Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi1973Wien

0 bejegyzést írt és 927 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
9 év még nem 90, Levélírónk mégis úgy érzi, hogy már csak a megszokás maradt. Arra kíváncsi, milyen lehetőségeik vannak együtt, mert ha szakításra gondol, azt megint nem tartja előnyös megoldásnak.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt…..
A nyugat-balkáni állam, amellyel az összes szomszédjának kisebb-nagyobb problémája van, amelynek társadalma etnikailag, kulturálisan, politikailag és demográfiailag egyaránt szélsőségesen megosztott, amely a korábbi Jugoszlávia legszegényebb része volt, amelyet súlyos kivándorlás sújt, amelyben…..
„Sajnos neki az lesz a sorsa, hogy belefut majd egy olyan emberbe, aki korlátozni fogja, és neki úgy is megfelelő lesz” – Levélírónk már nem is bánja, hogy a lány nem őt választotta, mert túl könnyen rádumálható szinte bármire, és talán csak egy kis idő kellett volna, hogy egy másik csávó…..
Tomi1973Wien 2021.09.20 20:08:08
@Andi és Tito: igazad van, tokeletesen latod. ez nagyon sok csajnal / nönel mukodo receptura. eloszor a tiltott varazs, megismerkedes utan meg màr meg lehet vezetni.
Szombaton 16 óráig még kérheti felvételét a külképviseleti névjegyzékbe az, aki április 8-án nem Magyarországon, hanem külföldön akar szavazni, azaz van bejelentett magyarországi lakcíme. Sokan vannak így a határátkelők közül is, eddig közel 50 ezren jelezték, hogy így…..
Tomi1973Wien 2018.04.01 10:10:20
erdekes poszt, jo temainditas ;-)

eleg sokat gondolkodtunk azon, hogy szavazzunk vagy ne szavazzunk. engem 1992 ota, felesegemet 2004ota kot minden ausztriahoz, nekem sajnos a fiamon kivul mar nincsen senkim magyarorszagon, a kedvesemnek a szulei, rokonsaga javaresze nemetorszagban elnek. nem all szandekunkban hazakoltozni, itt megtalaltuk magunkat, a szamitasunkat, nem huz minket semmi sem magyarorszagra vissza. ugy erezzuk, hogy nincsen jogunk beleszolni a magyarorszagi politikaba, es innen taviranyitani, mi is legyen otthon. ez volt a döntesunk fo oka.

