Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szűcslaci

0 bejegyzést írt és 1553 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A milliárdos nagyvállalkozó érdekeltségi körébe tartozó VT-Arriva, összesen 214 autóbuszt állít forgalomba Dél-Pest térségében. Szélesnek azonban van saját buszgyára, de most, immár harmadszor, is német gyártóktól vásárol. A BKK vállalkozójaként, a Széles Gábor…..
Elöl megy az internetadó, mögötte a NAV botrány. De feltűnik a tömegben a magánynyugdíj lenyúlása, az alaptörvény, annak a módosítása, ott látszik a trafikmutyi, mellette a földmutyi, és Felcsút is ott van a háromezres stadionjával. Mellette Mészáros Lőrinc integet a frissen…..
Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) 2014. október 21-i ítéletében elmarasztalta Magyarországot az Emberi Jogok Európai Egyezményében biztosított tisztességes eljáráshoz való jog, ezen belül a perek ésszerű időn belül való befejezéséhez való jog, valamint a tulajdon…..
Szűcslaci 2014.10.29 16:03:14
@cenzuratroll bosszanto: 2009. júniusában foglalták le a cuccot. Maaaaargit.
Először is, a globalizált világban lévén semennyire. (De ez már 1300-ban is így volt, azóta csak egyre lehetetlenebbé vált.) Másodszor is, kis országként még kevésbé. Harmadszor is, Orbánékkal a legkevésbé. Ahelyett, hogy az ország a teljesítményével próbálta volna meg…..
Szűcslaci 2014.10.29 08:41:08
@Counter: Még év elején néhányszor nyomott DD2 Rotax kategóriában, utána kezdték a Renault projektet. Kivajazott ösvényen halad - már kettő F1 csapat is felkereste: az ő neve többet ér, mint a mi életünk. Mindezeken kívül még ügyes is - és szorgalmas. Jó gyerek egyébként, aki nem ismeri, meg nem mondaná, hogy herzog.
Lazarbibi 13 bukott találmány 2014.10.23 19:16:35
Bizony a találmányok nem mindig úgy sültek el, ahogy azt elképzelték. A számítástechnika és a szórakoztató elektronika is hagyott maga mögött félresikerült dolgokat, amik az idő múlásával a feledésbe homályába merültek, de mi most előrángatunk párat. A képtelefon Már a…..
Én még ma is úgy látom: az adott körülmények között talán életem három legjobb döntése közé tartozik, hogy húsz év kihagyás után visszaültem a bal egybe. De most nem…..
Egy ideje tervezem már ezt a bejegyzést és asszem ez a mostani, cefet másnapos este éppen tökéletes volt rá, hogy elkészüljön, mert pontosan tudom, mit éreztek ezek a szuperrészeg rocksztárok másnap a turnébuszban. Bizony, most olyan hírhedt esetek jönnek, amikor a rockzene istenei…..
Nem kicsit, nagyot. Egy nightlinert, olyat, amiben aludni is tudnak rendesen, elnyújtózva, ágyon. A glam punk zenekarnak egy baja van ezzel a nagyvonalú gesztussal, hogy éppen nem terveznek turnézni. Most a Facebookjukon megkérdezték, hogy nem kell-e kölcsönbe valakinek, de odahaza ez is…..
Ma már semmi sem szent, de régen sem volt az. Meglepő módon, mint az olyan ártatlan dolgokban mint egy gyermek mese is, megbújnak olyan jelenetek amik talán nem a gyerekeknek valóak. A királykisasszony jegyei Ebben az epizódban a furfangos szegény legény ráveszi a királykisasszonyt,…..
Fizetős WC-k, „kövéradó”, álló ülés, kizárólag női személyzet - csak néhány azok közül a változások közül, amiket a légitársaságok fontolgatnak, és amelyek akár már a közeli jövőben valósággá válhatnak. Meddig vagyunk hajlandóak elmenni az olcsó repülés…..
Szűcslaci 2014.09.27 18:59:43
@kuki123: Te aztán májer vagy...meglátod a képen az anyagösszetételt, megállapítod, hogy a légikisasszonyokat nem lehet megdugni ( mégis, ők hogyan szaporodnak?) és teljesen tisztában vagy egy légitársaság költségeivel - beleértve a gépek bérleti, lízing, vagy egyéb díját - esetleg a vásárlási árát, fenntartási költségeit, stb.
Már 2 000 dollárért tied lehet egy ilyen "csoda" - szilikon bőre mint az igazié! A japán média szerint, ha van egy ilyened otthon, soha nem lesz szükséged igazi barátnőre. Olyan képeket pedig kérlek ne küldj nekünk, amelyeken kettesben vagytok...…..
Szűcslaci 2014.09.07 15:54:15
@a nemzet fogatlan provokátora: venni kell "neki" egy műbránert és akkor nyugodtan nézheted a meccset - minden gondod letudva.
