Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sydra7

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
téveszmék "A kis bűn is bűn" 2017.10.18 08:03:12
  Kezdjük egy poros tanmesével: Két ember egyszerre érkezik a bölcs rabbihoz. Az egyik gyilkosságot követett el, a másiknak csupán kisebb vétkek nyomják a lelkét. Az öreg felszólítja az elsőt, hogy hozzon egy nagy követ, míg a másodiknak egy zsákra való apró kavicsot kell összegyűjtenie. Miután…..
Sydra7 2017.10.20 11:16:45
@Lord_Valdez: Az együttműködés célja az, hogy egymás képességeinek és erőforrásainak igénybevételével jobban tudjuk kielégíteni az egyéni igényeinket, mintha egyedül próbálkoznánk. A társadalom nem más, mint kellően sok ember folyamatos együttműködése. Ha az erkölcs célja a társadalmi jó és rossz megkülönböztetése, akkor egy erkölcsi szabályrendszer minősége jól mérhető azon, hogy a társadalom tagjai mennyire hatékonyan képesek együttműködni. Itt pedig lehetőségünk van a logikai összefüggések és statisztikák objektív vizsgálatára. Pl.: Megállapíthatjuk, hogy egy egészséges, lelkileg kiegyensúlyozott, önmegvalósító ember nagyobb teljesítményt képes nyújtani, mint egy beteg, lelki torzulásoktól szenvedő és elnyomott ember. Megfigyelhetünk fordított arányosságot egy társadalom sikeressége és a társadalomban előforduló erőszak mennyisége között. Jól látjuk, hogy ott keletkezik a legtöbb tudás, ahol az emberi elme szabad és bármilyen ötlet vitára bocsátható. ... lehetne még sorolni.
A konklúzió az, hogy igenis létezik legjobb erkölcs. Az önrendelkezés, a tulajdonjog és a szólásszabadság igenis alapvető értékek. Ennek fényében objektívan elítélhető minden békés emberek ellen elkövetett erőszak kezdeményezés.
Sydra7 2017.10.19 11:19:23
@Lord_Valdez: Szóval teljesen szubjektív és önkéntes, hogy az erőszakot rossznak tekintjük-e? Innentől pedig csak az számít, hogy milyen véleményt és igényeket fegyverzünk fel jobban? Ha a többség egyetért velem, akkor nyugodtan kizsigerelhetlek, te pedig semmilyen objektív érvet nem hozhatsz fel a mentségedre?
Blogunkon az elmúlt hetekben közösen boncolgattuk a jó programozók jelentősségét a projektekben, valamint kerestük a hatékony felvételiztetés titkát. Kalandozásaink során feltűnt egy apró, de annál különösebb részlet a jó szakemberekkel kapcsolatban. Kutatást indítottunk a…..
Sydra7 2015.10.01 17:28:00
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Nagy felbolydulást váltott ki mind a diákok, mind az érintett oktatók körében a szerdán napvilágot látott hír, miszerint megszűnhet a népszerű kommunikáció szak. Az érintett minisztérium azóta cáfolta a sajtóértesüléseket, de mi felkerestük egyetemünk professzor…..
Sydra7 2015.03.15 16:41:19
@sule.andras: TUDOMÁNYOS? Ugye tudod, hogy csak annak köszönheted, hogy ezt a szót használhatod ebben a témakörben, hogy magyar nyelven beszélsz?

Nem kell belemennem cicaharcba 10 éves trollokkal. A cikk-ben elhangzottak nincsenek alátámasztva. Itt a vita elakad. Nem kötelességem átugrálni lépcsőfokokat, csak a két szép szemedért. :)
Hiába szerezte meg a királylányt, a jussát nem kapta meg VV Krisztián, az egyszerűség két lábon járó hajdúnánási szobra, aki a villában látott először szoláriumot. Nem mintha ezzel bármi baj lenne, sőt, ő volt az a villalakó, aki végig őszintén, úgymond izomból…..
VK blog Kurvák vs. informatikusok 2014.01.30 22:32:13
A minap egy állásajánlat kapcsán elgondolkodtam, mi is tulajdonképpen a különbség a fenti két mesterség gyakorlói között. Például: az egyikben többségben vannak a nők, míg a másikban a férfiak ööö... ööö...  Azt hiszem, a másik irányból megközelítve jobban…..
Neonácik terrorizáltak hónapok óta egy nyitrai diákkocsmát, a tulajdonosnak eltörték a lábát, két másik fiatalt eszméletvesztésig rugdostak. A három hónappal korábbi támadást rögzítette egy ipari kamera. Skinheadek támadtak Nyitrán tavaly októberben és szilveszterkor…..
,,Az ősi hagyományokban a nemi érintkezés magasztos dolog volt.Manapság már ez is fura számunkra.De még furább, ha az indiai vagy a taoista világ erotikus képeit nézegetjük.Szinte alig találni olyat, ahol a férfi teljes súlyával ráfekszik a nőre, leteperi, mint birkózó az…..
Sydra7 2014.01.16 23:09:12
@Chiro71: Minden tiszteletem önnek! Örülök, hogy vannak itt tájékozott, gondolkodó emberek is!
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
 ..
Sydra7 2011.07.05 00:27:34
Azt adom! A csap 2011.05.21 13:34:34
Arnold Schawrzenegger a legendás képregényíróval, Stan Lee-vel dolgozik együtt, hogy megalkossanak egy új szuperhőst, a Governatort, írja az Entertainment Weekly. A sorozat a bodybuilderből színésszé, majd Kalifornia kormányzójává váló osztrák életét dolgozza fel, aki egy…..
A valódi ok, amiért Kim Jong Il ilyen elmebajos! A mentési rendszert megint nem említettem, ugyanolyan szar, mint a Marine Sharpshooter 3-nál. Checkpointok vannak és csak a legutóbbit töltheted be. Ha kilépsz a pályáról, csak az elejéről kezdheted újra, a korábban…..
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..