Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netmax

25 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt még 2013-ban készítettem. Kép alapján csináltam. Ekkor még sima vízfestékkel próbálkoztam. Ma már végre hanyagolhatom, eléggé húzta a bőröm, nem volt túl kellemes. :)..
Végre felszabadult, így be is üzemeltük pár hete a www.ac-dc.hu domaint, amely a www.acdc-blackice-tour.com-ot váltja. Amúgy is jobban illik hozzánk ez a domain, hiszen nem csak az utolsó turné (mármint az utolsó magyarországi turné) a témája az oldalnak, hanem sok-sok egyéb, a…..
Pszori blog 2012 2012.12.17 12:09:00
2011 november 23-án fogtam neki a blog írásának. Az eltelt most már több, mint egy év alatt sok dolog történt, ideje lenne talán egy kicsit összefoglalni az eseményeket. Tavaly december 19-én jutottam hozzá először a Psoratinexhez. Akkor kifejezetten rossz állapotban volt a…..
netmax 2014.01.05 09:47:16
A cserépgyártó cégek mint például a Tondach elsősorban kerámiacserepeket készítenek, ez a legelterjedtebb tetőfedő anyagunk. A kerámiacserép tulajdonképpen az a hagyományos égetett agyagból készült cserép, amit többnyire minden ház tetején látunk. A kerámiacserép…..
Egy falazat hőtárolási képessége nem csak az egész ház hőtároló képességét befolyásolja, de a lakó -és komfortérzet, valamint a gazdaságosság szempontjából is lényeges tulajdonság. A hőtárolás és a hőszigetelés kérdését egy falazat, egy ház szemszögéből…..
A leggyakrabban alkalmazott tetőfedési típusok hornyolt cserépből készülnek, mert könnyen, viszonylag egyszerűen felrakható a cserép, a nagy elemek egy rétegen való elhelyezkedése kisebb alátámasztást igényel. A cserepek az oldalukon végigfutó horonnyal mindenféle kötőanyag…..
A sík Mediterrán cserép kivitelezési adatai Szükséges tetölécméret: mm. 30/50 mm Fedési hossz, tetéctávolság: max. 310mm (a tető hajlàsszögétöl függően) Cserép átfedés oldalirányban: 30 mm Cserép  átfedés egymás felett: mm. 110mm (a tető hajlàsszögétöl…..
Jónéhány évvel ezelőtt jelent meg egy hasznos cikk ezzel kapcsolatban a Beton újságban: Az erkélyek beton felületének felújításához a javasolt megoldás a látható betonleválás esetén a laza beton részek mechanikus eltávolítása a betonvasak és a kellő szilárdságú…..
Egy kis elmélet az építőanyagokkal kapcsolatban.Az építőipari szakiskolákban külön tantárgyként oktatják az építőanyagokat. Nézzük hát mi is az építőanyag megfogalmazása:Az épületszerkezetekkel szemben rendeltetsüknek megfelelően különféle követelményeket támasztunk.…..
Tetőcserép Creaton 2011.05.21 18:52:00
Creaton cserép vásár a Hofstadter Cserép Centrumban. Nálunk egy helyen megtekintheti az öt neves tetőcserépgyártó termékeit: Creaton, Bramac, Tondach, Leier, Mediterrán. Komplett tető vásárlás esetén jelentős kedvezményt kínálunk a Creaton cserepekből. Creaton cserép vásár…..
Tetőcserép Bramac 2011.05.21 18:48:00
Bramac tetőcserepek teljes típusválasztékát kínálja a Hofstadter Cserép Centrum. Pilisvörösvári bemutatótermükben megtekintheti a teljes cserép típusválasztékot, amely nem csak a cserepet jelenti, hanem a komplett tetőrendszert. A komplett teőrendszer sok elemet rejt magában az…..
A Hofstadter Kft-nél Pilisvörösváron megtekintheti műanyag bejárati ajtó kínálatukat. Szinte egyedülálló módon a Hofstadter Kft gyártója is ezeknek a műanyag nyílászáróknak. Több típusból választhat, amelyek minőségi alapanyagokból készülnek.Weboldal:…..
