Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilágyi András

50 bejegyzést írt és 1482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
Szilágyi András 2021.03.27 15:45:57
@Bircanyíró: január-február éppen egy hullámvölgy volt a covid-halálozási adatokban, március elejétől kezdtek el meredeken nőni a halálozások.
Szilágyi András 2021.03.27 23:59:51
@Bircanyíró: javaslom, nézd meg a tavaly novemberi halálozási adatokat, amikor is nagyon magas, mindenféle korábbi influenzajárványt bőven túlszárnyaló halálozás volt.
Ez nem influenza.
Szilágyi András 2021.03.28 13:19:52
@Bircanyíró: Megfeledkezel Olaszországról, Spanyolországról, Egyesült Királyságról, és még sok más országról, ahol már 2020 tavaszán is jelentős, minden korábbi influenzajárványt jelentősen meghaladó halálozást okozott a koronavírus. Az, hogy sok más országban meg nem okozott, jórészt éppen az ellenintézkedéseknek köszönhető.
Számtalan hírportál közölte le a héten azt a hírt, ami szerint egy Budapest III. kerületi óvodában az egyik gyerek COVID-19 PCR tesztje fals pozitív eredményt adott, és emiatt feleslegesen kellett komoly járványügyi intézkedéseket tenni az intézményben. Az esetet a járványtagadó mozgalmak követői is…..
Szilágyi András 2021.01.03 19:01:20
@Sternocleidomastoid: Itt egy eléggé informatív cikk róla:
www.integralworld.net/visser194.html

A Corman-Drosten volt a legelső PCR teszt, amit kidolgoztak. Azóta sokan optimalizálták, tökéletesítették, validálták. Továbbá egy sor más PCR tesztet is kidolgoztak, a CDC pl. nem használta fel a Corman-Drosten-t, hanem saját maga dolgozott ki egyet.
Ennek a review-nak a szerzői szándékosan próbálják táplálni azokat a konteókat, miszerint az egész pandémia csak egy átverés. Az első szerző mellesleg egy kreacionista.
"Mesterségesen gyártottak koronavírust Kínában" - állítja címében egy Youtube-videó, amelyet sokan megosztottak a facebookon is. Az eredetileg a Pesti Srácok által közölt videó valójában az olasz RAI televízió egyik, 2015-ös riportja, amely szerint kínai kutatók két vírus kombinálásával egy…..
Szilágyi András 2020.04.09 16:03:20
@steery: 1. Nem igaz. A filmben nincs szó semmilyen járványról, és az olimpia lefújása sem történik meg benne. Ld. www.politifact.com/factchecks/2020/mar/13/viral-image/japanese-film-akira-did-not-predict-coronavirus-ou/

2. Dr. Creep saját bevallása szerint is véletlen egybeesés, a dalszöveg mindenféle vírust említ, és a 2020-2030 időszakot jelentőségteljesnek tartotta. Facebook-oldalán írja: "There was already 6 or so coronaviruses in 2013 when the Pandemic song was created. And 2020-2030 was just significant years to me, as well as many other people that are educated on these esoteric topics.. To me, the lyrics are just more of a coincidence than a prediction as I don't feel I predicted anything just rapped about what I was watching."

3. Színtiszta belemagyarázás. Senki nem gondolta, hogy a klip egy járványról szólna. Valójában Rihanna életrajzi ihletésű alkotása, a szemet takaró korona olyasmire utal, hogy elvakítja a siker.
Szilágyi András 2020.04.09 17:22:04
@flydomi: A MERS se Kínából jött, a H1N1 sem, a Zika sem, a Nyugat-nílusi vírus sem, stb.
Szilágyi András 2020.04.09 18:41:48
@Világít a torony: igen, a kemtrélre is az a bizonyíték, hogy annyira tagadják.
Alimento C-peptid, az új őrület 2019.11.30 10:24:07
Több megkeresés érkezett a varázslatos hatású C-peptid spray alkalmazásáról, mely a látottak alapján panacea lehetne, bámulatosan széles gyógyító spektruma révén. Gyorsan bele is vetettem magam a világháló sűrűjébe, megnézni, mit is tud(hat) az új csodaszer...
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye április 17-én: GMO-e, ami génszerkesztett, és ha igen, akkor miért nem? Dr. Györgyey János tudományos főmunkatárs (MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpont, Növénybiológiai Intézet) előadása Miközben a géntechnológia fejlődését új szintre emelte a…..
Szilágyi András 2018.05.03 14:42:22
@Robur: fel
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Szilágyi András 2015.03.17 22:37:31
@mitoszkiller: A társadalomtudományok elég sokat foglalkoznak az összeesküvés-elméletekkel, mi is tartottunk klubestet erről:
szkeptikus.blog.hu/2014/01/15/osszeeskuves-elmeletekrol_a_szkeptikus_klubban

