Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jézus Krisztus

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Délelőtti szabály: Meg akarsz dugni egy nőt? Nézz át rajta!Innen loptuk Legyek mondjuk en, 25, masodik munkahely, de meg igazabol friss diplomas, kozepcsinos, szorakoztato, szemtelen csajszi, titkarnoje a nagyfonoknek, aki legyen mondjuk 40, poziciojahoz kepest fiatal, de azert mint…..
Jézus Krisztus 2008.12.18 12:06:38
Gaskó István VDSZSZ elnöknek biztosan remekül sikerült az ezüstvasárnap. Valószínűleg nem utazott vonattal. Nagyon büszek rá, hogy a "gördülő sztrájk" után (hogy bármikor elkezdhetik), kitalálták, hogy most már területileg is gördüljön. Mert az úgy még nagyobb…..
Nagy lendülettel veri szét magát a szélsőjobboldal, ami így jelen állapotában kicsit átláthatatlan, kicsit kaotikus, viszont határozottan egyre viccesebb kezd lenni. Összegezve a tényeket: a zöldpártos Tomket anyázza a kurucinfót, a kuruc anyázza Tomketet, Ferencváros időközi…..
Magyarország romló korrupciós indexe is megerősített minket abban, hogy az előttünk álló feladatok közül az egyik legsürgetőbb  a korrupció visszaszorítása. Ennek érdekében dolgoztuk ki 12 pontos javaslatcsomagunkat, amit a múlt csütörtöki beszélgetés alkalmával…..
tanárnőkategória -unikális formája az értelmiségiprostituláltnak. Szociológiailag feltáratlan, mint a nőnemű pedofilek esetei is. A szemléltetésül előadott történet valódi, megtörtént, íme: Vidéki, falusi tantestületben két jóbarátnő összejött az egyik kollágával, a…..
Jézus Krisztus 2008.11.25 19:06:09
Több cikk, elemzés foglalkozik mostanában a cigányság helyzetével, s ennek kapcsán az éledező rasszista, kirekesztő indulatokkal, mint amennyit szívesen olvas az ember.  Épp az imént futottam át Seres Laci jó szándékú jegyzetét az egyik hírpotálon, amelyben a hajdani…..
Jézus Krisztus 2008.11.25 18:19:19
Egy előző írásban a gyerekek jogairól volt szó. Most ez sokadszorra aktuálissá vált annak apropóján, hogy a Megasztár  című műsorban 12 év lett a jelentkezés alsó korhatára.   Mindenekelőtt egy rövid emlékezetető az említett írásból: 2002-ben elfogadott…..
Az a nagy büdös igazság, hogy amekkora a világ állatkertje, és amilyen alacsony az a bizonyos kerítés körülötte, tulajdonképpen csak idő kérdése volt, mikor pattan el valami egy háborodott agyban, és tartja majd valaki követendő példának a Dexter című Showtime-sorozat (itthon…..
 Amíg a világ kulturáltabb fele egy rettenetes éjszakára (Kristályéjszaka) emlékezett, kifejezve a fasizmus, a szélsőjobb és minden kirekesztő gondolat iránti megvetését és gyűlöletét, addig Budapesten fasiszta huligánok keltettek gyűlöletet, Szlovákiába pedig az egyik…..
Elnézem Tomcat alias Polgár Tamás nevű úrnak a mai Népszabadság kiemelt helyén közölt színes fényképét, amint szerényen és illedelmesen, combjaira helyezett kezekkel, okos, figyelő tekintettel, de az ártatlanul megvádoltakra jellemző picike kis daccal mered a bírói pulpitusra,…..
Azt vettem észre, hogy mostanában mindenki a kocsmában ismerkedik. Ezt is fel kell vennünk a szakítóskönyv ünnepi, jubilieumi, aranylemezes kiadásába, ha már Angliát, mint országot, betilthattuk. Sziasztok! Az én történetem nem túl egyedi, és nem biztos, hogy izgalmas, de…..
Nem csak a metró körül észlelhető a főváros töketlenkedése. Az egyszerűbb biciklis projekteket is sikerül eltolni. Esetleg végleg. Most a Nemzeti Fejelesztési Ügynökségen keresztül megítélt uniós támogatásból származó 650 millió forintot bukta el a főváros, mert nem…..
