Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autótesztelő

24 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ez a teszt a valami, olvassátok, élvezzétek, ahogyan én is tettem! Köszönet érte Raptusnak! Renault Kangoo Express 4x4 1.9 dCi    Általánosságban: Elöljáróban annyit, hogy ebből a típusból hosszabb időn keresztül nem volt a nevemen egy sem, viszont elég…..
autózz! Egy életünk van 2008.10.09 06:24:00
Nem szeretnék most különösebben bevezetőt írni az alábbi íráshoz aki fogékony rá, úgyis levonja majd a tanulságot. Dániel küldte el nekünk. Egy ismerős egy jó barátját vesztette el egy balesetben, és ezt a nekrológot intézte hozzá: "Képzeld el, hogy megnyertél egy…..
Ismét Palkovicsné bejglije tollából érkezett az alábbi teszt, enjoy! A vas: Toyota Corolla 1.6, 110 LE, 4 ajtós kivitel 2003-as évjárat Az igazság az, hogy két ugyanilyen Corollát hajtottam szinte párhuzamosan, az egyiket 90.000 km-en keresztül, a másikat 50.000 km-en át.…..
Ismét saját dolgaimból kiindulva ötlött fel bennem a poszt megirása, mert kicsit furán érint a dolog.Van egy autó, egy közel egy éves Fabia, 1,4 16V motorral, még kettő év teljeskörű garanciával. Három probléma van vele, amiket jó lenne orvosolni, mert elég zavaróak.1, Ha…..
Jó reggelt!Bocsánat a tegnapi kimaradásért, a hétvégén elhalmozott a házam körüli teendők sokasága, ezért elmaradt a posztirás.Történt velünk egy érdekes sztori a minap. Egy kollegámmal álldogáltunk a cég előtt az utcán cigizgetve. Szokásos nézelődés, autók, jó kis…..
Valahogy mindig nagyon negativan állok a rendőrökhöz, aminek meg is vannak az okai. Nagyképű, öntelt, tanulatlan és hatalom-tudattól megrészegült ember a legtöbb. Kivételek persze mindig vannak, egy két embert ismerek személyesen is, akiknek az a szakmájuk, emberileg mégis…..
autózz! Kis magyar szokáskalauz 2008.10.02 07:17:00
Richelieu lassan elnyeri a legaktívabb levélírónak járó első díjat. Most is a szokásos formáját hozza: szórakoztató stílusával próbál nekünk tanácsokat adni, mit is lehet tenni, ha egy bizonyos szituációban tanácstalanok vagyunk. Az emberek sokféleségét szem előtt tartva…..
Ideig-óráig mindannyian sokkolódunk, ha valami borzalmas balesetről látunk képeket, de sokszor már pár érzékletes sor is elég. Riki úgy gondolta, már kellően jól tudja kezelni az idegesítő helyzeteket, de saját magát lepte meg, mert mégsem. Mint szinte mindenki, aki ide írt,…..
Ipari fostalicska nevű, kedves kommentelőm küldte az alábbi különösen jól sikerült tesztet. Szavazzatok, hogy tetszett.     Skoda Pick Up 1.9 D- használtteszt   Általánosságban: 1997-es kiadás, fehér színű (talán csak a postásoké volt másmilyen),…..
Az alábbi tesztet is kedves állandó olvasóm, Palkovicsné bejglije küldte. Olvassátok nagy kedvvel, és ne feledjétek, mindenki bátran küldhet a kocsijáról hasonlót. Peugeot 307 110 LE Golfból ültem át zsír új 307-esbe. A kényelem összehasonlíthatatlan, nagy batár…..
Egy pár poszttal ezelőtt volt szavazás arról, hogy hány éves kortól lenne jó, ha jogositványt kapnának az emberek. Merüljünk bele kicsit jobban a témába.A szavazáson magasan első helyezést ért el a 21 éves kor, melyet magam is támogatok. A jelenlegi helyzet ugyanis egy kicsit…..
autózz! Kis parkolási affér 2008.09.29 07:15:00
Ákos posztja valószínűleg felkorbácsolja majd a női vezetők  indulatait és okot ad az erősebbik nemnek az élcelődésre, de a derün túl azért ismerjük el, mindenkinek lehet rossz napja. Van egy kicsit rendhagyó, de vicces történetem, gondoltam leírom nektek. A történetben…..
