endike

Aktivitások

Tudomány / Science Újragondolni a nevelést 2016.05.03 17:25:04

Agresszív, birtokló vagy épp nemtörődöm szülők gyermekei gyakran eltökélik, hogy ők teljesen másként nevelik majd gyermekeiket. Nem is sejtik, mennyi minden esküdött össze azért, hogy ez ne így legyen. Darwin és Freud belépnek egy bárba. Két alkoholista egér, anya és fia, ül a bárszékeken, gint…..

endike 2016.05.05 15:40:59
huxley a szép új világban akkor nem is tévedett akkorát abban, hogy hogyan módosították a gyerekeket :)
Vigyázó! Meztelen reality: Közérdekű bejelentést küldtek Rogánék jegyzőjének 2016.05.02 21:09:05

Anyák napján számoltunk be arról a tiltakozó levélről, amelyet egy fiatal édesanya írt a Nemzeti Médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. A nyílt levéllel párhuzamosan petíciós kampány is indult, amelyet egyetlen nap alatt több mint…..

endike 2016.05.04 22:07:27
a legröhelyesebb embereknek azokat tartom, akik prűdnek meg erkölcsösködő hülyének tartják azokat, akik nem szeretik az ilyen szexműsorokat.
verik a mellüket hogy ők nem prűdek meg hogy ők milyen szabadok haha. ilyenkor szoktam kérdezni tőlük hogy az olyan szexhez mit szólnak ahol pl gyerek+szülő+állatok szexelnek egyszerre. erre csak bambán néznek és próbálnak továbbra is menő tökös csávóknak látszani, miközben lebuktak, hogy életükben nem gondolkodtak el kb semmin életükben, hanem csak a desznajcsordaszellemet követték vakon, közben magukat hatalmas szabad embernek gondolván.
a net teli van ilyenekkel :D:D:D
XD
Vigyázó! “Ádám keresi Évát”: Távolítsák el az utcai plakátokat! 2016.05.01 12:38:38

Anyák napi tiltakozókampány indult az “Ádám keresi Évát” plakátjai ellen: egy fiatal édesanya nyílt levélben fordult a nemzeti médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. Mint írja, a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló plakátok…..

endike 2016.05.01 20:47:48
Az ilyen műsorokra azért van szükségük az embereknek, mert gyávák bevallani hogy pornót néznek. Szükségük van arra hogy egyre több ember nézzen pornót (vagy hasonlót), mert félnek attól hogy megszólja őket valaki, hogy pornót néztek. Ezért a társadalmat meg akarják változtatni, hogy egyre több ember nézzen pornót, vagy ilyen műsorokat. Mivel gyávák, és imádják a csordaszellemet. Csordaemberek. Minden máshoz is gyávák amúgy.
Bővebben kifejtettem itt:
barathendre.wordpress.com/2015/05/30/kotelezo-kozossegi-szex-es-egy-tortenet-a-bibliabol/
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz