Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vérnyúl

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Viszkikokakóla Köbcenti 2009.06.16 00:10:00
Ezek is mentek volna el inkább addig is kapálni. Kérem nézzen az internetről Viszkikokakóla videóklipet!    ..
A címből már lehet sejteni, hogy végre fény derül a vén kopasz gazember kalandjaira a külvilágban, valamint arra, hogy vajon azért halt-e meg, mert rossz gombot nyomott meg valahol, vagy csak szimplán halálra idegesített valakit a mindenttudó mosolyával. A Lokkbácsi-centrikus…..
Január 20-án, példátlan médiahisztériától övezve kerül sor Barack Obama beiktatására. Az HBO kizárólagos jogokat szerzett bizonyos események közvetítésére, lesz nagy koncert neves művészekkel, Obama gyerekeknek is tart külön beiktatási beszédet, csak a körhinta meg a…..
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..
vérnyúl 2008.02.08 12:46:21
Kinga drága!

Az "utánna" miatt ijedtemben mindig a belezőkarmolómért kell nyúlnom.
Oké, nem muszáj mindenkinek helyesen írni, úgy kerek a világ, ha vannak olyan idióták is, mint Te. Mellesleg gondolom otthon, a 7 hónapos babád mellett is a földre hamuzol, ha már az étteremben ehhez kellett folyamodnod, miután maguktól nem ugrottak.

Egyébként meg a f.szom televan a lovakkal!

Hurrá Torpedó ·
www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.02.08. 11:31:37

Igen, kibaszott surmó vagyok, mert nem járok hetente étterembe, és 1000 forinton szarakszok, ha kajáról van szó.
Sikertelen egyetmista vagyok.

Egyébként meg a torkos csütörtök leszólása tipikus sznob szarrágás.
Mi pl. tegnap a szegedi Szieszta étteremben kajáltunk, és tényleg kurva jó volt. Normális adag, nagyon finom, kérés nélkül kaptunk helyben sütött lepényt, és ketten fizettünk összesen (vastag jattal) 2600-ot. És még az ásványvíz is benne volt...
vérnyúl 2008.02.08 13:46:03
Hurrá Torpedó · www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.02.08. 13:29:17

Szíved joga, hogy megér-e neked havi 10 rugót a segged kinyalatása VENDÉG-ként.

A sznobságot nem erre, hanem a "proli féláronevők" kártya kijátszására.
A tököm televan, hogy az a balfasz, aki olyan naív volt, hogy próbált kihasználni egy akciót, és nem az a köcsög paraszt, aki átbaszta.

Egyébként meg szvsz az is igazi köcsög paraszt, aki kérkedik vele, hogy csak HIVATALOSAN keres annyit, amennyit.
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
Subba Hét képe - Pinabajusz 2007.06.26 17:57:00
Hát mit is mondhatnánk. Amikor a jóízlés és határtalan kreativitás randevúznak Nürnbergben. (Forrás: Dr. Flash)..
A Zugügyvéd az egyensúly kedvéért kiemel egy hozzászólást, amelyet egy rendőr írt be Zsanett ügyben. Szívesen vennénk több észrevételt a másik oldalról is, jó lenne tudni, hogy hogyan látnak a rendőrök bennünket, gyakran vétkező állampolgárokat. Olvasom ennek a…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
A fogyasztás és a folyadékok szerelmeseiként percek óta ezeket a kávéba hulló tejcsöppeket nézegetjük. A legjobb, hogy Irene Müller nem használt hozzá semmiféle spéci nagysebességű kamerát. ..
Subba A pokolban vagyunk 2007.06.05 18:56:00
Bár a Commentcom már foglalkozott vele, Frei Tamás tegnap esti műsoráról itt is érdemes szót ejtenünk. Illetve nem is mi ejtenénk a szót, hanem az adás két sztárja, a piros sarokban maga a műsorvezető, az Egyetlen Ember A Világon, Aki Hisz az 1999-es Osztrák Divatban, a…..
Subba Három gyors közbevetés 2007.06.05 19:17:00
- Ugye ez minden idők legjobb magyar céges honlapja? Herékkel üdvözölni igazi instant klasszikus!- Szerintünk a transzvesztiták tök jó fejek, és mindig nevetünk is a produkciókon. Azt viszont elvárnánk, hogy jobban odafigyeljenek a külsejükre. Mint az igazi nők!- Ugye mindenki…..
vérnyúl 2007.06.05 19:24:35
Kedd van, már csak egyet kell aludni az Alias évadzáróig és ötöt a Firefly premierig, addig is itt van nekünk a Grace klinika (22:10) istenbizony nagyon izgalmas utolsó előtti epizódja a második évadból és az Elnök emberei (23:45) szintén egy híján évad- és egyben…..
A TV2 volt oly bűbáj, hogy tájékoztasson minket a Házdoktor szinkronnal kapcsolatban, gondoltuk megér egy posztot a dolog. Ami Hugh Laurie magyar hangját illeti, azt mindenki tudja, hogy a nemrégiben elhunyt Szakácsi Sándor szinkronizálta addig, amíg bírta, és ezt tessék…..
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
Subba A bosnyák fejes 2007.05.30 15:59:00
Vannak dolgok, amikről az ember ugyan mindig álmodik, ám pontosan tudja, hogy soha nem fogja őket megvalósítani. Például bemenni a főnök irodájába, és feltenni a kérdést: "leszopsz, te fasz?". Mi eddig azt hittük, hogy a fürdőkádba fejes is ezek a lehetetlen vágyálmok…..
Subba Lami Pál ismét tollat ragad 2007.05.31 15:42:00
Hát nem aljas dolog rászállni, egy iskolaigazgatóra, aki csak jót akar a rá bízott gyerekseregnek? Aki csak a munkáját végzi? Ha ilyen morális kérdésekkel foglalkoznánk, napokon belül be kellene zárnunk a boltot. Tehát a válasz nem, egyáltalán nem aljas dolog. Már korábban is…..
Subba Magház: A háziúr jelenti 2007.05.10 10:30:00
Kedves Magház, anyám nem házmester. Az olvasókak meg folyik a mézes barack. Egyet fizet, kettőt kap akció minden SUBBA olvasónak a Billy Rottenben!..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
w Achtung, Panzer 2007.03.06 05:45:00
Nem derült, de nem is barna esőfelhőkkel terhes égből csapott le az antiszemitizmus gömbvilláma Gyurcsány Times-interjújával. Hogy ekkora még sose volt a zsidógyűlölet, és úton-útfélen szórólapoznak a nyilasok. Kérem a buta antiszemita röplapozókat, Dobrev Klárának…..
Minek vacakoljunk a méhekkel, meg a virágmézzel, amikor elég követni a Viasat3 utasításait, és máris megtudja a gyerek, hogy mi a szerelem: amikor egy nő ráül egy férfi arcára. Plusz még egy nő. Tizenkét éven felülieknek szülői felügyelettel ajánlott!Mondjuk, ha már…..
Ejj így megszívatni egy csajszit tök lovagiatlan dolog is lehetne, de annak ellenére, hogy Horváth Anita - a Miss Bikini World győztese - tényleg nem semmi bige, nagyon megérdemelte, hogy Jenő tövig égette, mint a csillagszórót. Jenőt mostmár Csiszárról nyugodtan át lehet…..