Egyszer nekünk is lerobbant a busz egy vizsgára menet, mégsem lett belőle hosszú távon gondolkodós sörözés. Mondjuk jobb is, mert csúnya bukás a sztori vége.       Hello!   Tudom, hogy nem lehet sikeres az, aki vonaton ismerkedik, de én egyszer megpróbáltam.…..
Autótesztelő Totális impotencia 2008.09.26 07:51:00
Lassan évfordulót ünneplünk, ugyanis egy éve lesz már annak a balesetnek, ahol szeretett első autónk totálkáros lett. Ebből az évfordulóból kifolyólag születik ez a poszt, melynek célja a magyar rendőrség és biróság totális impotenciája, nemtörődömsége. Ne rohanjunk…..
Palkovicsné bejglije küldte az alábbi tesztet, ami rövidebb ugyan, mint az előző, de szintén kielégitő tartalmú.Enjoy! Modell: Golf IV 1.6l, 16V, 101 LE Szöveges ítélet: Kényszerből ültem bele, cégautóként ez jutott. Elég leharcolt példány volt (az első, utána…..
Tékozló Homár Zaklat "a bankom" 2008.09.25 11:38:00
Egészen elképesztő, orwelli figurák dolgozhatnak a Raiffeisen egyik fiókjában, ha hihetünk g. élménybeszámolójának. A bőrkabátos tartótisztek unatkozó alkalmazottak azzal szórakoznak, hogy halálra terrorizálják telefonon, smsben, újabban pedig családtagjai basztatásával,…..
Ismét jó reggelt mindenkinek! Engem vigasztal a dolog, hogy már csütörtök van, közeledik a vohenende.Raptus olvasómnak köszönhetem az alábbi, elég frankó, részletes tartóstesztet. Olvassátok egészséggel, teljesen jó a stílusa, és a teszt korrekt képet nyújt a…..
autózz! Angyalok munkálkodtak 2008.09.25 07:17:00
Ismerős a szituáció. Vétkes fél értetlen tekintete, sőt felháborodása követi a majdnem csattanást. A többiekben az ütő megáll, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen? Vagy ha ennyire nincs tudatában, hogy rajta kívül mások is közlekednek még és szeretnének életben maradni, akkor…..
Mivel szorgalmasan olvassátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy megkapjátok a világ legjobb szakítós sztoriját, amiben kicsi farkú dj-barátunk ostromolja a lányt, aki összejön a testvérrel, meg újra, meg mégse, meg újra a testvérrel. Csupa idézni való mondat a Balatontól 430…..
Autótesztelő Autót hitelre? 2008.09.22 07:31:00
Jó reggelt!Egyik kommentelőm kérésére irom ezt a posztot, ami érdekes lehet annak, akinek hitelre vett autója van, vagy hitelre kiván kocsit venni.Van egy olyan nézet, miszerint hitelt csak olyan dologra éri meg felvenni, ami a későbbiekben hasznot hajt majd. Ezzel vitatkozni nemigen…..
Tegnap este, a vacsi (pulyka, saláta, mozarella sajt) megvásárlása után, a Tesco parkolójában éppen ittam az enerdzsi drinkemet(nem is akarok sikeres lenni), mikor feltűnt egy csodálatos Hyundai Atos, miközben egyszerre két parkolóhelyet foglalt a maga komoly térfogatával. Én már…..
Az én első autóm semmiképpen sem felel meg így utólag a most elképzelt autónak. Egy csodaszép, bilikék Cinquecento volt, de annyira imádtam mégis, hogy hihetetlen. Megbízható volt 9 éves létére, nem fogyasztott sokat, ha kellett, vitte tartósan a 130-at. Semmi más nem számított…..
Kényes kérdés a buszsávok használata, sokunkat bosszant, ha valaki jogosulatlanul veszi azt igénybe. Z egy ideges önjelölt rendőrt fogott ki magának, aki besokallt és ráhúzta a kormányt az ő autójára, pedig levélírónk csak jobbra akart fordulni a következő sarkon. Reflex teszt…..