Tüntetés, ellentüntetés, provokáció, ellenprovokáció. Beépített ÁVH-sok (bocsánat, NBH-sok, de ez már aligha jelent számottevő különbséget, épp csak még körmös Bauert nem reaktiválták, bár az sincsen már messze...), továbbá spontán félhülye és részeg…..
w Homo polipicus 2008.09.29 06:00:00
Ez egy csodálkozós ország, a magyar politika rendre olyan újdonságokkal rukkol elő, hogy be kell szarni, és alá kell írni legalább egy chartát. Ilyen nóvum például, hogy egy miniszterelnök hazudik. Vagy hogy választás előtt osztogat. Ez olyan egy példátlan eset, hogy…..
Jézus Krisztus 2008.09.29 09:35:01
Forrás: Magyar Anonymous weboldal    Flag túra, 2008. 09.28. Anonymous kapot egy meghívást, hogy a Flag túrára szívesen várnak. Erről egy-két finomságot elmesélnék. A szcientológusok feltűnően zavartak voltak már önmagában attól, hogy vannak anon tüntetők a…..
Jézus Krisztus 2008.09.29 07:21:05
István: fotozz.hu/cikket_megmutat?cikk_ID=68

de amúgy, ha egy külföldre töltöd fel a képet (pl. imageshack.us) és aztán linkeled valahol, akkor abból nem lehet probléma. (tudtommal)
Jézus Krisztus 2008.09.29 07:38:19
Mandiner blog 54% 2008.09.27 22:00:00
  „Van-e még erő az örökké sértett Dávid Ibolyában, vagy minden a náluk szokásos kizárásos alapon dől el?” - kérdeztük augusztus elején és lőn. De könnyen pirruszi győzelemnek bizonyulhat Dávid Ibolyának, valamint közismert és nem annyira…..
Kellemes hétvégét Kedves Olvasók! Sajnálom, hogy tegnap nem jelentkeztünk új bejegyzéssel, de néha nem árt egy kis pihenés. Remélem nincs harag ;-) !Ismét egy dolgozni vágyó roma fiatal írt nekünk, aki szintén nem segélyért ácsorog az önkormányzatnál, dolgozni szeretne és…..
A Tarka Magyar 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tüntetésének ígérkezik. 100.000 embert várnak az Erzsébet tér környékére. Óriásinak, felemelőnek,és felszabadítónak ígérkezik. Ha sikeres lesz, az akár komoly változásokat is indukálhat a politikában. Fontos…..
Minden tiszteletem Tamás Gáspár Bencéé, egyrészt a videóiért(pl. pekingi kerékpárverseny közvetítés), másrészt pedig az aki matulás volt, az csak jó ember lehet aspektus miatt. De ezt most elkúrta. Tomcat-TGB 1-0. Hagyta, hogy újságíróként az indulatai vezessék, és hagyta,…..
Jézus Krisztus 2008.09.27 15:08:24
  Tudom, hogy a halálbüntetés témája olyan lerágott csont, amelyet már a kutya sem szívesen ás elő, ráadásul a vita felmelegítése teljesen terméketlen, hiszen részben alkotmánybírósági határozat, részben az uniós jogrend miatt eleve kizárt, hogy azt…..
Jézus Krisztus 2008.09.27 14:27:09
Watchup nem érti, mi sem, ha valaki bennfentes olvassa, kicsöpögtethetné az információt, hogy mi volt a szerdán az elátkozott pláza teszkójában tapasztalt furcsa események oka. Alant a törénet, még pár képpel: Tegnap 7 óra körül jártunk ott, és pelenkát akartunk venni, de az…..
Jézus Krisztus 2008.09.25 19:48:09
Proszektúra Reklám és politika 2008.09.25 09:35:00
Mindjárt az elején állapítsuk meg, a reklám és a politikai propaganda, piár-tevékenység között egyre több a hasonlóság. A politikai marketing szakemberek rájöttek arra, hogy nincs már helye a több órás beszédeknek, filozófiai igényű eszmefuttatásoknak, hanem itt is, akár…..