Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szamarkohoges

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pornolover blog Ki ez a lány ? 2014.03.22 20:42:55
Ez már nehezebb feladvány lesz ! ..
Szamarkohoges 2014.03.23 10:57:19
Kati Aprilia SportCity 200-asa igazán csinos és megkímélt, egyben ő garázsunk egyetlen harminc évnél fiatalabb géperejű járműve. Az új tulajdonos, aki a feleségem, épp csak annyit ment vele, ami ahhoz kellett, hogy a közben bekövetkező apró baleset miatt muszáj legyen…..
Szamarkohoges 2014.02.23 14:41:36
@osziboszi:
Hagyományos imbuszkulcs hozzáfér a csavarhoz, igaz nem könnyen, de nem kell leszedni a kipufogót a szűrőcseréhez.
Amióta Dél-Amerikában rendezik a Dakart, azóta már csak megszokásból nézem az esti összefoglalót. Nem titkoltan már gyerekkorom óta a kamionok versenye érdekelt leginkább, hiszen Csehszlovákiában a Tatra volt az isten, az öreg Loprais pedig földi helytartója. Sajnos azonban a…..
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Walter Röhrl jókor volt jó helyen. Gondoltam, ha már itt van a Hungaroringen, megengedem neki, hogy vigyen egy kört a Porsche GT2 RS-sel. Ja, hogy 620 ló... és hátsókerekes? Akarom én ezt?! Vélemények az azonos című írásunkról...
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..
A minap láttam egy posztot a 7Tune nevű remek JDM blogon, amiben összegyűjtötték Japán minden versenypályáját. 39 van nekik. Ha területarányosan nézzük, Magyarországnak 10 darab járna. Ha a lakosok számához viszonyítunk, ami logikusabb, elvégre a rög nem ül volán mögé, akkor…..
...mondja a narrátor ebben a kitűnő, 1985-ben készült kétrészes kisfilmben. Ami nemcsak arról az autóról szól, melynek láttán Giuseppe "Nuccio" Bertoneból kiszakadt egy "hűvazze!", hanem egy kicsit arról is, hogyan mert nagyot álmodni egy olasz szerelő, aki a…..
Szamarkohoges 2008.09.10 21:44:45