Egyébként a chemtrail-elméletet már csak azért is kedvelem, mert ennek köszönhetően rengeteg érdekes dolgot tanultam a meteorológiáról, éghajlatról, légkörfizikáról, légköroptikáról, repülőgépekről, és egy csomó más dologról, amiről egyébként sose hallottam volna.
Szilágyi András 2015.11.20 01:01:30
@Barát Csaba: Ez egy kétórás videó. Ugye nem gondolod, hogy attól, hogy beírtál ide 3 sort, majd nekiállunk egy kétórás videót percről percre végigelemezni és egy kisregényt írni arról, hogy melyik percben mi benne a tévedés? Ha végigolvastad a fenti cikket és a chemtrail.hu cikkeit, akkor nagy részére már tudod a cáfolatot. Amennyiben olyasmit találsz a videóban, amire nem tudsz cáfolatot, akkor konkrétan nevezd meg, és megmondom, hogy abban hol a hiba. De csak konkrét, egyedi tényállításokkal foglalkozom, és azokkal is csak egyesével.
Szilágyi András 2018.03.21 22:33:24
@Miki Cy: Elég normális dolog télen, hogy hetekig nem nagyon látjuk a napot.
Az egyik védőoltás-ellenes szervezet a minap kirakta a Facebook oldalára a következő kimutatást az amerikai szamárköhögéses esetekről: És még kommentárt is kapunk hozzá: A CDC (USA ÁNTSZ-e) felmérése szerint ötször nagyobb esélye van elkapni a szamárköhögést annak, aki be van oltva ellene,…..
A Szkeptikus Klub következő rendezvényén Sándor Klára turkológus, nyelvész tart előadást „A székely írás” címmel. A székely írás a legrejtélyesebb írásrendszerek egyike: tisztázatlan az eredete, hiába ismerjük jól betűit, mégis vannak olyan emlékei, amelyeket nem tudunk…..
Szilágyi András 2018.02.26 19:51:11
@gamolta l anna valias: Na azt nem hiszem.
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
Szilágyi András 2011.08.27 00:44:26
@Potibab: Amin te voltál, az nem konferencia volt, hanem egy marketingrendezvény.
Szilágyi András 2018.02.22 20:03:41
@Usulkjt001: Be van linkelve Liktor-Busa Erika és Szendrei Kálmán cikke. Annál részletesebb elemzést nem találsz.
Szilágyi András 2018.02.22 22:51:34
@Usulkjt001: Abszolút téves képet festesz. Jelentősen növekszik a rákból gyógyultak száma, egyre több rákfajtára vannak nagyon hatásos gyógymódok, célzott gyógyszerek, és egyre kevesebben halnak bele.
Roppant boldoggá tesz, hogy ezúttal nem ostorozni vagyok kénytelen a közszolgálati magyar tévécsatornát, hanem az elismerés hangján szólni róla. Azt teszi, ami a dolga: a Kékfény 2008. március 3-i adásában bulvárszenzáció helyett közérdekűen leleplező anyagot tett közzé a Táltos-cseppekről (lásd a…..
Szilágyi András 2018.01.06 01:38:19
@penzesletti: "Nem fogok órákon át magyarázkodni erről a szkeptikusoknak."

Hát ennek igazán örülünk és köszönjük szépen!

"A programozott víz íze az összpontosított gondolati energia hatására megváltozik."

