Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mentát

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt korábban megírtuk, nem Hans Zimmer fogja készíteni a legújabb Nolan mozi zenéjét, hanem a Fekete Párducért Oscar-díjat kapott zeneszerző Ludwig Göransson. A hír hallatán olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Nolan-Zimmer együttműködésnek vége. Ez azonban, szerencsére, nem…..
comment:com Tolkien, mit tettél? 2012.12.10 11:30:00
Ledőlt az ép ész és a zavaros tolkieni mitológia között álló utolsó korlát is, elhangzott az első elf, azaz tünde nyelvű időjárás-jelentés az új-zélandi tévében. És perszehogy nagy füleket ragasztottak a csávónak. ..
A Lottó Üdülőtelep kizárólag a tárgynyeremény sorsolások nyerteseinek épült, ám az egyik nyaralót így is elorozta a Rozmaring Maffia...
  Mielőtt belecsapnánk a cikk közepébe, szeretném leszögezni, hogy én sem vagyok szent, és nem is kívánom az álszentet játszani. Sok sok évig használtam régebben innen onnan, nem teljesen legális forrásokból letöltött hangmintákat, plugineket és szoftvereket. Azonban, ahogy lett valamiféle…..
Jó, nem lepődtünk meg túlságosan, hogy egy kétszereplős piacon az egyik eladható, értelmes tévés arc az egyik tévétől távozott és a másikhoz igazolt, úgy meg pláne nem, hogy arról a Hajósról van szó, aki ezt már a másik irányba is eljátszotta, ha jól emlékszem kétszer…..
Nehéz elhinni, de sikerült: brit tudósok megcsinálták, 92,5 fokig jutottak! A 90 fokos álomcsúcs évezredekig megdönthetetlennek tűnt, de brit tudósok a hétvégén meglepő eredménnyel rukkoltak elő: 92,5 fokosra javították a derékszöget. A nem titkolt hosszú távú cél az, hogy…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
  Bár van néhány félbemaradt bevásárlóközpont-projekt Budapesten az Európa Center mellé tervezett Origótól a Mexikói úti gigaplázáig, úgy tűnik vannak még lefedetlen helyek - legalábbis a fejlesztők látnak fantáziát a piacon. Például a Futureal az Etele téren. Mint…..
Mentát 2010.09.07 07:47:05
@Elkeveredett:
Azt azért nem mondanám, mert az Etele térnél van Budapest egyik legjobb olasz pizzériája, a Da Wally