Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Missing Link

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon, okosan...              Erdélyben számos túlméretezett romapalotával találkozhat a vétlen utazó.  A cirádás, bádogtetős épületek többsége mind a mai napig befejezetlen, ami nyilván az építtetők…..
Naiv ügyfél kénytelen volt autót váltani, mert a taxis GPS nélkül még a Lágymányosi hidat sem találta volna meg, nemhogy a Művészetek Palotáját:Velem a héten hétfőn történt egy érdekes eset, ami bár nem egy nagy szám, de mégis úgy gondolom, hogy legalább egy választ…..
Missing Link 2010.09.09 07:40:59
@Nina1: de minek voltál ideges, amikor már b@szta el?? gyomorrákban fogsz meghalni.
Missing Link 2010.09.09 07:42:05
@Missing Link: már = más.
bocsi.
Minden bizonnyal megvan annak is az előnye, ha valaki a szingli létformát választja -ez manapság amúgy is übertrendi-, mint ahogy mostani lakásvizitünk szereplője is úgy döntött, hogy a munka és a képregények pótolni tudják egy szerető hitves szerepét...
Milla Jovovich népszerűsíti az Escada 2010/11-es őszi/téli kollekcióját. A képek jók lettek, tetszenek, kár, hogy Milla-nak túl fáradt az arca... sokkal szebb szokott ő lenni.A fotós Peter Lindbergh volt. ..
Missing Link 2010.09.01 22:42:23
@centerem: pont ez jutott eszembe, hogy nem tudja becsukni a száját, mint vmi fogyatékos.
 Következett a Balaton-felvidék. Több falvat már ismertünk, és szinte mindet végiglátogattuk, egyelőre átautózva-sétálva vártuk az inspirációt. A vidék szépségét nem is ecsetelem, az ország talán legkellemesebb klímája sem hátrány, ha az ember pihenni vágyik. De…..
Rendbe jött, és pénteken már egy vadvédelmi központba került egy két hónapos tigris, amelyet egy nő csomagjában találtak meg a bangkoki repülőtéren - közölte szombaton a BBC. A thai hatóságok bejelentése szerint a kölyköt a központban fogják felnevelni, de arra nincs sok…..
FatMo Blogja Gyászjelentés 2010.08.19 09:38:00
 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a blog írója, Funk Ádám, a legdrágább fiú és testvér 2010. augusztus 15.-én, 36 éves korában elhunyt. Temetése 2010. augusztus 30.-án lesz 12 óra 15 perckor a Rákospalotai Temetőben, XV ker. Bp. Szentmihályi út 111.Gyászolják szerető…..
A Fülöp-szigeteki Kordillerák rizsteraszai a világ egyik legfontosabb alapterménye, a rizs termelésének szentelt, kulturális tájak. A teraszok több évezredre visszatekintő hagyományos technológiákat és alakzatokat őriznek. A vidék az ember és a varázslatos szépségű…..
Missing Link 2010.08.25 09:21:37
Amikor először hallottam a falakon keresztül, hogy kirakod a híd alá, mert ez nem család, akkor egyetértettem, utána pedig megkönnyebbültem. Később sajnos rájöttem, hogy ez csak a rendszeres műsor része. 1. KategorizálásKategória: KözösségiAlkategória: RendreutasításStílus:…..
8ker Figyelmeztetés 2010.08.14 13:30:57
 Megszoktuk már, hogy a boltok előtt inni,szeszesitalt fogyasztani tilos; de vannak más tevékenységek is, amit nem szeretnek látni az üzlet előtt. Lelőhely: Dankó utca. ..
Missing Link 2010.08.14 20:58:05
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Pilu Death Valley 2010.07.24 13:47:00
 Zűrös ez a hétvége. A hajnal a főtéren ért, ahogy egy padon kortyolgatom ezt a lónyál ízű dobozos kávét. Tekerek hozzá egy cigit, imitálva a napi rutin első szertartását, miközben kisült agyam kósza gondolatai között próbálok fonalat találni. Bámulom a várost,…..
Fehér homokos tengerpart, kristálytiszta kék tenger, buja zöld növényzet- az első kép, mely a Hawaii szó hallatán beugrik. Ám a Hawaii-szigetek még ennél is sokkal látványosabb partszakaszokat tartogat. A fehér, sárga, fekete, piros és zöld színekben pompázó,…..
 Az izlandiak nyelve nagyon hasonlít a kb. 1000 évvel ezelőtti norvég nyelvre. Az izlandi a legrégebbi élő nyelv Európában.Az izlandi nyelv az egyetlen, amelyben nincs öröklődő családnév, így a gyermekek apjuk keresztnevét kapják az -s birtokos raggal a dóttir (lány), vagy a…..
nejlon Steampunk otthon 2010.06.27 16:52:00
Bruce Rosembaum és felesége lakása Massachusettsben. ..
Kevés dolgot lehet hozzátenni a képhez, amit fia küldött nekünk Szolnokról, a tervezőnek mindenesetre hasonlóan akadálymentes életet kívánunk. Az alábbi képet a szolnoki Fehér Ház lépcsőjén készült. Mozgássérült feljárónak készült. No comment. Üdv, fia ..
Missing Link 2010.05.27 15:52:17
@Berkela: a szolnoki fehér ház azért fehér ház, mert fehér, és rendszerváltás előtt pártház volt.
ld margit híd melletti szintén pártház-fehérház.
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Missing Link 2010.05.10 18:15:50
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
"A mosdót csak rendeltetésének megfelelően használom. Ellenkező esetben o. f. intőt kapok !" Ez kicsit undi lesz. Szóval a konkrét esetben az igazgatóhelyettes egy iskolagyűlés után összhívta a felsős fiúkat, és nagyjából részletesen ecsetelte, hogy a takarítónő panaszkodott neki,…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..