a masik, hogy nem is nagyon tudnank kire szavazni. a mostani rendszer jopar pontja nem szimpatikus, ami miatt szivesebben neznek egy masik csoportot az elen, de ugyanakkor tettek par jo dolgot is, ergo nem olyan fekete minden, mint ahogy azt beallitjak. DE tetelezzuk fel, van aki szavaz, es valtana... kire szavazzon? a legnagyobb problemank (ha szavazunk feltetelezes mellett) az volt, hogy nincsen egy eletkepes jelolt, aki mellett letenne az ember a voksat. nem talaltunk sem egy olyan embert, aki mintegy ikonkent kepviselne szemunkben magyarorszagot, es azonosulni tudnank vele, es nem talaltunk egyetlen olyan partot vagy osszefogast, aki megfelelo jelolteket tudna felvonultatni egy kormanyalapitashoz, aki nem csak kigyot bekat kiabal, hanem szembehelyezkedve azt mondana, hogy XY lesz a megfelelo, szakmai tudassal rendelkezo jeloltunk a kovetkezo miniszteri poziciokra...stb... senki nem hozta ezt igy le, ami azert fajo, mert azt latja a kulso szemlelo, hogy nincsen koncepcio, csak vagdalkozas. konnyu azt magyarazni, hogy en maskepp csinalnam, csak senki nem teszi melle, hogy mibol csinalna maskepp, es kivel csinalna maskepp. a perpillanat elen allok kozul egy sem tudott meggyozni arrol, hogy ra kellene szavazni (ha szavaznank), igy nehez eldonteni, hogy ki kit valasszon a ket (vagy tobb) rossz kozul, mert jot nem latok... nos, ez az a dilemma, ami elott az otthon elok allnak, es nem irigylem oket, hisz nekik a sajat sorsukrol kell donteniuk. mi mar dontottunk, nem szavazunk, nem szolunk bele.
Már rengeteg hajviseletről olvashattatok, most viszont összegezzük Nektek azokat, amikről még nem esett szó: slicked back frizkó, asszimetrikus drop fade, pompadúr ducktail és fade hajstílus, borotvált kontúrral. A slicked back: minimum 10-12 centis hossz kell hozzá, anélkül nem…..
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
Hétvégén beköltöztünk,  kalandos 1 év után pénteken már az új házban aludtunk. Kell pár hét mire a ház külső munkálatait befejezik, levakolják a kerítést és letérkövezik az udvart. Valószínűleg pár hónap múlva már nem írnám meg ezt a cikket, mert addigra megszépül minden és csak élvezni fogjuk új…..
Tomi1973Wien 2017.08.02 07:32:17
@FayRodisz: euroban? ;-)
Nem, nem a legolcsóbb a felsőoktatási albérletek szempontjából, nem, nem a legrégebbi egyetemváros. Mégis talán a legtöbb továbblépési lehetőséget biztosítja a műszaki irányokban a győri egyetem, amely a közelmúltban a soproni és a mosonmagyaróvári felsőoktatási…..
Ismered a Föld legnagyobb varázslóját? Hát, most majd megismered. A Marvel-nél nem cicóztak, mindjárt megdobták egy saját filmmel az univerzumuk legújabb tagját, aki nem más, mint Doctor Strange, akiben egy varázslót tisztelhetünk, és az a dolga, hogy távol tartsa tőlünk a mi…..
Akarod őrületbe kergetni kedvenc gumisodat? A gumi megrendelésekor kösd ki, hogy idei DOT-számú (azaz idei gyártású) gumit kérsz. Ez az elvárás különösen e sorok írásakor, azaz még így az év eleje felé csal érdekes grimaszokat a gumis kolléga arcára...
Tomi1973Wien 2016.11.03 08:57:02
@zgi521: ez igy hulyeseg. nezik ugyan ausztriaban a DOT szamot, de csak akkor nem engedik at, ha az latvanyosan eloregedett / berepedezett. nekem 8eves 4evszakosak vannak fennt a vwT4en, az elso kettore azt mondta, hogy mèg atmennenek, a hatso ketto azonban ramatyabb volt (csak eloregedes szempontjabol, profil, mintazat szuper), igy cseresre itelte öket....
Szia Őszinte Ingatlanos!   Szeptemberi költözéssel a barátaimmal budapesti albi után vadászunk, nem hagyjuk az utolsó pillanatra. Lenne egy megfelelő lakás, ám a tulaj három havi kauciót kér, amit kissé sokallunk. 1-2 havit szoktak. A tulaj elmondta, hogy ő ehhez ragaszkodik és mivel amúgy a…..
"Kaptam egy üzit a Facen, rámírt egy tök állati pasi, hogy menjek el velük a Soundra. Húztam az agyát, de aztán felmentem hozzá bulizni, és tudod, kicsit elfajultak a dolgok :) Ittunk, aztán dugtunk hármasban a haverjával, két pasival szekszeltem a belépőért, de behoztak ingyen egész hétre! Duplán…..
Miért van az, hogy némelyik lakás meglepően magas áron talál gazdára? Természetesen nem mindegy, hogy mikor hirdetjük meg eladó otthonunkat, és milyen képeket csatolunk a hirdetés mellé, de az sem mindegy, mit tartalmaz a hirdetés szövege. Egy nemrég végzett kutatás ugyanis bebizonyította, hogy…..
Tomi1973Wien 2016.03.10 19:18:16
@Szzzz: igenyes kornyezetben mar a hajtos lanyok varjak az ugyfeleket :LOL:
Gazdagisztán Úton teljes luxusban 2016.02.12 06:46:00
Az a helyzet, hogy sokat álmodoztunk már arról, hogy kibérelünk egy lakóautót és csak úgy nekivágunk Európának. Ez ugyan nem történt meg (még...), de ha egyszer alkalmunk (és pénzünk) lenne rá, akkor komolyan elgondolkodnánk a 2016-os Knaus Sun i beszerzésén...
Tomi1973Wien 2016.02.13 08:23:48
@vanvelemenyem: egyetertek.

