Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanya64

0 bejegyzést írt és 612 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába szerezte meg a királylányt, a jussát nem kapta meg VV Krisztián, az egyszerűség két lábon járó hajdúnánási szobra, aki a villában látott először szoláriumot. Nem mintha ezzel bármi baj lenne, sőt, ő volt az a villalakó, aki végig őszintén, úgymond izomból…..
A Fargo mozifilmverziója volt az a film, amivel a Coen-testvérek igazán betörtek a filmvilágba. Jelölték is hét Oscarra, amiből kettőt megnyert Frances McDormand (legjobb női főszerep) és a Coen-tesók (legjobb forgatókönyv) révén. De nemcsak ők, hanem a főszereplő William H.…..
sanya64 2014.04.18 19:41:04
@Pypus: március végén már előfoglalta valaki (Zire), tehát hamarosan lesz belőle valami, reméljük...
TComment Hallod? Meghalt anyád! 2013.02.20 06:00:00
Nem eltaposni kell azt, aki e levelet írta. Pedig nem ez a megoldás: a saját mocskos trükkjével kell megkínozni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mesterházy Attilának nagybetűs nap, amikor valamit mond. Mert többnyire unalmas, ötlettelen, szellemtelen figura, aki kiváló címerállata a legnagyobb ellenzékinek mondott tesze-tosza pártnak emiatt. Szóval a semmitmondó ember mondott valamit, de talán jobb, ha inkább visszatér a…..
A Chicago Fire című NBC-sorozat sok jelenetét nem stúdióban, hanem külső helyszínen veszik fel - mint tegnap reggel egy kisgép lezuhanásánál is tették. A tűzoltós sorozat forgatására Chicagóban került sor, egy forgalmasabb útkereszteződést zártak le, a közepére betoltak egy…..
sanya64 2012.12.01 15:02:53
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
na, mikor már nagyobb leszel, hidd el, tanítják majd az iskolában is neked, hogy nem csak Angliában beszélnek angolul...
))
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
sanya64 2012.09.10 15:56:37
@La semilla:
"Nálatok a faluban kik kaptak földet?? "
nem tudom, ki kapott nálunk földet, de a cigányok bizti kaptak valami gyárat, mer állandóan kábeleket cipelnek...
)
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Beszélgetés Bíró Andrással a cigányok magyarországi állapotáról 2012 döglesztő nyarán Bíró András, újságíró és lapszerkesztő, a forradalom után harminc évet töltött emigrációban, alapító főszerkesztője volt a FAO,  és az UNEP ENSZ család szervezetei -…..
Egy évad elég volt ahhoz, hogy menthetetlenül rabjai legyünk a Legdepressziósabb Sorozatnak, Amit Valaha Képernyőre Álmodtak, azaz a The Killingnek, mármint az amcsi verziójának. A barátnőmmel belenéztünk a dán változatba, de sajnos túl vidámnak találtuk, így maradtunk a…..
Ki gondolta volna hogy az évtized slágere a légterápia lesz? Naiv ügyfél édesanyját az ismert módszerrel meggyőzték, hogy rögtön 2 darab eszközt vásároljon, majd amikor a kiszállítás előtt visszamonta a rendelést, elmentek szabadságra. Naiv ügyfél kicsit ideges levelet írt a…..
Egy nyúlfarknyi hírnél egyelőre nincs belőle több, de jó látni, hogy a magyarok még egy gyorséttermi rendelést is képesek tettlegességig fokozni. A török kolléga azonban mintha elfeledkezett volna a vendéglátás első szabályáról: soha ne öld meg a vendéget! Ketten…..
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
Ej, mi' czudar világot egzisztál ama populáczió, mely a maga nemzethi alakulatát is csupán cziczomátlan isráelitákból képes összebarkátsolni, noha jószerével állnak rendelkezésre gerinczes és délczeg Római Katholikus legények szerte a Kárpáth-Medenczében, kik igaz szívvel…..
Olcsó és a feltaláló szerint strapabíró szerkezet lett a hullámpapír-bicikli. A teljes egészében környezetbarát anyagokból gyártott kerékpár állítólag 9 dollárba kerül, de az izraeli mérnök vélhetően kifelejtette a számításból az építésre fordított munkaórákat.…..
Az Orbán Viktor és Matolcsy György nevével fémjelzett diéta működik, Norbi joggal lehet ideges. „Köszönöm, Viktor! Korábban már próbálkoztam Norbival és Alexandrával is, de a te kormányprogramod hozta meg a valódi áttörést! Egy hálás anyuka Kelet-Magyarországról”…..
Nesze!szer Smucig-e Zuckerberg? 2012.05.29 13:38:00
   Amennyiben Mark Zuckerberg újdonsült felesége fényűző eljegyzési gyűrűt remélt, akkor most lehet, hogy csalódott némileg... - írják az amerikai oldalak. Priscilla Chan-Zuckerberg a minap villantott gyűrűt, amelyben gyémánt helyett, rubin kő ragyog. Ezen…..
Fára, bronzra, kőre egyaránt jól tapadó festékek akciós áron kaphatók az ismert barkácsáruházakban. A megnövekedett igényekre tekintettel újfajta festék került forgalomba „Statueshine MaXX” néven. A kifejezetten szobrok utólagos, nem állagjavító…..
Nyolc évad pletykálkodás, botrány, szerelem, gyilkosság és még sok más szappanoperai elem után végleg elköszönt a Született feleségek, az ABC egykori zászlóshajója, aminek fináléja 11 milliós össznézettséget és 3,2-es 18-49-et tudott. Ennek a nézettségnek most úgy…..
Aki használt már életében mobil vécét - és azt hiszem nem sokan vannak, akiket megkímélt ettől az élménytől a sors - az tudja, milyen megrázó tud lenni már csak belépni is egy ilyen helyiségbe. Valami ilyesmi élményre számíthattak a gyanútlan milánóiak is, akikre az utcán…..
sanya64 2012.05.09 18:18:32
Bár korábban már harangoztak róla, fizikai valójában a New York Auto Show keretében mutatkozott be a DMC 2013  Delorean Electric. Az eredeti formáját megőrző autó filmes története miatt kiváló donor a technológiai időutazás ábrázolására, ráadásul még mindig baromi jól…..