Ez remek, akkor tudunk végezni egy ellenőrző kísérletet vakpróbával, hogy vajon 5 pohár programozott és 5 pohár nem programozott víz közül ki tudod-e választani a programozottakat íz alapján úgy, hogy nem tudod előre, hogy melyik pohárban mi van. Szólj, ha vállalkozol rá, szívesen elvégezzük.
Szilágyi András 2018.01.06 17:53:38
@penzesletti: Sajnos fogalmam sincs, mi az az Alfa-víz.

Tőlem azt programozol bele, amit akarsz. Kapsz 2 egyforma palack vizet, az egyiket beprogramozod, ahogy akarod, a másikat nem. Utána kitöltjük őket 5-5 egyforma pohárba, az aljukra ragasztunk egy címkét, hogy programozott vagy nem programozott víz került beléjük. Összekeverjük a poharakat, majd íz alapján szétválogatod őket, végül kiértékeljük, hogy hány találatod van.
Ezt otthon is kipróbálhatod, gyakorolhatod, persze kell egy segítő, aki a poharakat összekeveri.
Szilágyi András 2018.01.07 15:19:42
@penzesletti: Nem értem, mi értelme lenne ennek az "interjúkészítésnek".

Te azt állítottad, a "programozott" víznek más az íze, te meg tudod különböztetni. Ez azonban egy rendkívüli állítás, ami ellentmond a jelenlegi fizikai és kémiai ismereteinknek, tehát bizonyításra szorul. Erre a bizonyítására javasoltam egy alkalmas kísérletet. De ekkor már elkezdtél vonakodni, szemlátomást elbizonytalanodtál.
Nemrégiben "Higgadtan az oltásokról" címmel közölt Szendi Gábor egy írást a weboldalán. A szerző nem ismeretlen e blogon, számtalan tévedésére mutattam már rá, ami nem feltétlenül nagy gond, az már az, amikor nem téved, hanem szándékosan hazudik. Mégis, nagyra értékelem (nem ironizálok!) a…..
Szilágyi András 2017.12.25 18:32:58
@fordulo_bogyo: Labant Csaba mit akar eladni?
A magyar védőoltás-ellenes körökben is elkezdett keringeni az a cikk, melynek fő állítása, hogy az autisták agyában "megdöbbentően magas", "rekordmennyiségű", "soha korábban nem látott mennyiségű" stb. alumínium van. Nyilván nem kell magyaráznom ennek fontosságát a védőoltások szempontjából sem…..
Szilágyi András 2017.12.22 19:31:22
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Ha ő replikátumnak nevezi, akkor emögött az a feltételezés áll, hogy az alumínium eloszlása az adott agyterületen többé-kevésbé homogén. Ha nem homogén, akkor az nem replikátum, és ekkora nagy szórás esetén nyilvánvaló, hogy 3-nál sokkal több mérést kellett volna végezni. Hármat akkor szokás végezni, ha valóban replikátumokról van szó, ahhoz elég.

Mégis milyen eredmény az, hogy pl. 2.8 pluszmínusz 4? Ez arra utal, hogy a mérési módszer tökéletesen alkalmatlan.

