endike

Aktivitások

Múlt-kor Így rajongtak a németek Hitlerért 2014.10.29 17:22:02

Hitlerről mindig megjegyzik, hogy kiváló szónok volt, lelkesítő beszédeivel pedig mindig tűzbe tudta hozni népes közönségét - ez bárki számára nyilvánvaló, aki akár csak egy korabeli felvételt is látott a náci Németország vezetőjéről. Remek szónoki képessége - mint az…..

endike 2014.10.30 10:40:17
mert régen buták és gonoszak voltak az emberek! most már okosak és jók!
XD
főleg az értelmiség
XD
Média 2.0 A világ legsikeresebb cégei a legjobb munkáltatók? 2014.10.27 09:00:00

A munkaerő toborzással foglalkozó Wilson Human Capital Group közzétette a legjobb munkáltatói márkával (employer brand) rendelkező amerikai cégek top 100-as listáját. A listán szereplő vállalatok dolgozói csúszdázhatnak az irodában, hobbiprojektjeikkel foglalkozhatnak…..

endike 2014.10.27 22:41:04
hahaha, amíg van pénz, addig lehet égetni halmokban

aztán ha elfogy, akkor már csak kis halmokban égetik, plusz elküldenek egy csomó embert :D

a magyar sosedolgozott semmihezseértő diplomás értelmiségiek meg egyetemisták meg a gigasikeres cégekhez akarnak menni, mert ügye oda valók muhaha, jár az nekik :D
Fotelforradalmár Bűnözőknek nem adózunk! De akkor kinek? 2014.10.26 23:01:23

Ki gondolta volna, hogy a húgylangyos önkormányzati választási kampány után nem sokkal már is robbannak a közéleti bombák szépen sorjában? Ráadásul elég gyilkos kombóban. Egynek ugye itt van az egész amerikás kitiltásos botrány (ez mint kiderült az év elején meglengetett…..

endike 2014.10.27 00:24:09
Mo problémája nem a politikusok, ez már közhely. Az igazi probléma viszont tabu: a féltudású vezető értelmiségünk az. Aki őket kritizálja, arra rásütik hogy biztos ki akarja irtani az értelmiséget mint Sztálin. Érinthetetlenek.

Ők azok, akik Orbán vagy az aktuális főkirály parancsait teljesítik vakon. Ők azok, aki szakmailag nullák. Főleg az állami dolgozó vezető értelmiség. A parancsteljesítők. Most épp Orbán parancsait várják és teljesítik vakon, azelőtt meg másét.

Ők azok akik nem cserélődnek le ha kormányváltás van. Ottmaradnak és fantasztikus szakmai szinvonalon "dolgoznak", pontosabban teljesítik a parancsokat.

Egy ilyen pl most ment nyaralni, az a NAV-os fővezérnő. Ők az érinthetetlenek. Ők rejtőznek Orbán vagy Gyurcsány, vagy a "Nyugat Szelleme" mögött.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz