Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burpi Turpi

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autódiagnosztika egy külön terület, amelyhez speciális szaktudás rengeteg tapasztalat és megfelelő műszerezettség szükséges. Mégis találunk sok olyan főként ázsiai webáruházat, ahol Bluetooth OBD2 adaptereket árulnak pár ezer forintért azzal az ígérettel, hogy komplett autó diagnosztikát tudunk…..
A minap kaptam egy érdekes olvasói levelet egy liftbe szorult nő esetéről, ami után úgy omlottak össze a remények a jó végkifejletre, mint a legbénább kártyavár esetén. De vajon kinek a félelemtől nyirkos keze tartotta a bűnös kártyalapot, ami miatt az egész lakóközösség háza beleremegett?..
Nem találom a szavakat. Régen néztek már ennyire hülyének, mint ahogyan az Apple tette tegnap este és a Facebookos szavazás alapján úgy tűnik, hasonlóan érzünk. A tervem az volt, hogy kiszámolom, kb. hány százalékban volt igazam és mennyiben tévedtem, de ez most egyáltalán nem lényeges azok után,…..
Soundbar vagy házimozi rendszer? Olcsó vagy drága? Akik szeretnek otthon filmezni és nem csak a tévén keresztül szeretnék hallani a kedvenc poénokat, sikolyokat, robbanásokat, azok valószínűleg már elgondolkodtak egy kiegészítő megoldáson. Én is. Így vettem egy olcsó hangkeltőt a televízió alá...
Burpi Turpi 2018.08.23 09:10:55
Ennél már csak az lenne jobb, ha vele lazíthatnánk a tengerparton...
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
Burpi Turpi 2018.04.10 10:09:01
@pioneer2016: Bizony ,bizony,köszönje a 2/3-nak.
Nem azért indít az ember sportcsatornát, aztán meg további kettőt, hogy azon favágós realityket mutasson zsinórban, erre legfeljebb akkor kerül sor, ha a ember olyan tartalmak jogait veszi meg, amik egyszerre láthatók és ütik egymást, ilyenkor mittudomén, elővesz a csatornaportfóliójából két másik…..
Burpi Turpi 2018.03.08 15:11:53
@Dajcs Béla: az lehet itt smafu,pedig Niko még a reklám-spotban is szerepel az Eurosporton...ahol nem épp sok ( LOL ) magyar sportoló tűnik fel. Tán még MIchelisz.
Az egyik legfontosabb és talán legrégebbi kiegészítő a férfiak ruhatárában az öv. Nagyon sok esetben elkerülhetetlen egy öv viselése és nem azért mert különben csúszkálna rajtad a nadrág. Na de hogyan is kell helyesen viselni ezt a kiegészítőt?..
Burpi Turpi 2018.02.27 15:09:06
@jandera: plusz annyi,hogy férfiember övtartós nadrágban öv nélkül ..... veszett fejsze :D
Frissen amputált szeptikus sebbel, 1 db antibiotikum recepttel, fájdalomcsillapító recept nélkül.  Kedves Praxisblog!   Kérem, ha a történetem megosztásra kerül, csak nevek nélkül, mert vannak benne rám nézve kompromittáló részletek. Elnézést az ékezetek helyenkénti…..
Már több mint 35 éve annak, hogy elindultak az első TGV szerelvények Franciaországban Párizs és Lyon között az újépítésű nagysebességű pályán. Az elmúlt évtizedekben a kezdetben csak 420 km-es nagysebességű lyoni vonal további kilométerekkel bővült, és mára már egy 2696 km-es hálózattá növekedett.…..
Jelentős kedvezménnyel szerezhető meg a KZ ZSR hibrid fülhallgató. A január 21-ig tartó akcióban, naponta húsz darab 9.99$-ért vásárolható meg. ..
Röviden arról, hogy miért kezdett el érdekelni ez a téma: Nagyjából egy éve kezdtem el Python programozást tanulni egy nagyszabású projekt miatt, és gyakorlásként vettem egy Raspberry Pi 3-at is, hiszen ezen az olcsó miniszámítógép gyárilag képes Python programok futtatására, és a GPIO porton…..
Mint két Olsen-lány, úgy hasonlít egymásra a fenti két kenyyérpirító. Leszámítva a kezelőfelület felett virító márkajelzést. No meg az árukat. Mayáéknak teljesen véletlenül családilag sikerükt a családegyesítést megoldani az ikreknél, és az árukról szóló diskurzus csapta ki a biztosítékot, tekintve,…..
Burpi Turpi 2018.01.11 14:28:07
@PITTA: telibe ezt akartam most írni
Milyen szép tud lenni, hogy kőbányán kőbányai úti kínai piacon eszed a legjobb pho levest az emeleten, és, hogy mennyire menő alapanyagokat lehet beszerezni csak bele kell fúrnod magad a kínai piac mélyébe.  Ezen a téren még kezdőnek bizonyultam, de azt gondoltam a kőbányai piacon álló sokat…..
Mindig is kíváncsi voltam, hogy mennyire biztonságos Kínából webshopon keresztül rendelni. Hallottam hihetetlenül nagy átverésekről és alig 1 hét alatt megérkező csomagokról is. Épp konyhai kütyük iránt érdeklődtünk, és itthon horribilis áron vannak a pár száz forint önköltségű Kínából importált…..
Kérem szépen, ott tartunk itt 2018 elején, hogy az RTL-nek kell kapaszkodnia hétköznap este a nézőkért, bizony. Nagy időket élünk, hiába no. Mivel az első hetet a TV2 letarolta, és keddtől péntekig verte az RTL-t, az elmúlt 5 évben fölényesen vezető RTL váltott egy kicsit, és megcserélte az…..
Burpi Turpi 2018.01.08 13:51:10
@cradbox: ez már a kezdetektől így van, fijatal barátom. Szóval majd' 20 éve. Fókusz híradó BK. S igen az éjjel-nappal nevű izét is lehetett tudni,tán mondták is ,hogy minek a magyar megfelelője...
Filmbook Call of Duty: WWII (PS4) 2017.12.06 08:00:00
Az Activision FPS-sorozatáról sokáig lepattantak a kritikák, ám a játékosoktól érkező negatív reakciók egyre hevesebb hulláma az utóbbi időben már akkorára csapott, hogy arra muszáj volt lépni. Dobták hát az Infinite Warfare-ben végképp sci-fibe átment modern hadviselést és újra elővették a jól…..
Hát ebben a büntetéssztoriban sehogyan sem jön ki a matek: - Az Elvira szerint a Keletiből Tápiószelére a vonatjegy ára 1300 ft,- közalkalmazotti igazolvánnyal 650 ft. - A pótdíjas táblázat alapján a menetjegyen felül fizetendő büntetés 500 forinttól 8000 forintig terjed, attól függően, hogy milyen…..
Burpi Turpi 2017.09.22 13:11:43
@CID......: jahh én is csak lesem , mire fel jár 50%?
Kipróbáltuk az új londoni flybe járatot, tetszett. A Budapesten nemrég debütált légitársaság heti három járattal tolja Londont és tök olcsón sokkal kényelmesebb eljutást biztosít, mint a két ultrafapados.  A kedvünk az induláskor majdnem elment az egész flybe-tól, mivel a tájékoztatás fogalmazzunk…..
A TV2 kissé megkésve ugyan, de rádöbbent, hogy a pumpedgenerációban van potenciál, és Csajok, pasik, Balaton címmel csinált magának egy Éjjel-nappal Budapestet. Olyannyira az RTL formátuma ihlette a saját sorozatukat, hogy ugyanaz a cég fejlesztette ki az eredetijét, mint az RTL sorozatáét. Szóval…..
A Vernee Thor Plus készenléti ideje 30 nap, ha videózni támad kedved, akkor egy feltöltéssel 20 órán keresztül nézhetsz rajta filmeket. Elég meggyőző adatok!..
Napi szösszenet A boltosokról 2017.08.10 09:52:36
Eredetileg arról akartam írni, hogy rettenetes, ami a kereskedelemben megy. Hogy tortúrának érzem a napi bevásárlást a közeli normál méretű boltban. Mert a felvágott pultban álló hölgy a kedveskedést összekeveri a személyeskedéssel. /Ááá, 40 dkg frankfurti kevés lesz a levesbe - közben…..
Kőszegi Tamás erotikus kísérleti filmje, A Másoló (The Copyist) a világon egyedülálló módon egy fénymásolóval készült. A rövidfilm a fénymásoló pásztázójának torzulásain keresztül mutatja be a női testet és a szeretkezés közben átélt érzelmeket. Noha mindössze 8 perc hosszú, több mint 5 ezer…..
Valószínűleg nagyon sokan hallottak már Andorráról, de elképzelhető, hogy jóval kevesebben tudják megmondani, hogy hol is helyezkedik el a térképen. Ez igazából nem is meglepő, hiszen a Franciaország és Spanyolország közt elterülő állam, népessége alapján, csak a tizedik legnagyobb kerület lenne…..