Ekkora szórások mellett szerintem ha lett volna is egészséges kontroll, a statisztikai kiértékelés nem mutatott volna szignifikáns eltérést a beteg és az egészséges között.
Szilágyi András 2017.12.22 19:52:36
Egyébként a 13-as hivatkozásban, amiben elvileg a módszer van leírva, érdekes, hogy a táblázatban egy csomó negatív érték is szerepel az alumíniumkoncentrációra. Ez azért van, mert megpróbáltak korrigálni a szennyezésekre.
pubs.rsc.org/en/content/articlehtml/2012/mt/c1mt00139f
De meglepő módon még olyan érték is szerepel, hogy -4,91. Mennyi lehetett akkor a szennyezés?
Viszont a jelen cikkben a táblázatban nincs egyetlen negatív érték sem, nem is említi a cikk a szennyezés levonását. Felmerül a kérdés, vajon itt is végeztek-e ilyen korrekciót.
Úgy döntöttem, hogy – a nyomtatott könyvhöz hasonlóan – az alumíniummal foglalkozó írásomban szereplő részletszámításokat a blogon is más helyre rakom (hogy azt az írást ne feszítse nagyon szét a sok technikai részlet). Fenntartva persze, hogy amióta az itt leírtakra rájöttem, ezt az egész kinetikai…..
Szilágyi András 2017.10.30 21:41:44
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Igen, de úgy látom, kibújnak a felelősség alól azzal, hogy a hamisítást rákenik az első szerzőre, aki már sajnos távozott az intézményből és magával vitte az adatokat.
Szilágyi András 2017.12.02 13:06:05
Itt van egy újabb csemege, Tamás:
www.dailymail.co.uk/health/article-5133049/Aluminium-vaccines-cause-autism.html
"'Perhaps we now have the link between vaccination and autism': Professor reveals aluminium in jabs may cause sufferers to have up 10 times more of the metal in their brains than is safe"
Christopher Exley, az "alumíniumember" cikke, autista gyerekek agyát elemezték és azt írják, a normálisnál jóval több alumíniumot találtak, Exley azt feltételezi, hogy genetikai hajlam miatt az autisták agyában felhalmozódik az alumínium.
Az eredeti cikk:
Aluminium in brain tissue in autism
www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763
Könyvismertetés (Paul A. Offit: Pandora's lab. Seven stories of science gone wrong. National Geographic, Washington D.C., 2017, 287 old.) A könyvismertetés további részei: 1. rész: Isten orvossága 3. rész: Kenyér és halál a levegőből 4. rész: Amerika mindenek felett! 5. rész: Elmecsavar6. rész: A…..
Szilágyi András 2017.10.20 11:45:10
@molnibalage: milyen idézet?
Szilágyi András 2017.10.20 13:38:47
@molnibalage: nem idézet, ismertetés.
Szilágyi András 2017.10.28 10:58:18
@Meleg Sándor: Ld. 1-es hivatkozás.
Könyvismertetés (Paul A. Offit: Pandora's lab. Seven stories of science gone wrong. National Geographic, Washington D.C., 2017, 287 old.) A könyvismertetés további részei: 2. rész: A nagy margarinmalőr 3. rész: Kenyér és halál a levegőből 4. rész: Amerika mindenek felett! 5. rész: Elmecsavar 6.…..
Szilágyi András 2017.10.20 13:30:45
@Amanitin3: Ha valaki "durva tárgyi tévedéseket" emleget, de nem mutat rá egyre sem, az elég hiteltelen.
Szilágyi András 2017.10.20 17:21:49
@Pálfi_Zoltán: Angol Wikipediában ez áll: "The first known cultivation of opium poppies was in Mesopotamia, approximately 3400 BCE, by Sumerians, who called the plant hul gil, the "joy plant".[13][14]"
en.wikipedia.org/wiki/Opium
Tartalomjegyzék gyanánt A közösségi (vagy nyáj-) immunitás A bejegyzés I. része itt olvasható...
Szilágyi András 2017.10.16 17:51:27
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Köszi a linket. Az tény, hogy a kevésbé köhögő ember kevésbé terjeszti a kórokozót. De ezt meg részben ellensúlyozza az, hogy a diagnosztizált szamárköhögőt izolálják, míg aki nem köhög, az továbbra is érintkezik a többi emberrel.
Egyébként szívesen látnék egy összefoglalást arról, hogy melyik oltás kb. hány évig hatásos, és mikor kéne elvileg ismételni. Pl. éppen az acelluláris pertussis vakcina esetében 4 év után már drasztikusan leesik a védettség. Akkor négyévenként ismételni kellene, de hát felnőttekre nincs kötelező oltási program, tehát sose fog nyájimmunitás kialakulni, ha a teljes populációt nézzük.
Aki próbált már két mágnest azonos pólusukkal összenyomni, az megértheti azt a misztikumot, ami a mágnesesség jelenségét övezi. Az a "semmi", ami izomerőmmel ilyen hatásosan szembeszáll mágikus hatással kell hogy rendelkezzen. Nem véletlen, hogy a mágneses jelenségek használata…..
Szilágyi András 2017.09.25 13:06:44
@tekerő5: Hol van az orvosi bizonyíték és milyen hatóság adott engedélyt?
Szilágyi András 2017.09.26 23:40:09
@tekerő5: Van a családban olyan, aki vett ilyen matracot, és használta. Abszolút semmi hatását nem tapasztalta. Persze ez csak egy eset, ezért kellene rendes, kontrollált klinikai teszt.
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye szeptember 26-án: A szkeptikusság jövője Marosán György előadása Volt egy álmunk: az internet (most ünnepeltük születésének 25 éves évfordulóját) elhozza a szellem napvilágát. Ám ahelyett, hogy kiszelektálódna a hazugság, az interneten a hamis információ…..
Szilágyi András 2017.09.20 19:41:29
@Prof. Mózes: Szerintem meg a keresletet kellene megszüntetni, mert amíg kereslet van, addig a kínálat is megteremti magát.
Szilágyi András 2017.09.23 00:02:04
@Prof. Mózes: homeopátiáét
Szilágyi András 2017.09.25 12:46:09
@Prof. Mózes: amíg van igény a homeopátiára, addig lesz kínálat is, legfeljebb nem orvosok fogják kínálni, hanem természetgyógyászok, alternatív gyógyászok, weboldalak, könyvek, reklámok, stb.
Társaságunk a mai napon a következő közleményt jelentette meg az Országos Sajtószolgálaton keresztül: A Szkeptikus Társaság Egyesület és az Átlátszó.hu közös oknyomozó munkája feltárta, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium jogelődje 2013-ban 490 millió Ft támogatást ítélt meg egy olyan…..
Szilágyi András 2017.08.21 12:45:25
@Gegő Géza: "Már leírtam, hogy amikor lett volna lehetőségem egy prototípust elkészíteni, akkor még nem tudtam azt, amit most tudok!
Ahogy lesz lehetőségem legalább az egyiket elkészítem!"

