Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endike

0 bejegyzést írt és 3833 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság a csapból is az folyik, hogy kevés a programozó, hogy a programozók rengeteget keresnek, mégis alig találni embert. Valószínűleg a te fejedben is megfordult már, hogy programozást kéne tanulnod. Vagy azért, mert kecsegtető mindez, vagy mert unod a munkádat, keveset keresel, vagy éppen a…..
Mi a szerelem? És a vonzalom? Hogyan képes egyáltalán kialakulni ez a mindennél erősebb kötődés egy addig teljesen ismeretlen ember iránt egyik pillanatról a másikra? Kémia? Vagy összeillés? Netán épp az ellenkezője, merthogy az ellentétek elvileg vonzzák egymást? Ezekre a kérdésekre nem egy…..
endike 2017.09.10 18:06:49
@Bergyilkos Bohoc: értem, tehát azok a milliók akik elmondják hogy jó a disney sw, az téged nem zavar.
miért is? mert a tömeg véleményét mondják. :D

amúgy kihagytad a troll szót, azt itt az aduász
endike 2017.09.10 23:23:21
@Bergyilkos Bohoc: a legtöbb ember a birodalom visszavágot tartja a legjobb résznek, én is. és még van egy csomó dolog amiben egyezik a véleményem a tömeggel.

tehát itt továbbra is te vagy a kis sipákoló trollkiáltó kislányka, fikanikk mögé rejtőzve
A Trónok harcát kísérő jelenségek közül nem a spoilereket, a hype-ot, vagy a mindent túlmagyarázó, szüntelenül spekuláló rajongókat utálom a legjobban, hanem az átlag büdös trollparasztot. Aki elé leteszik ezt a paradigmaváltó sorozatot, ami nem pusztán tévétörténelmet ír, hanem megváltoztatja az…..
Nemrég közöltük a Metal Hammer szerkesztői által összeállított százas listát, most a magazin az olvasóit szavaztatta meg a 90-es évek húsz legjobb metaldaláról. Tetszetős setlist, annyi szent, de természetesen maradt hiányérzetünk...
endike 2017.09.05 10:43:31
1962-ben a Szovjetunióban megalapították az Univerzális Műszaki Esztétikai Kutatóintézetet (VNIITE). Miközben nyugaton magánvállalkozások igyekeztek kielégíteni a fogyasztói igényeket, a VNIITE szociológusokat, filozófusokat, valamint kultúr- és művészettörténészeket hadrendbe állítva foglalkozott…..
endike 2017.09.03 10:45:09
7022 Bukástörténet: Commodore 2017.09.02 02:11:04
Rengeteg sikertörténetet találni az interneten, amivel alapvetően semmi baj nincs (nekünk is lesz egy ilyen rovatunk), hiszen inspirálják, mozgósítják az embereket. Sajnos a bukásokról már kevesen számolnak be szívesen, pedig ezekből a történetekből inspiráció helyett rengeteg tanulságot lehet…..
  Nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy az utóbbi évek legsikeresebb tévés sorozatainak jórésze merészen túlmutat a könnyed esti szórakoztatáson, és komoly kérdésekkel küzd a közeli jövőt illetően. A kérdések feltevésénél azonban nem állnak meg, hanem konkrét jövőképet vizionálnak…..
endike 2017.09.01 22:50:53
@theus: azért a westworld elég komoly dolgokat mondott el a mesterséges intelligenciáról. más kérdés, hogy aki képben van annak nem volt ez új, és sajnos a másik, hogy aki meg nem, az úgyse értette ebből se (diplomás kollégiáim, vagy a netes fórumokban az emberek nagy része kb semmit se ért az ai-ból).

a vicces, hogy az eredeti 1973-as filmben EGY (1) mondat hangzik el az ai-ról, és ez az új sorozat SEM mond többet, csak jól kidolgozva: "These are highly complicated pieces of equipment... ...almost as complicated as living organisms. In some cases, they've been designed by other computers. We don't know exactly how they work."

