Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stock

0 bejegyzést írt és 3387 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljük el azt a helyzetet, amelyben a migráció okozta kulturális és nemzetbiztonsági veszély egy olyan Magyarországot ér, amely a versenyképességében látványos javult az utóbbi hat évben, az oktatási rendszere az EU egyik legjobbja, a gazdaságszerkezete egyre előnyösebben változik a magyar…..
Erről a témáról jóval kevesebb anyag van, mint arról, hogy hogyan készülj egy interjúra, ott mire figyelj, hogyan viselkedj, hogyan öltözz és a többi jó tanács (?). Az alább leírtak is hasznos információk lehetnek számodra, hogy kicsit jobban fel tudj készülni, valamint egy…..
Izgalmas napra virrad Beacon Hills, főként a rendőrkapitányság, hiszen elérkezett a Zsaruaput fenyegető kisstílű tolvaj tárgyalása, Zsaruapu maga pedig randira készül! Utóbbit Stiles meg Scott készíti fel a nagy eseményre, tovább növelve amúgy sem elhanyagolható idegességét.…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Egy éve van kerítés Magyarország déli határainál, egy éve támadják emiatt Magyarországot. Vajon milyen lenne ma Európa, ha nem épült volna meg a kerítés? Mint sokan emlékszünk, a kerítés felépítése előtt rohamosan, a kezdeti néhány százról nyár végére több…..
Nos, a halogatásról szerintem mindannyian tudnánk mesélni. Én kimondottan szeretek gyorsan dolgozni, listát pipálni, de vannak „nemszeretem” feladatok, amelyek halogatásával én is jól állok. Az én módszerem, hogy ezeket a napi listámról átteszem a következő napi listámra. Aztán újra egy következő…..
Szekulárisként, materialistaként, mi több, szkeptikusként vagy ateistaként nem feltétlenül kell hogy érdekeljen bárkit, mit gondolnak katolikus szerzetesek és apácák a magyarországi menekülthelyzetről és a kormány gyűlöletkampányáról...
A politika nehéz mesterség. De a politikát felelősséggel, becsülettel megítélni sem könnyű. Egy szóban, egy cselekedetben, egy szavazatban összesűríteni mindazt, amit a szándékokról, az eszközökről és az eredményekről gondolunk. Elválasztani, megkülönböztetni az igazat a hamistól, a természeteset a…..
Kezdem egy kicsit úgy érezni, hogy minden egyéb defekt mellett, a manapság társat keresők, egyedülállók sokasága, egy alapvetően melankolikus, önsajnáló, a saját szemében a gerendát sem észrevevő, de másokra vagy a másik nemre ujjal mutogató generáció, s minden tiszteletem a kivételé. Egyszerűen…..
  Ő: Szia ! Nem zavarlak ? nagyon ? :) É: nem voltam elérhető. Ő: világos :)  és most ? É: közben megint eltelt fél óra, most éppen gépnél Ő: ez sokszor történik így, fél orák jönnek mennek :), de nem gond egyébként, én is mindig csak akkor tudok válaszolni amikor tudok, ez igy normális is É:…..
“Az istenek korának végett vetett a humanizmus, a humanizmus korának pedig véget vett majd a dataizmus, a végső, tökéletes vallás” – fogalmazza meg utópisztikus, de részletesen kidogozott elméletét Yuval Noah Harari, a Jeruzsálemi Héber Egyetem történészprofesszorra a Financial Timesban publikált…..
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni...
A 10 éves balatonőszödi beszéd jelentősége a magyar politikatörténetben nyilvánvaló...
A kedves vezető úgy hazudik, mintha nem lenne holnap. Pontosabban: mintha megtehetné. Annak biztos tudatában, hogy udvari írnokai – a közmédia és csatolt talpnyalói – még véletlenül sem mondanak neki ellent...
Tíz éves az őszödi beszéd. A zártkörű szónoklat első értelmezését elvégezte a vágóasztal. A 25 perces szövegből pár kiragadott részletet darált orrvérzésig a média. Azt a pár, szándékosan túlzó és trágár mondatot, amellyel ki tudták provokálni a képmutató társadalom műfelháborodását - hiszen ez…..
