Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spiritmonger

0 bejegyzést írt és 1491 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvárásai mindenkinek vannak. Még akkor is, ha tagadja őket. Azok a bizonyos faék egyszerűségű pasik is egész lista elvárással rendelkeznek, csak éppen nem fogalmazzák meg őket. Maximum akkor, ha valami hibádzik. A nők meg hajlamosak előre átgondolni, hogy milyen elvárások mentén választanak…..
Spiritmonger 2020.02.14 01:18:34
A cikkben van némi igazság. Azonban jelenleg a nyugati civilizációban ott tartunk, hogy a sikeres párválasztáshoz két dolog kell csak, a külső és a pénz. Lehet ezen vitatkozni, hogy ez mennyire igazságos - nem az - , de ez van, ezt kell szeretni.
A szépségnek nincs hátránya ebben a kultúrkörben. Akit Afrodité a fogamzás közben homlokon csókol, annak gyakorlatilag meg van oldva az élete anélkül, hogy bármit tenne érte.
A párválasztás során az intelligencia, a kedvesség, a humiorérzék, a megbízhatóság, a becsületesség lófaszt sem ér, ha az ember fia nem néz ki jól. Illetve, vannak csodák, velem is előfordultak már, de nagyon kicsi az esély, és olyan külső körülmények függvénye ez, ami a külsőt ignorálja, amiknek a megjelenése hihetetlenül ritka.

Amit írsz az esélyadásról, az szépen hangzik, de nem igaz. Mert a nők nem adnak esélyt azoknak, akik számukra nem elég vonzóak előszörre. Ha adnának, akkor nem azt látná/hallaná mindenfelé az ember, hogy xy némbert bántalmazták/otthagyták/megcsalták/kisemmizték. A zerencsétlen némberrel csúnyán elbánó fasz mindig a nő hibájából került kiválasztásra, hiszen kislány koruktól az a program megy a nők felé, hogy jóképű legyen a férjed, meg gazdag. Aztán, ha lefő a kávé, és csak a zacc marad, akkor meg ott állnak és saját maguk hibáztatása helyett a helyzetet hibáztatják, noha ott baszták el, amikor a normális férfiak helyett jóképűjózsit meg vagányvilit választották.

A férfiaknak semmi baja az okos nőkkel. Az okoskodó nőkkel van problémánk, ezért kerüljük őket, mert nem éri meg velük kapcsolatban lenni. Az emancipunci, femináci, coelhoi bölcsességekkel felvértezett, típusfüggő hisztérikákból egészséges férfi nem kér.
Sőt, a férfiak az okos nőket szeretik. Ahogy a vicc is mondja, nekem okos és szép nő kell, szép azért legyen, hogy tetsszen nekem, okos meg azért, hogy én is tetsszek neki.