Helyes! Készítsd el, és utána majd gyere vissza! Addig meg hagyjál minket békén!
Szilágyi András 2017.09.01 11:42:20
@Gegő Géza: Ne a szád járjon, Géza, építsd a készülékedet.
Társaságunk az alábbi közleményt jelentette meg az Országos Sajtószolgálaton keresztül: A Szkeptikus Társaság Egyesület megdöbbenéssel értesült arról, hogy a kormány több mint másfél milliárd forintot kíván fordítani arra, hogy a Semmelweis Egyetemen hagyományos kínai orvoslással foglalkozó…..
Szilágyi András 2017.06.26 21:40:20
@Karinthy-paradoxon: "Egy TOP egyetem már nem lehet meg HKO nélkül."

Na ja, hiszen igen szép summákat tudnak elkérni egy HKO-kurzusért. Ettől függetlenül szégyen-gyalázat.
Szilágyi András 2017.09.09 21:30:54
@Prof. Mózes: Nem történt ilyen.
Pár napja telefonmarketing hívást kaptam egy cégtől, melyben örömmel tájékoztattak arról, hogy az én lakóhelyemen is egészségnapot rendeznek, és ha szeretnék többet tudni az egészségi állapotomról, akkor melegen ajánlják a részvételt a szűrővizsgálatokon. Némi kérdezősködés után kiderült, hogy…..
Szilágyi András 2017.07.08 16:06:38
@antisceptical: "mindenki, aki szedte, változásról számolt be"

Meg aki nem szedte, az is.
Szilágyi András 2017.07.08 16:21:35
@antisceptical: " Ö szerinte az elekromagneses hullámoknak nem lenne szabad elvben felerösödniük, de ugy néz ki hogy a test mégis antennaként szolgál."

Emberi test 60% sós víz, elég jó vezető, már hogy ne szolgálna antennaként? Ezt mindenki tudja. Már csak abból az élményből is, hogy gyengébb rádióadások vételénél segít, ha megfogjuk az antennát, vagy akár csak közelebb megyünk a rádiókészülékhez.
Szilágyi András 2017.07.08 16:26:12
@antisceptical: "Miböl gondolom hogy hatott? Talán mert utána a betegség szöröstöl börustül eltünt?"

Ok-okozati összefüggés igazolásához nem elegendő az időbeli egymásutániság észrevételezése.