Ha menekültek jönnek Magyarországra, a romáktól kell megvonni a segélyt – ez a kormányzati propaganda egyik új vezérmotívuma. Természetesen azért szajkózzák, mert így akarják mozgósítani a politikailag kevésbé aktív romákat...
Hosszú évek óta rakétáznak felfelé az ingatlanárak Nagy-Britanniában, aminek egyik következménye, hogy családok milliói élnek azzal a tudattal, hogy bármikor elveszíthetik otthonukat...
Stock 2016.09.16 17:58:55
nemzetbiztonsagikockazat.blog.hu/

az ilyenek miatt kell innen elmenni! :(
Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter (civil aktivista, Ligetvédők-alapító) A rendőri tanúvallomások alátámasztották az általam indított eljárásban tett kifogásaimat. Határozat még nincs. Az eljárás tanúvallomásai és okiratai minden esetben, legalább egy keresztmetszetben alátámasztják kifogásaimat.…..
Stock 2016.09.15 10:04:10
NemGogol Juhász Péter hazudik 2016.09.14 16:52:41
Juhász Péter az írás zárásáig négy, a képviselői mandátumával és szervezett bűnözéssel összefüggő témakörben hazudott, az írás ezt összegzi és fejti ki törvényi háttérrel is. A negyedik hazugsága ma délben derült ki, ha időközben újabb következne, az csak update lábjegyzetben tud…..
Stock 2016.09.15 10:03:07
Felbrümmögött a migráncs kampány, Pártunk és Kormányunk bemutatta mire sikerült jutni a nem túl acélosra sikerült augusztus után. Kövér, Pócs János és Szabó Tamás Jászberényben, Kubatov és Czunyiné Oroszlányban vázolta mi lesz akkor, ha Nemzetünk októberben szarik ennek a téttye'semmi szavazásnak a…..
Stock 2016.09.15 10:01:31
Finoman szólva is túltolta a kvótanépszavazás kampányát a Fidesz augusztusban. A kormánypárt kommunikációs szakemberei mintha megfeledkeztek volna arról az ősi igazságról, hogy olykor a kevesebb néha több, hiszen olyan elánnal nyomták az olimpia alatt az arcunkba a menekültellenes propagandát, hogy…..
Stock 2016.09.15 09:58:54
  Tegnap délután, amikor beléptem a Facebook felületre, meglepetéssel értesültem róla, hogy tagja lettem egy olyan Facebook-csoportnak, amelynek neve „Akik nem félnek kimenni az utcára Orbán diktatúrája ellen”. S bár én egyáltalán nem félek kimenni az utcára, de nem emlékszem rá, hogy…..
Stock 2016.09.15 09:52:41
Egy emberként ünnepelte az ország a „fagyállós gazda” másodfokú ítéletét. Eszerint V. Pálnak mégsem kell börtönbe mennie: 7 év letöltendő helyett megúszta másfél év felfüggesztettel. A férfi bűne az volt, hogy fagyállót kevert a saját pincéjében tartott borába, hogy megleckéztesse a bort…..
Stock 2016.09.13 15:04:05
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
Stock 2016.09.13 14:39:11
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   A M*** Nonprofit Zrt-nél dolgozok részmunkaidőben(lámpagyár) és a főnökeink, különösen az ottani csoportvezetőnő embertelenül viselkedik a beosztottakkal és nem vesz minket…..
Stock 2016.09.13 12:26:57
Óriási fordulatot vett az Orbán-Simicska háború: egy nappal azután, hogy Simicska Lajos, a legnagyobb jobboldali médiatulajdonos és ex-Fidesz pénztárnok a Népszava-interjúban totális háborút hirdetett a reklámadó-változtatás miatt, lemondott tisztségéről a Magyar Nemzet, a…..
Stock 2015.02.07 11:39:32
@mikka: Köztársaság?? Orbi hiteles? Ez az a tag aki sosem hazudott és liberálisjént indult, az összes gyerekkori haverja milliárdos lett a kormányzása alatt és több megy ela hobbijára, mint oktatásra, eü-re?!