Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babó

3 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódott az HBO Westworld című sorozata, aminek a napokban jelentették be a második évadát. Tovább mögött spoileresen foglalkozunk az epizód eseményeivel...
Ötödik epizódjához érkezett az HBO legújabb sorozata, a Westworld. Ezúttal is jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel a tovább mögött...
babó 2016.11.04 12:38:34
@jackman: Úgy emlékszem volt Doloresszel egy beszélgetés, amikor éjjel beesett Wiliamhez és Loganhez és velük maradt. Megvárták, míg elalszanak és kölcsönvették? Vagy csak álmodott és valójában nem ül ott?

Azt értem, hogy a vendégekért eltérek a napi rutintól, csak hogyan lehet összefésülni, ha mondjuk valaki egy lövöldözős csetepaté és néhány hulla után elmegy egy vendéggel mondjuk külső kalandra két napra, közben nem törlik a memóriáját, majd mire esetleg győzedelmesen visszatérnek, a hullákat már újraindították? Mondjuk MiB Teddyvel karöltve újra összefuthat Lawrence-el, pedig már kinyírták. Vagy ez esetben az androidok egyszerűen átugorják a logikai hibát, a vendégek meg pont leszarják? Ez nekem annyira nem áll össze, persze oké, hihetünk a varázslatnak meg minden, de ez a kezdetektől nagyon zavar.
A férfiak általában kétféleképpen kategorizálnak, ha nőkről van szó. Aranyos és szexi. Milyen az aranyos nő? Olyan, mint a legjobb barátból lett szerető. Nincsenek luxusigényei, nem kell meghódítani, drága éttermekbe cipelni, meglepni, és elvarázsolni sem szükséges. Imád lógni a barátokkal és rá…..
A hétköznapok egyik főszereplője a pénz. Akarva-akaratlanul is azon töpreng az ember, hogyan kereshetne többet. Aki nagyon keveset keres az azért, mert a számlákat fizetni kell, ott a hitel és még élni is kell. Aki nagyon sokat keres, azért mert még hosszabb nyaralás kell, még…..
babó 2014.02.03 18:48:30
@Haloperidol:
nem megoldást találtál, hanem elmenekültél a probléma elől. :))
babó 2014.02.03 18:58:13
@hekhekhekhekkinen:
ó igen. bizonyára azért, mert én ebben az országban szeretnék tisztességesen élni. mert nem kizárólag a saját boldogulásom érdekel, hanem a szűkebb és tágabb környezetemé is.
egyébként meg kösz jól vagyok. van másodállásom is :))
A rendező. Akin gyakorlatilag áll vagy bukik a film. Na jó, ez azért túlzás, de az biztos, hogy egy gyengekezű, meggondolatlan, konkrét terv hiányában dolgozó direktor filmje nem lesz nagy durranás. Nyilván az ilyen alakok nem is foglalkoznak sokáig filmkészítéssel, inkább…..
A címet nyilván nem gondolom komolyan, csak pont beszélgettünk egy barátommal, hogy milyen szörnyű nagy divat lett a hasonlóan hangzatos címadás, igyekszem a jövőben önmegtartóztató lenni a témában. Addig is viszont egy tényleg zseniális és egyszerű ötlet arra, hogy hogy lehet…..
Íme egy hét perces miniepizód, amely összeköti a minden idők egyik legjobb zárásával büszkélkedő második évadot a... minden idők egyik legjobban várt sorozatévadával (amely január 1-jén startol). Boldog Karácsonyt! ..
babó 2013.12.28 14:48:05
A Wachowski tesók maradnak a scifinél és az összetett mondandójú történetnél. A film egy Jupiter nevű nőről szól (Mila Kunis), aki állandóan álmodozik, míg egy nap találkozik egy katonával, aki ráébreszti, hogy a génállományával képes újra felrázni a világegyetemet.…..
babó 2013.12.10 21:45:52
Republikon Védett nők? 2013.11.28 12:21:38
Teczár Szilárd magához ragadja az ügy általa helyesnek gondolt képviseletét, és saját megoldási javaslatát tekinti az egyetlen működő modellnek. Miközben nem vesz tudomást, sőt, rossz döntési helyzetbe kényszeríti azokat, akik saját eddigi döntéseik következményeként…..
Aki tanult már idegen nyelvet, esetleg élt valameddig egy másik országban, biztos találkozott olyan szavakkal, amelyeket csak nagyon körülményesen lehet lefordítani más nyelvekre. Ezek a szavak sokszor magáról az ország kultúrájáról is sokat elárulnak. Néhány ilyen lefordíthatatlan szót gyűjtöttünk…..
Az első rész folytatásaként (itt érhető el: LINK), nézzük tovább azokat a tulajdonságokat, ami egy igazán jó nőt jellemez. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy ez nem egy kőbe vésett lista. Tapasztalatok alapján íródott ez a bejegyzés, de bátran alakíthatod, sőt kíváncsi…..
édesem Csúsztatott palacsinta 2013.09.04 21:57:57
Mi a különbség a rakott és a csúsztatott palacsinta között? A tévedés minimális kockázatát fenntartva, a gyerekkori emlékeimre hagyatkozva azt tudom erre válaszolni, hogy a végeredményt tekintve nem sok. Mindkét féle palacsintát egymásra halmozzuk, és összetöltjük. A…..
babó 2013.09.05 15:50:26
babó 2013.09.05 15:52:29
...fogalmazta meg gondolatait Giorgio Armani új, Flash Lacquer ajaklakk kollekciója megjelenésekor. Erről mindenki azt gondol, amit jónak lát, azt viszont hozzá kell toldanunk, hogy az újdonság felkenése után tényleg beigazolódni látszik az olasz divatguru állítása... Az ajaklakkot…..
SPOILERMENTES.A 2154-es év Los Angelesében két dolog tűnik fel elsőre: az elsődlegesen beszélt nyelv a spanyol, a csillogásból és fényből, ami eme metropoliszt jellemezte, pedig semmi sem maradt. Csak a nyomor. Viszont az a fajta nyomor, ami ma, máshol, mondjuk az ország déli határa…..
Fincsa-nindzsa Cobb saláta 2015.09.30 07:30:00
Ez egy régi nagy kedvenc receptem, meg megjárta az index főcímlapot is, talán okkal, talán nem, ezt mindenki döntse el maga. Ez a sali az amerikaiak egyik kedvence, a Cobb saláta. A végeredmény: "könnyed saláta" tojással, baconnel és a számomra nagyon kedves mézes-mustáros szósszal. A szószt sajnos…..
Szubkultúr 15 menő könyvespolc 2013.05.25 13:17:55
Nem szokványos, trükkös, látványos és érdekes megoldások könyveink tárolására szerte a nagyvilágból. Csavart Flexibilis Paraván Zongora Amerika Csővezeték Kettő az egyben Élő Függőpolc Könyvből készült Iglu   Forrás: a…..
babó 2013.05.29 17:52:36
A tengerentúli trendek néha még most is néhány hét, hónap, év késéssel érkeznek el hazánkba. Nem minden esetben, a ruha- és cipővonalon például kottára ugyanaz a rongy kapható mindenhol, a népi demokratikus Kína (és Banglades) mindenkinek ugyanazt gyártja. A fitnesztrendek, új…..
babó 2013.05.28 11:37:37
@Babca68:
Régen olvastam ennyire felületes "tudásra" alapozott KOMMENTET. Szánalmas, hogy ilyenek megjelenhetnek, szemben azokkal, amelyeket hatalmas tudásanyaggal, irgalmatlanul sok hivatkozással megjelentetnek, évek óta.
nyuszifül még olvasni sem tudsz. többször benn van a cikkben, hogy igenis jó dolog az egészséges étkezés és ezekröl:
" önigazolást keresnek a „rántott hús-sült krumpli”, „50-es faktorú naptej”, „együnk télen olasz szőlőt és spanyol epret”, „a reklámozott kozmetikumok igenis a legjobbak”, „a helyben sütött péksüti maga az egészség” szindrómájukra. " pont egy árva szó sincs benne.
a többi buta önigazolásáról nem is beszélve. de lelked rajta.
babó 2013.05.28 12:54:04
@Babca68:
nagyon sajnálom ezt a személyes tragédiát, átérzem, milyen nehéz lehetett. ebből fakadóan a válaszkeresés oka és a családodért érzett aggodalom is teljesen érthető ebben a helyzetben.

