Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dopamin

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
dopamin 2018.12.31 12:23:17
@Málnafaló: Teljesen igazad van Málnafaló! De én itt nem állnék meg. Tudod, ki volt a Brexit egyik legnagyobb ellenzője itthon, még hirdetéseket is megjelentettek a Daily Mailben a Brexit ellen? 888.hu/article-orban-viktor-ez-egy-szomoru-vasarnap
Igen, Orbán! Ez is mutatja, hogy Orbán is csak Soros-embere. A hazai elitellenes elit nem hiteles. Az egész sorosozást a meleg zsidó Finkelstein találta ki. Nagyon gyanús! Biztos emlékszel, előtte 2012 körül még Orbán hogyan parolázott Sorossal a parlamenti irodájában. Mit gondolsz, ki áll Orbán és Soros mögött?
Pár éven belül lesz egy nagyon komoly gond a magyar gazdasággal. Túlzott mértékben építünk a nagy német autógyárakra. Ezek mind benzines autókat gyártanak nálunk. A benzines autók eladása 3-4 éven belül durván elkezd majd hanyatlani. A két nálunk már termelő gyár és a beszállítói hálózatuk kb…..
Akik visszatérő nyaki és hátfájdalmakkal küzdenek, gyakran szenvednek álmatlanságtól is, mert a folyamatos fájdalom, illetve a miatta önkéntelenül felvett védekező, görcsös testtartás megrontja a pihentető alvásukat. A gerincproblémákkal és más mozgásszervi bántalmakkal ajánlatos mielőbb…..
dopamin 2018.05.30 20:27:55
A magyar vasút sok helyen katasztrofális állapotban van. A vonatok szétrohadnak, az állomásokon le sem lehet ülni, és folyamatosak a késések. És mi történik, ha végre az állam tenné a dolgát, és felújít egy vasútvonalat? Elszórnak egy csomó pénzt, a haveri cégek jól járnak, de a menetidő nem…..
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
Bátaszék, ABmot 376 Bátaszéken benéztünk az állomásra, ha már ott voltunk nem akartam kihagyni. Nem volt nagy mozgás, vagyis éppen semmi nem volt a síneken.Már indultam volna, amikor megláttam a kiállított motorkocsit. Nosza, járjuk csak körbe! A magyar vasúti járműgyártás egy érdekes vonalát…..
Miután Orbánék kormányzás helyett elmalmoztak pár hónapig ezzel a menekültesdivel, kiderült, hogy hiába minden idők legdrágább és legparáztatóbb magyar reklámkampánya, az istenadta nép inkább kiszaladna a telekre még a hidegfront előtt füvet nyírni. Ezért ahogy jönnek sorban a buktát előrevetítő…..
A Blikk biztos forrásból úgy értesült (bizonyára járt érte a 10 ezer forint is), hogy semmin sem spórolt Hajdú Péter a Showtime Hajdú Péterrel című műsor forgatásán, amit a Millenáris Központ megastúdiójában rendeztek be. A Tv2-s műsorvezető-producer legalább 300 millió forintot tapsolt el a…..
Nagy felbolydulást váltott ki mind a diákok, mind az érintett oktatók körében a szerdán napvilágot látott hír, miszerint megszűnhet a népszerű kommunikáció szak. Az érintett minisztérium azóta cáfolta a sajtóértesüléseket, de mi felkerestük egyetemünk professzor…..
dopamin 2015.03.15 13:36:54
@csorsza:
Hopp, figyi, még Tanzániában is van ilyen szak:
www.saut.ac.tz/social-sciences/
Ahogy nagyjából minden nyugati egyetemen. Persze a magyarok mindenhez jobban értenek, a tudományhoz és a felsőoktatáshoz éppúgy, mint a focihoz.
A 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédia véletlenül elfelejtette tájékoztatni a lakosságot arról, mekkora pofont kapott Paks2 az Európai Bizottság és az Euratom rosszallása miatt, aminek a tényét ráadásul Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős…..
Vöröshajú lányok Monique 2012.10.02 12:21:37
..
dopamin 2012.10.02 23:35:37
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
Ötvenezer forintos büntetést is kaphatott volna az a milliomos a budapesti VIII. kerületben, aki egy hajléktalanon üldögélt, de enyhítő körülményként vették figyelembe, hogy beismerte tettét. “Nem a hajléktalanon üldögélés a lényeg. Az is szerepel a határozatban, hogy a…..
A hetvenezer példányban kinyomott OKÉ című lappal először Pécsen teszteli a bulvárpiacot az Exit Communications Kft., ami egy helyi mutációjú, ingyenes lapcsaládban gondolkozik. Boronkai Gábor ügyvezető szerint minden megye elbírna egy helyi mutációjú, ingyenes terjesztésű havi…..
dopamin 2009.05.05 19:55:35
Az index és a Népszabadság is külön cikket szentelt Gyurcsány lehetséges utódainak, és Tóta W. Árpád is türelmetlen, neveket akar hallani. A Konzervatórium most összegyűjtötte a modern magyar baloldal húsz legjobb potenciális miniszterelnök-jelöltjét, a legjobbak legjobbjai,…..
"A kacsapástétomra is rá lehetne írni, hogy nyomokban kacsát tartalmaz. Fotó a Lidl-ből" - írta Lukit. Mintha nehezményezné, hogy miért arról az összetevőről nevezték el a nyálcsordító terméket, amelyiknél két húsféléből is több van benne, nevezetesen…..
Egészen elképesztő dolgok derülnek ki ... - A veszprémi gyilkosság három gyanúsítottja közül kettő - köztük Sztojka Iván - nemrég hamarabb szabadult a börtönből, büntetését jó magaviselete miatt harmadolták, vagyis csak a kiszabott idő kétharmadát kellett…..
dopamin 2009.02.10 11:51:09
én csak arra lennék kíváncsi, hogy a fejér megyei apeh adósok nyilvános listáján, az enyingi rafael az vajon a vajdájuk-e?
www.indexfejer.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=562:fejer-megyei-adosok-listaja&catid=125:tovabbi-hirek&Itemid=799

bors:
"– Felháborító, hogy a média nyíltan tálalja, háromszáz volt szerb katona érkezik hozzánk, hogy leszámoljon a romákkal – mondta Raffael János enyingi vajda."
„Pont olyan ez a családi háború, mint a politikai. Mindenki azt állítja, hogy a legjobbat akarja, pedig elég lenne a jó is.” (János) Sokszor fogják rám, hogy illúziók rabja vagyok, ezért, hogy szippantsak egy kis valóságot, kedd este megnéztem az Életképek teleregény…..
bodoky Patthelyzet a Tubesen 2009.01.27 20:01:00
Felperesi beavatkozóként szállt ringbe a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa a tubesi NATO-lokátort elutasító civilek által a Honvédelmi Minisztérium ellen indított perben. A civilek a NATO-radar építési engedélyét támadták meg a bíróságon. A zöld ombudsman hivatala…..