***

szal, ha mar akkora integraltat mutatsz, ami 3500kg felett van es C jogsi kell hozza, akkor keress akkorat, ami tenyleg nagy, ha meg kicsit lejjebb mesz sullyal, akkor 70e€ert is talalni integraltakat, amik belefernek a B jogsiba, es ahhoz kepest hely is van bennuk, illetve legalabb 500kg pakolhato suly marad mèg mozgasternek, ami mèg mindig nem sok, de mar lehet vele valamit kezdeni.
Azt már korábban megírtam, miért is lehet érdemes a mosogatógéppel mosogatni. Arra azonban eddig talán kevesen gondoltatok, hogy miközben a gép a koszos edényeket mosogatja addig az ebédet is megfőzi helyettetek!A módszerhez egy légmentesen zárható befőttesüvegre (vagy…..
Lassan itt a nyár vége, nálunk roskadoznak az érett paradicsomoktól a tövek, eljött a házi lecsó, a ketchup és mindenféle paradicsomos finomság befőzése. Házi fűszeres ketchupot már mutattam Nektek, most jöjjön a lecsó, ami azért is jó, mert nem csak egészségesebb a bolti változatoknál, de télen és…..
Na igen, az egyedfejlődés útján ide is eljutottam, hogy saját fajtám hibáin elmélkedem. Pontosabban a nők hibáin. Napok óta csak női társaságban vagyok, azaz magammal, érthető. Másik magyarázat, hogy kicsit magam felé hajlik a kezem, megpróbálom a férfiakat rávenni, hogy ne…..
Tomi1973Wien 2015.08.01 20:07:10
@Alibanya1: persze àtcsabitassal megszerzett pasi eseten maradnia kellene a jozan esznek s kerdesnek, ha neked sikerult, akkor ellenedben masnak is sikerulhet, nemde? igy bar lehet eselyes a dolog, illik fenntartassal kezelni. itt erdemes alkategoriakat megkulonboztetni:

1. ismered, tudod, hogy van csaja, te akarod megszerezni, zold ut

2. nem ismered, de lsd 1es, zold ut

3. nem ismered, bevallja, hogy van csaja, esetleg belefer, sarga figyelmeztetes
(kamudumat nem elhinni, hogy uygis szakitani akar)

4. nem vallja be hogy van csaja, hanem ugy derul ki - azonnal dobni / nem belekezdeni, piros lampa
Tomi1973Wien 2015.08.01 20:14:10
@hello73: sztem sem erdemes ilenbe belekezdeni, itt is merlegelned kell... ha te voltal mar elotte is a dugopajtas, akkor ha van kedved hozza mehet a dolog, hisz teged nem erint annyira az uj kapcsolata... ha azert voltal elotte dugopajtas, mert remelted, hogy vmi komolyabb is kialakul belole, akkor mehet a levesbe...

ha te vagy az uj kapcsolat, es ugy indul neki a delikvens, hogy van dugopajtas, akkor felesleges belemenned
Tomi1973Wien 2015.08.01 20:18:43
@Alibanya1: reszlegesen impotenst nem tudom, hogyan lehetne felismerni. azt, hogy mukodokepes-e, azt konnyu kideritened (de ehhez mar el kell jutnod odaig, hogyha mukodik, akkor a tettek mezejere lepsz)... ez esetben eleg csak pl. egy tancos helyre menni, lassuzni, kozben forro csokokat valtani, szorosabban hozzasimulni, es maris erzed, hogy muxik vagy sem... szal, ez nem volt nehez kerdes ;-)
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tomi1973Wien 2015.08.01 03:35:46
@zh1972: a schwechati utepitesnel szakaszmeres van, de nem a teljes hosszra, hanem a behajtaskor es a kihajtaskor van 2-2 merodoboz felallitva