Egyébként az is lehet, hogy a feleséged már korábban kigyógyult, csak nem vettétek észre, mivel nyilván nem fogyasztott tejet.
Egy dunaújvárosi, salakfeldolgozással foglalkozó cég, a Halna-Duna Kft. 2012-ben pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatására, "Állandó mágnesek között ébredő erők munkavégzését felhasználó…..
Szilágyi András 2017.07.03 12:11:04
@legitim puccsista: Forrásokat adatokra szokás adni. A fizikai törvényeket illetően lásd a fizikakönyveket.
Szilágyi András 2017.07.03 14:03:22
@Ad Dio: Egyidejűleg hoztuk le, ez közös munka volt. Nem "belinkelve" lett az Átlátszó, velük együttműködve végeztük az oknyomozó munkát.
Szilágyi András 2017.07.04 00:48:48
@Prof. Mózes: Ezzel nem értek egyet. A konkrét számításra valójában nincs is szükség, az csak egy extra gyakorlat. Nem onnét tudjuk, hogy nem működik, hogy elvégezzük a számítást, és kijön, hogy nem működik. Ha ezt mondod, azzal azt sugallod, hogy éppenséggel kijöhetett volna az is, hogy működik. Holott ha az jött volna ki, akkor tudtuk volna, hogy hibás a számítás. Ugyanis az energiamegmaradásnak mindenképpen teljesülnie kell, ennek ellentmondó eredmény nem jöhet ki. A számítás elvégzése csupán arra jó, hogy lássuk, hol van a hiba abban a gondolatmenetben, amely az adott örökmozgó ötletéhez vezetett. Egyébként a cáfolathoz nincs rá szükség, ugyanis az általános törvény alapján kapásból cáfolható.
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye május 30-án: Tudományos konszenzus a globális felmelegedésről Fügedi Ubul geokémikus előadása Felkért vitapartner: Mika János éghajlatkutató, egyetemi tanár Május 30-i klubestünkön Fügedi Ubul geokémikus mutatja be nekünk azt a Sándor Ágnessel közösen…..
Szilágyi András 2017.05.31 21:54:58
@Karinthy-paradoxon: Miért kéne róla állásfoglalást kiadni? A Szkeptikus Társaság a tudomány álláspontját vallja minden tudományos témában, így ebben is. Klímaváltozás témájában az éghajlattudósok az illetékesek, nekünk nincs illetékességünk ezen a területen, szereptévesztés lenne valamiféle megmondóemberként fellépve "állásfoglalást" kiadni róla.
Szilágyi András 2017.05.31 22:31:45
@Karinthy-paradoxon: Randi sem tévedhetetlen, és ebben az esetben hibázott, nagy felzúdulás követte ezt a megnyilatkozását, és később a tévedéseit el is ismerte: archive.randi.org/site/index.php/swift-blog/806-i-am-not-qdenyingq-anything.html

Időnként előfordul, hogy szkeptikusok beleesnek abba a hübriszbe, hogy belebeszélnek olyan dolgokba, amelyekhez nem értenek, és okosabbak próbálnak lenni az adott téma tudósainál. Ez hiba, igyekszünk ezt elkerülni.

Mint már jeleztem, semmi közünk az ún. klímaszkeptikusokhoz.
Múlt hét szombaton a Népszava mellékletében jelent meg egy egész oldalas írás Kürti Katalin tollából a védőoltásokkal kapcsolatban. Többen buzdítottak rá a blogon a kommentek között, hogy írjak választ rá; ezt most meg is tettem. Eredetileg az volt a buzdítás tárgya, hogy ezt küldjem be az újságnak,…..
A romániai kanyarójárvány apropóján született írásomat a következő gondolattal zártam: Végezetül egy dologra szeretnék még kitérni, ami nem kapcsolódik a fenti kérdéshez, de már látom, hogy elő fog jönni... Sőt, igazából már elő is jött: védőoltás-ellenes oldalakon már most olvasni, hogy "hogyan…..
Szilágyi András 2017.04.10 14:32:00
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): De miért feltételezed, hogy csak egy bekezdést közölnének? Pláne tőled?
Szilágyi András 2017.04.10 21:07:52
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): De te nem Józsi bácsi vagy Balatonmackóalsóról. Látod, Boldogkői nem problémázott, csak írt. Pedig te jobban értesz a témához, mint ő.
Szilágyi András 2017.04.10 21:31:58
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Hátha lesz még több fordulója is a vitának. A te cikked szakszerűbb és tárgyilagosabb lenne.