A Bói Kft több évtizedes múltú nyílászáró kereskedő cég. Egyaránt forgalmaz műanyag nyílászárókat és fa nyílászárót. Termékkínálatukban több típusban találhatók meg a fa ablakok. A fa nyílászárók natúr, vagy felületkezelt kivitelben kaphatók. Látogasson el érdi…..
Ablak és ajtó Minőségi fa ablak 2011.05.21 18:24:00
Minőségi fa ablakot kínál a Hofstadter Kft. A Cég nemcsak forgalmazza, de gyártója is a fa nyílászáróknak. Kínálatukban megtalálható a fa ablak, fa bejárati ajtó. Számtalan minőségi termék közül választhat az ide látogató érdeklődő. Fa bejárati ajtók nagy…..
Beton Házi betonozás 2011.05.21 17:37:00
A házi betonozás mindíg izgalmas feladat annak, aki még sosem csinálta. Ilyenkor lázas az előkészület, próbáljuk begyüjteni a számunkra fontos információkat a betonról, a betonozásról. A házi beton keverési arányokat több helyen is megtalálhatjuk, az egyik a mixerbeton.info…..
Beton HODA Beton Kft. 2011.05.21 17:26:00
Betonra van szüksége? Budapesten és pest megyében válassza a HODA Beton Kft.-t. Nálunk számtalan betontípust megtalál. Kedvező beton ár, gyors, pontos kiszolgálás. A beton mellé betonpumpa szolgáltatásunkat is választhatja, igy a beton bedolgozása, szinte azonnal…..
Épitőanyagok Ytong 2011.05.20 22:12:00
Ytong téglát keresel? A Hofstadter tüzépen megtalálod. Ytong tégla, falazóblokk, vagy Ytong válaszfaltégla kedvező áron kapható egész évben. Az Ytong falazórendszerekhez az Ytong gyári ragasztóját ajánljuk. Országos kiszállítás, Ytong AKCIÓ!Pilisvörösvári központi…..
Köszöntelek a blog.hu oldalán. Valószínűleg építkezel, vagy csak tervezed az építkezést ha az építőanyagok után érdeklődsz. Elárulhatom, hogy jó helyen jársz. Megpróbálok minnél több nagyszerű céget és weboldalt majd bemutatni nektek, ahol minőségi termékeket kaptok.A…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
AC/DC Utálom a neppereket 2008.11.23 11:57:59
Ezzel vannak tele a Fórumok, mindenhol a szitkozódást lehet olvasni. Nos igen aki pénz akar keresni az manapság mindennel megpróbálkozik, ez alól az AC/DC koncertjegy sem kivétel. Igy volt ez amióta a világ világ, a fő probléma talán az árkülönbségek miatt van. Egy 19e forintos…..
Megnéztem a Youtubon lévő felvételt. Némi fintorral álltam neki, na mi lehet ez a marhaság. De meg kell mondjam leesett az állam ahogy tolta a legismertebb AC/DC nótát. Érdemes megnézni, és mondjátok el a véleményeteket: http://www.youtube.com/watch?v=EllY8lUaizg..
netmax 2009.02.22 00:05:09
AC/DC Az AC/DC és a dallamok 2008.12.08 16:36:00
Minden jót elmondhatunk az AC/DC zenéjéről, de azt hogy fülbemászó és könnyen megjegyezhető slágergyanús dallamokat tartalmaz...na azt biztos nem. Mégis hatalmas a rajongótábor és óriási a zenekar sikere már a kezdetektől fogva. Ha pusztán a "zene" oldaláról…..
netmax 2009.02.22 00:04:35
AC/DC Ausztrália vs. Skócia 2008.12.08 16:38:00
Vajon melyik nemzet érzi inkább magáénak az AC/DC zenekart? Ausztráliában alakult ugyan, de majd minden tag Skót vagy Angol származású. Jelenleg csak Phill a dobos tőzsgyökeres Ausztrál.  Szóval Ausztrália vagy Skócia az őshaza?..
AC/DC Az ACDC hamarosan Európában 2009.01.25 19:19:00
56 nap válasz el minket a Budapesti ACDC koncertig, és hamarosan - mintegy 2 hét múlva - megérkezik a zenekar Európába. Az öreg földrészen is hatalmas a várakozás, máris kibővitett turnésorozat vár minket. Az Open-Air (nyílt stadionos) koncertekre még kaphatók jegyek több…..