a talált válaszokban van vita köztünk, de persze nem akarlak áttéríteni sehová. találhattál volna rosszabb dolgokat is :(
Töredelmesen bevalljuk, nem tudtunk ellenállni a most következő képeknek, muszáj megosztanunk egy szentpétervári fotós alkotásait. Andy Prokh kislánya és LiLu nevű macskája közös életét örökítette meg. Andy Prokh 44 éves szentpétervári fotós kislánya születésekor…..
„Maga a tömegkommunikációs eszköz az üzenet, a tartalom csak a szelet hús, amit a betörő visz magával elménk házőrzőjének megtévesztésére...” -Marshall McLuhan- Marshall McLuhan szavai valamikor a 60-as években kerültek leírásra, korát kicsit meghaladó módon. Azokban…..
Milyen az élet! Ha egy jó pofa gyerek body tervezőt talál az ember, máris belebotlik a következőbe. Egyesek szerint ezt hívják keresőmotornak. Szerintem meg a csodás véletlen műve. Korábban megmutattuk már, mi készül New Jersey-ben. Nos, íme Sara Kety egyik honfitársa, aki…..
babó 2013.03.15 19:55:49
van
Van, aki ott tart a szexuális fejlődésében, hogy még csak pajzán gondolata sincs, mert azt nem illik, van, aki játszik a gondolattal, hogy milyen lenne egyszer csúnyán beszélni szex közben, van, aki ordítva visítja tele a Duna partot, hogy bassz még te állat!; és van, aki bár…..