Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veo

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..
A favágó dalát angolul is jó hallgatni, magyarul is vicces, és németül is, pedig ezen a nyelven szerintünk nem szabadna énekelni. ..
Nem túl érdekes a mai tévéprogram sem, a sorozatfüggőknek azért akad bőben betevő, a szerződését frissen meghosszabbított, fess Mark Harmonos NCIS (tv2 21:00), vagy a szürreális képekkel operáló Kés/alatt (Viasat3 23:05) és a csajos sorozatok trónjáról a Grace klinikát…..
Subba Kis zene, kis pénz: Ogli G 2007.05.03 00:19:00
Nagyon rendes ember lehet Ogli G haverja és menedzsere, Big Máni. A szuper repper eddig 20 millióba' van neki klipestől mindenestől, és a befektetett pénznek a mai napig csak töredéke jött vissza. Na mi van, itthon csak akkor megy a hiphopi, ha…..
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..
Közel egymilliárd forintot költöttek rá, mégis megverte a Dumb és Dumber. A Tv2 most mégis sikerként értékeli a Sztárok a jégent, sőt folytatásról beszél. Mitől jöhet be üzletileg egy nem túl nagy nézettségű, viszont drága showműsor? A szponzorok és az emelt díjas sms a…..
Emlékeznek még, hogy mekkora botrány volt a korhatár-karikákból? Tüntetés, meg internetes petíciók, nézők hőbörgése? És, hogy mekkora ügy kerekedett abból, hogy egy Oscar-díjas holokausztfilmre (Igen, a Schindler listájára) sárga karikát pecsételnek? Nos, A zongorista is…..
15 milliárdot csaltak ki a gyanútlan tévénézőkből egy brit betelefonálós tévéműsorban egy év alatt. Elfelejtették közölni, hogy a nyertesek már megvannak, és már felesleges az emelt díjas számot hívogatni. A brit GMTV tévécsatorna a BBC leleplező riportja után leállította…..
Egy kedves kommentelőnknek köszönhetően történelmi dokumentumhoz jutottunk hozzá, még a premier előtt bepillanthattunk a Lúzer FC kulisszái mögé, és mivel nem vagyunk hernyók, így meg is osztjuk Önökkel a videókat. (Valószínűleg a Viasat3 is ezt akarja, nem lehet elégszer…..
Lehet örülni, egy treatment, azaz sorozatterv (egy oldalas leírás a főbb jellemzőkkel, karakterekkel, konfliktusokkal, stb.) formájában már létezik a dolog. Óvatos duhajként hozzátennénk, hogy nem minden treatmentből lesz pilot, és nem minen pilotból sorozat, szóval majd csak akkor…..
Másfélmilliót ért volna, ha tegnap este a Legyen Ön is milliomos játékosa tudja, hogy ki játssza az Alekszander Litvinyenkó életéről és leginkább haláláról szóló film főszerepét. Litvinyenkó neve biztosan ismerős, ő volt az az egykori orosz állambiztonsági tiszt, akinek…..
Veo 2007.03.28 09:35:06
Egy jó szülő minden műsort megnéz, mielőtt a készülék elé ültetné csemetéjét, de egy jó szülő hétköznap délután ritkán ér rá a mesenézésre. A Comment:com segít és új sorozatában megmondja, hogy mit nézhet meg a kiskorú és melyik rajzfilm elé ültessük inkább…..
Csisztu Zsuzsát rengetegen utálják, nem is értem, miért, hiszen jó melle van, mély dekoltázsa és készült a főszereplésével egy tök jó film. Nem a Fehér tenyérre gondolok. Utoljára talán akkor láttuk, amikor egy órán keresztül közvetítette Nagy Jani fél perces meccsét,…..
Nem volt az rossz epizód, csak éppen semmivel sem volt jobb, vagy másabb, mint az eddigiek, nem emelkedett ki egyetlen jelenet sem a többi közül, akár fillernek is nevezhetnénk, de nem tesszük, mert szeretjük a sorozatot.CJ-nek baja van, nem is kicsi, hiszen egyrészt Kína és az oroszok…..
A fenti kép egy 22 éves amerikai hölgy lábát ábrázolja, aki azt hitte, hogy valamilyen különös sérülés van a talpán. Az alapos orvosi vizsgálat azonban kimutatta, hogy ez bizony egy tökéletesen kifejlett mellbimbó. A harmadik mellbimbó egyébként nem szokatlan dolog, a nők…..
Minket is roppant mód meglepett, de úgy tűnik, vannak nők, akik imádnak menstruálni. És még blogot is írnak róla! Illetve csak írtak, mivel ez a genetikai és internetes kuriózum már egy éve felfüggesztette a működését. Talán teherbe esett a gazdája, fene tudja...
Nem, nem mentünk át alternatív életstílust promótáló blogba, csak megtetszet a sorozatjunkie egyik kommentelője által fellelt videó (Tomi becenévvel, és ehhez a poszthoz küldte), amiben a Grace klinika szereplői adnak elő egy olyan jelenetet, melyben még a mindig komor főember…..
Itt van, megjött és már nagyon vártuk. Aczél Endre retrózik a közszolgálatin. A Köztévé című műsort a Klub Rádiós Aczélsodrony mintájára tervezték meg, de a tévés változat középpontjában a magyar televíziózás ötven éve áll. A vállalkozás hátulütője, hogy az…..
Túlvagyunk a féregevő Anettkán és a pókot nyalogató Kristófon, kedd este sokkal békésebb lesz, tessék szépen elhinni. Ma estére feltétlen programnak javalljuk a Grace klinika (RTL 22:00) aktuális epizódját, mert az olyan részek miatt nézünk még mindig tévét, mint a mai. Ja,…..
Ugye, mennyire hiányzott már, hogy végre megint kövér férgeket egyenek főműsoridőben? Közelről fényképezve, hogy jól lehessen látni, ahogy a fogak feltépik az állat nyálkás szelvényeit, és a még vergődő testből kifröccsen a sárgás, zsíros nyirokváladék. Vagy inkább…..
Ízlelgessük ezt a szót egy kicsit: sztárszakács. Nálunk is biztos van ilyen, én nem vagyok benne a kulináris szubkulturában, de az biztos, hogy a hazai séfek marketingje gyerekcipőben jár a tengerentúl karriert befutott konyhamesterekéhez képest, akik nem csak a főzéshez értenek,…..