amihez még annyit tennék hozzák hogy nem csak mi, de majd maguk az ai-k sem fogják érteni teljesen önmagukat, ahogy mi sem értjük teljesen önmagunkat :)
A kapcsolat elején minden rendben ment, de azóta valami megváltozott? Biztos már nem szeret, nem kíván eléggé? Nos, nemrég írtam a tréneri szakdolgozatom, a minőségi szex témakörében. Amiben azt a megerősítést kaptam, miszerint a nők és férfiak igenis másra vágynak. Amivel szerintem semmi gond…..
Filmek a polcról Életerő (1985) 2017.08.28 12:00:00
Wes Craven és George A. Romero után a horror műfajának egy újabb meghatározó rendezője hagyott itt bennünket. Tobe Hooper bejárta ugyanazt az utat, amit sok más kortársa, aki elkötelezte magát az idegeink felborzolása mellett. Miután a '70-es években berobbant a köztudatba A texasi láncfűrészes…..
TINTA blog Félrekapcsolások 2017.08.25 10:00:00
Egyre többször jut eszembe mostanában egy anekdota a régi hadseregből. A tizedes, estin, az általános hetediket végzi; s kiképzőként, napközben, csillogtatja tudását. – No, fiam – kérdi a nyári gyakorlatos egyetemistát –, hány foknál forr a víz?– Jelentem: száz foknál.– Szamár vagy! Te mondd meg,…..
endike 2017.08.22 09:49:57
A Jobbik azt javasolta, hogy a választójogot általános iskolai végzettséghez kellene kötni. Munkahipotézisként vegyük ezt a javaslatot egy pillanatra komolyan, és tegyük föl az adódó kérdéseinket. 1. Képzeljünk el egy analfabéta embert. Becsületes az illető. Utcaseprőként, takarítóként vagy egy…..
Neil Young kiadja Hitchhiker albumát, melyet még 1976-ban vettek fel egy nap alatt az Indigo Ranch Stúdióban. Az akusztikus album szeptember 8-án jelenik majd meg CD-n és bakeliten a Reprise kiadó támogatásával és tíz számot tartalmaz majd. Néhány közülük korábban már szerepelt különböző albumokon,…..
endike 2017.08.09 20:41:01
8-o
A rövidített évad feléhez érkeztünk, miközben a Faltól délre mindenki a Vastrónra pályázik, az igazi fenyegetés továbbra is az emberek birodalma felé tart. SPOILERES ÍRÁS!..
Jövőbe látni annyira nehéz, hogy néha még a techvilág úttörői is csúnyán mellényúlnak. Össze is szedtük az 5 leghülyébb jóslatot/tippet, ami amúgy zseniális emberek szájából esett ki. Extraként pedig hozunk egy olyat is, amit mindenki ismer, pedig sosem hangzott el...
Christopher Nolan az ezredforduló egyik csodagyerekéből a blockbustereket megreformáló közönségkedvenccé, napjainkra pedig egy igencsak megosztó személyiséggé vált, akik minden korábbinál hangosabb méltatás, ezzel párhuzamosan pedig hasonlóképp szélsőséges utálat is övez egy-egy művének…..
endike 2017.08.04 15:02:25
endike 2017.08.04 15:03:54
@molnibalage: teljesen egyetértek
Ha ön is olvasta a Trónok Harca könyveket, bizonyára feltűnt, hogy a sorozat szereplői nem teljesen úgy néznek ki, ahogyan George R. R. Martin leírta a külsejüket. Tyrion orr nélkül? Daenerys lila szemmel? Az alábbi photoshoppolt fotókon megnézhetjük, milyen lenne, ha a színészek a könyvhöz hűbb…..
Egy hatalmas katyvasz lett a Valérian és az ezer bolygó városa...
csetlekbotlok MIT AKAR A NŐ? 2017.08.02 09:11:38
Az alábbi történtetet egy kedves ismerősömtől kaptam. (Beleegyezésével) szeretném most továbbadni, nektek.     Az ifjú Artúr királyt rajtakapta és elfogta a szomszéd uralkodó, miközben az annak erdejében vadászott. A király a helyszínen megölhette volna Artúrt, mivel ilyen büntetés járt…..
endike 2017.08.02 13:16:06
endike 2017.08.02 13:18:26
@Kulics: a nőnek a határozottságot, biztonságot, döntésképességet a legjobban ma a társadalom/emberiség/csordaszellem tudja megadni. épp ezért a nő nem egy férfihez akar hozzámenni hanem a társadalomhoz/embeirséghez/csordaszellemhez. vagy egy olyan férfihez aki a társadalomnak a csicskája, azaz mindenben egyetért a tömeggel, a csordával