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
Szűcslaci 2014.09.05 18:54:33
@Boka1: a jövő - és a jelen - üzlete nem az egészség, - hanem az egészség ÍGÉRETE. A fittség ígérete. A fiatalság ígérete. Az "AKÁR" kezdetű mondatok, a homályos utalások, mint pl.: " 80%-kal kevesebb szénhidrát"....kérdem én, mitől kevesebb? Válasz: az olyan hasonló termékektől, melyekben 80%-kal több szénhidrát van. Ez kőkemény üzlet - tehát be kell csapni az embereket és el kell venni a pénzüket. Csakhogy ez nyugaton már régesrég sínen van, nem hiányzik neki norbiapdét - ahogy a túrórudolf sem.
A 3D nyomtatás nagyon trendi, viszont csak akkor lesz mainstream, ha létezik olyan online platform, ahonnan a felhasználók bármely tervet kiválaszthatnak, módosíthatnak rajta, letölthetik, kiprintelhetik. Ma már többen kísérleteznek vele, a jelenleg bétaváltozat, októberben startoló…..
Szűcslaci 2014.09.04 06:32:57
Úgy tűnik, ma is kajás vonalon maradunk az 50 konyhából kitiltandó ember után. Az index anno már megrémített minket a hazai kórházi kaják minőségével, de a Kórházi Koszt tumblerén látható magyar kajáktól is könnyen lehet dührohamot kapni. Ehhez képest mi esznek mondjuk…..
Szűcslaci 2014.09.02 19:19:47
@maxval a bircaman: én valóban voltam Svájcban kórházban. Megpróbáltál humoros lenni - de nem sikerült.
Gyakorlatilag a'la cart étkeztem - fagyi, süti, üdítő, minden egyéb volt. Hozzáteszem, gerincsérüléssel feküdtem bent, nem gyomorpanaszokkal. Feleségem kijött meglátogatni, külön szobát kaptunk, mert ő is ott aludhatott. Kávé kívánságra, illetve ha dohányozni akartam, csengettem és kitoltak az erkélyre. Ellenben TV-t nézni csak úgy lehetett, ha a TV melletti perselybe bedobtam egy frankot .
Bár nem egészen így hangzott el a fenti kijelentés, de engedtessék meg nekem, hogy ne tudjam másképp értelmezni. Azt hittük, hogy Tusnádfürdőnek nem csupán visszhangja, de tanulsága is volt Magyarország miniszterelnöke számára. Hát nem volt neki. A nyári uborkaszezon kellős…..
Szűcslaci 2014.08.27 07:23:31
@burgener: prediktív szövegbevitel, szeretünk!
  Membrános gázmérő G6, 250 mm-es kötéstávolsággal, bruttó 28.258Ft. Kapható; http://meromuszer.revolshop.hu, ami a legdrágább gázóra jelenleg a felsorolt 4 típust tartalmazó készletben. A legolcsóbb G4-es bruttó 16.510Ft. Tehát körülbelül a Tigáz szokásos kiszámlázása…..
Szűcslaci 2014.08.21 11:51:02
Rövid időn belül két olyan, nők által írt cikket is olvastam, amely megemlíti, hogy nem szeretjük mi annyira a hosszas szeretkezést, mint ahogy a férfiak gondolják. Most nem linkelem őket, mert csak elterelné a figyelmeteket, az egyik meg sem érdemli, hogy reklámot csináljak neki,…..
  Most fogalmazom a feljelentést a Tigáz-Eni és TIGÁZ-DSO felmenő és lemenő cégei al és felvállakozói ellen. Csalás és garázdaság miatt.* Elboldogulok vele magam is, de aki akar az magának segít, ha valamilyen módon csatlakozik a feljelentésemhez. Ha másként nem hát olyan…..
Szűcslaci 2014.08.15 08:16:58
@vilagnezet.blog.hu:
Ne haragudj, de tényleg megkérdőjelezi iskolázottságodat a szörnyű helyesírásod. És nem elütésekről van szó, hanem durva tévedésekről.
Csak egy példa:

"felvállaltam a kellő képen való lököttséget"

- tehát azon a képen, ami kellett neked, jól felvállaltad.
Szűcslaci 2014.08.15 10:13:55
@vilagnezet.blog.hu:

"A sarokpántja csavarját valaki leszedve, majd a kaput is, és feltenni már nem tette, szerelte vissza."

"nem kezdtem a Tigáz felé semmilyen intézkedésbe egy hétig, ameddig a családunk többi tagja meg nem érkezett."

Bocs, akkor egy hét. Forró nyom - hiszen a hadászati taktika - megfejelve a titkosító algoritmussal - ezt diktálta.
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
Szűcslaci 2014.08.15 06:44:57
@HgGina: mégis lett belőle egy sokkommentes bejegyzés... ( egy belvárosi gyerek számára a lovak és tehenek is kihaltnak számítanak( :)
Brutálisan nagyok lettek az autóink, és nem a BMW X6-osokra és egyéb, a kulturált együttélésre alkalmatlan szörnyekre gondolok, csupán a köznapi dobozkákra. Hol rontottuk el? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...