb, és sokszor csak olyanba akadsz bele, amit már mindenki ismer...
ecch 2018.09.15 22:47:06
@ZeRGe: Több szögből műholdról pásztázott információk alapján generált 3D-s renderelt számítógépes látvány. Megfelelő videókártyával ki lehet próbálni,és körbe lehet forogni rajtuk. Menj el a mapsra, vált át műholdképre, menj el budapest vagy más nagyváros fölé, görgővel közelíts ennyire a házakhoz, tartsd nyomva a Ctrl gombot, és mozgasd az egeret.
ecch 2018.09.15 22:50:35
@Karfiol: Úgy sejtem bizonyos területeknél, ahol pl túl bonyolult szerkezetek vannak, pl. Eiffel torony, ott egymás után többféle technológiával is pontosítottak. Építkezéseken a daruk néztek ki korábban viccesen, amikor még épp beindult ez az egész.
Egészségügyi, munkahelyi problémák, párkapcsolati, házassági gondok, gyereknevelés, pénzügyi nehézségek – pár olyan tényező, amelyen nap mint nap aggodalmaskodunk/szorongunk. A jövő kiszámíthatatlan, ezért teljesen normális, hogy olykor már előre, váratlanul felbukkanó problémák miatt aggódunk, és…..
Régen nem becsülték már így meg a folyamatos, 8 órás alvás fontosságát, mint manapság. Magától értetődik, hogy a minőségi alvás trenddé vált, így értékesítési oldalról is rárepültek. 2018-ban az alvás az, ami a 80’-as években a reggeli kávé volt...
Sosem árt, ha az ember tudja, hogy mi az igazság. Az sem baj, ha tudjuk, hogy hol vagyunk s hová tartunk, és ez az egész emberiséget érintő filozófia körbefonja az autóbuzulást is egy bizonyos kor fölött. Így hát 36. születésnapomon megleptem magam az igazsággal, beneveztem egy teljesítménymérésre a…..
ecch 2017.12.19 21:52:22
@scuynat: 5 hengeres lenne elvileg...
A hétfő esti vihar alaposan széttrollkodta Budapest estéjét is. Azt gondolhatnánk, hogy piszok mázlisták azok, akik épp egy moziban húzták ki a világvégét. Hát nem. Ágiék kiakadását tökre meg lehet érteni, a Cinema City érvelését kevésbé. Rég nincs minden teremre…..