Regisztráció Blogot indítok
Adatok
surayana

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011 húsvétja nem csak az új alkotmány miatt különleges, hanem mert ezen a napon zárult le az Index történetének leghosszabb projektje. Omarával, a világhírű cigány festőnővel 2010 március 18-án kezdtünk forgatni, és több mint egy év kellett, míg a kedves nézők elé…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír) – DokumentumszolgálatTisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Asszonyok, sőt, Anyák! Magyarok, barátaim, nemzetisorsközösségi társaim! Nyolcmillió magyar minden emberi kézzel meghúzott határon innen és túl, határok nélküli eszmei-lelki…..
surayana 2011.02.07 18:46:23
@Kalmár: akkor Te 300000 fölött keresel(netto) Az más, akkor éljen Vitya
Örülünk, Vincent? Két bakkecske 2010.05.27 22:28:00
Jé, a szlovákok tényleg megfosztják a kettős állampolgáraikat a szlovák állampolgárságtól. Ki gondolta volna? Hát mindenki, kivéve a Fideszt, az ő sajtóját és a reménytelenül hülyéket. A Heti Válasz még a szavazás napján is azt írta, hogy "Bajban a szlovákok:…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Találós kérdés: kit jellemeztek ezekkel a sorokkal?"Nagyívű életélvezetéről, dzsentroid kalandozásaiból annyit mutat, amennyit jónak lát, kis személyes pörcöket a családi asztalról. X Y, szokatlan módon, nem bajlódik akkurátus pedantériával az önfényezés fáradtságos…..
Azt hiszem sokaknak ismerős a dolog, amikor a 10-12 (vagy még több) gyerekes család felveszi az állam által biztositott szociálpolitikai kedvezményt házépitésre, és...Na innentől több verzió létezik.Régen:Én még az ezredforduló táján futottam bele szocpolosokba.Volt mindig egy…..
Magunk közt szólva, jobban kedvelem a vizuális effekttömeg nélküli filmeket, de az alábbi videó (melyet az indavideó oldalon találtam) kifejezetten lenyűgőző összefoglalása az elmúlt 100 év vizuális effekt-történelmének. Nyilván lehet vitatkozni, hogy maradhatott ki az…..
Megint elment valaki, aki nem egyszerűen egy zenész, hanem egy pótólhatatlan jelenség volt, s maradt a két évszám a neve mögött: Cseh Tamás 1943-2009. Súlyos betegség gyötörte már régóta, melyet méltósággal viselt az utolsó pillanatig: talán az életet is egyfajta kalandnak…..
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
Kiújult Mádly Zsolt polgármester és a fóti képviselő-testület immár hét éve folyó háborúskodása. A város vezetője tegnap, miután szögesdróttal, hevederlánccal és TUTO márkájú lakatokkal körülkerítette a települést, vizesárkot is ásott a város határában.…..
Irtózatosan off, mindenkitől elnézést a dizájnidegen, öncélúan szellemeskedő posztért, de a különlegesen nagy hozzáadott értéket képviselő blogok önzetlen promotálása közcél. A rovatokon csendes erőszakot téve így a Why The F*** Do You Have A Kid tematikáját és…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
Franc tudja, talán ez az év olvasói levele a "komplex kisebbségtudat biturbó" kategóriában, csütörtök éjjel futott be az Index postaládájába, és én órák óta álmélkodom rajta, óriási élvezettel. A magyar zsidó olvasó felháborodik, hogy az MTI spanyolországi…..
surayana 2009.07.17 12:07:45
@Yasashi Tanuki: végre egy normális, reaális, hiteles vélemény. Teljesen igazad van
surayana 2009.07.17 12:13:09
@Nzoltan: van cigány értelmiség. Magam is sokat(sokat!) személyesen ismerek. Tanárok, szocmunkások, újságírók, köztisztviselők. Csak eszük ágában sincs bemenni ebbe a piszkos politikába. A cigánypolitikát lenyúlták a köztörvényes bűnözök, mint kolompár, mohácsi, horváthaladár. Ezek közé ki menne? Meghúzódnak vidéken, dolgoznak és nem hencegnek. A hibás az, aki még mindig számolatlanul önti a pénzt a mohácsi klán zsákjába.
Képviselő Funky Zsidóvicc 2009.06.23 16:30:00
A politikusok tök jó fejek! Pont olyanok, mint mi, csak magasabbak húsz centivel, több eszük van, és persze a humoruk is fergetegesebb. Aki nem hiszi, annak bizonyítékként álljon itt egy részlet az MTI tudósításából, amely Bajnai Gordon izraeli látogatásáról számol be.Simon…..
Képviselő Funky A szuperjelölt 2009.06.22 18:48:00
2010 tavaszán új miniszterelnöke lesz Magyarországnak. Az ország jelenlegi helyzetében nyilvánvaló, hogy a feladat különleges férfit kíván. Olyat, aki a lehetetlent is nevetve oldja meg. A hétvégén az egyik jelölt, Orbán Ernő mutatta meg, hogy milyen szuperképességekkel…..
w Balfenéken 2009.04.22 00:45:00
Hét évük elszelelt. Ha valaki olyat talál mondani, hogy ez a hét év nem része a rendszerváltásnak, a történelemnek, akkor felháborodnak. Közben a hét év vívmányait saját kezükkel bontják vissza tövig, a száznapos programig. A családi pótlék, a nyugdíj, az összes…..
w A párttal, a néppel 2009.04.09 06:30:00
Ott voltam, ahol lennem kellett, azt tettem, amit tennem kellett. Kádár János sírfelirata Bajnai Gordon egészen sikeresen melegíti magának a miniszterelnöki széket; az összeszorított ajkú, elszánt csinálniakarás aurája láthatóvá vált. Terveit a piacok, a hitelezők biztatással…..
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
 A tegnapi, nyárias napon lehetőségem adódott szippantani egyet A Kongresszus levegőjéből. Most jártam először köreikben, még az is újdonságnak hatott, amiben egyébként nem volt semmi meglepő. Közben két dolog jutott eszembe, amiért ennek a pártnak, ebben a formában…..
 Kitűnő lehet a hangulat a magyar progresszió utolsó bástyájának utolsó védői körében, ha Gyurcsány Ferenc szaremberezi Szekeres Imrét, s így beszélgetnek: Ne hazudjál, mennek a telefonok, szervezkedsz te is meg az embereid is! A jó és a rossz emberi minőségről folytatott…..