Az elvárásokról írt soraidért gratula, az egész reális.
Csabi Konyhája Gulyásleves 2019.12.04 09:59:15
Arról a végtelenségig lehetne vitázni, hogy milyen is az "igazi" gulyásleves, hiszen ahány ház annyi szokás, én jelen esetben tőlem talán kissé váratlan módon egy hagyományosabbnak mondható verziót készítettem el néhány talán szokatlan zöldség hozzáadásával, mivel az már a legelején irányelv volt,…..
A pártmédia váteszi képességekkel ruházta fel Orbánt, hívei szinte tévedhetetlennek, született vezetőnek állítják be őt. A valóság viszont az, hogy Felcsút Géniusza az utóbbi időben szinte mindig mellélő, a parlamenti választások óta gyakorlatilag egyetlen terve sem jött be.  Az A-terv - Európa…..
Spiritmonger 2019.05.25 20:07:15
@csobi2011: minden nap megbukik. Sőt, keddenként kétszer is.
"...indulás előtt egy felspanolós yager, kis csík, yager bejátszott. Meg Májki betolta a kamagrát. Mire odaértek a kurvához, már olyan szinten szét voltak csúszva, hogy a picsa elhajtotta őket a redvás kurva anyjukba, ráadásul magyarul, amire Andris fel is hőkölt, hogy «Te magyar vagy, gec?» mire a…..
Orbán annyira el van foglalva a migrációs mantrával, hogy nem veszi észre: tömegesen vándorolnak ki a magyarok, és hogy vége a nagyarányú fellendülésnek.  Ha májusban nyerni akarnak a nagy pártcsaládok, akkor meg kell győzniük a választókat a populista demagógiával szemben, továbbá épkézláb…..
Ha Manfred Weber kihátrál a saját feltételei mögül, teljesen hiteltelenné válik saját pártcsaládjában, ugyanakkor végletesen megosztja azokat a politikai erőket, melyeket az Európai Néppárt tömörít. Orbán Weberhez képest egy rutinos, vén róka, aki a végletekig kihasználja azt, hogy a német politikus…..
Persze, tudom, köszi, nekem is van ám otthon tükröm! Na meg persze mérlegem is.. Mondjuk nem vagyunk öribarik. Néha magam is meglepődöm mennyire poros szegény, mikor előhúzom a fürdőszobaszekrény alól. Nem ezt a sorsot érdemelné, nem az ő hibája, hogy pont az én mérlegem lett. Lehetett volna egy…..
Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük...
  A Fidesz megmondóembere, a mocskos szájú Lovagkereszt tulajdonos még a 49 áldozatot követelő christchurch-i merénylettel kapcsolatban is képes volt ontani magából az összeesküvés elméleteit. Vagy tán ezek nem is összeesküvés elméletek, hanem saját magából és a Fidesz módszereiből indul…..
Március 20-án döntés születhet az Európai Néppártban (EPP) a Fidesz kizárásáról, de legalábbis tagságának felfüggesztéséről. Az évek óta itthon Brüsszel-ellenes jelszavakat szajkózó EU-kritikus népvezér és a nyugat-európai politikai térben az EU óvatos megreformálásában alakító szerepet magára…..
Spiritmonger 2019.03.17 17:43:07
@Willkommenskultur: hányszor mondjam még, Orbán minden nap megbukik, kivéve kedden, amikor kétszer is.
Spiritmonger 2019.03.17 17:46:30
@Boar.: jó lenne ezt hinni, mi?
az összellemnzéki tüntetések létszámán látszik, hogy az istenadta népnek alapvetően bejön a fidesz-kormány és Orbán Viktor is. Persze, a Nagykörúton belül nem ez az általános hozzáállás, de ti ott kevesen vagytok, mi pedig sokan. a demokrácia nevű játékban alap, hogy 1 embernek egy szavazata van, és mindenki szavazata egyenlő. És bizony, 2006 ősze óta folyamatosan seggből-szájba rak titeket Orbán. És a jó hír az, hogy ez így is folytatódik még legalább ennyi ideig.
A nagy német lapok megsemmisítő ítéletet mondanak az orbáni politikáról és ezt az uniópártok sem hagyhatják figyelmen kívül. Az új-zélandi merénylők pont azt az ideológiát képviselik, mint amit Orbán Viktor is hirdet. Iványi Gábor: Orbán Viktor a fasizmus jelképe, fasiszta pártot vezet...
A független képviselő a Bozótharc rendelkezésére bocsátotta a Budapesten, a Szabad sajtó úton március 15-én elmondott teljes beszédét. Köszönet érte! Kitartó munkáját, a magyar közéletben oly ritka integritását továbbra is elismerjük, ezért közöljük a szöveget. Egyúttal közzétesszük az alkalomból…..
Spiritmonger 2019.03.16 21:20:32
A szabadságharc és a cenzúra eltörlésének nemzeti ünnepén az elnyomó hatalom papol a szabadságról – és cenzúráz...
Spiritmonger 2019.03.15 23:31:59
@Semper Fidelis: rosszul tudod. Orbán minden nap megbukik, kivéve kedden, mert akkor kétszer is. De akkora a diktatúra, hogy a bölcs ejrópéer ellenzék ezt nem tudja tudatosítani a lakosságban... :-D
Feltűnően szemérmes a hazai média a péppé vert német topmenedzser és két fiának ügyében - legalábbis, ami a helyszín megnevezését illeti. Láthatóan senki nem akarja, nem meri elsőként leírni az érintett szórakozóhely nevét, mintha nem is lenne különösebben fontos, hol történt az eset. Sőt, gondosan…..
Spiritmonger 2019.03.14 23:07:43
@LebensraumamOsten: de kemény vagy... szíp öcsém, rád még nem ment ki a TEK, hidd el, nincs az az exkommandós privát külföldi brigád, akik egy másodpercre is megállnak a hazai pályán játszó TEK ellenében. A pesti éjszakában az elmúlt 20 évben ok nélkül senkit nem vertek meg, a menedzser apuka legközelebb átgondolja, hogy a való világ az nem az igazgatótanács ebédszünete.
A strukturált párbeszéd diplomatanyelven azt jelenti, le se hajlandó hányni. ..
Spiritmonger 2019.03.05 23:44:58
@Pan Modry: te alulexponált, az EU által adott 4.5 mrd euro kevesebb, mint a magyar gdp-növekedés 2018-as összege.
Mikor értitek meg, hogy Magyarország nem az EU-s segélyekből él?
Amik nem segélyek, hanem részletben kifizetett díjak a termelés felszámolásáért és a piac megnyitásáért.
Spiritmonger 2019.03.05 23:46:44
@Francba már megint nem az Orbán bukott meg.: 12 néppárt, összesen 26 képviselővel, amiből májusban jó, ha a felük bent marad az EP-ben...
De a liberráltak nem tanulnak, igaz, ez az ő bajuk :-P
Spiritmonger 2019.03.05 23:47:58
@Minden ballib bérretteg: Orbán minden nap megbukik, kivéve kedden, amikor kétszer is... :-P
A napokban két részeg férfi vert meg nőket, férfiakat vegyesen egy fővárosi szórakozóhely előtt. Mondhatnánk, hogy ok nélkül – de erre amúgy sem létezik indok. Azért bunyóztak, mert ahhoz volt kedvük és megtehették. Épp, mint a Fidesz – de az állampárt még azt sem mondhatja: bocs, részeg voltam...
Spiritmonger 2019.03.04 19:42:03
@math0: a fideszt kizáró pártok összes képviselőjének a száma 26. ez a lófasznál is kevesebb.
Orbán rátesz egy lapáttal a Juncker elleni kampányra, a Néppárt nagy dilemmában van, hogy miként "honorálja" a produkciót, a Horvát Parasztpárt azonban már döntött: ott hagyja az egész konzervatív bagázst. Orbán, Trump, Putyin, Kickl házi olvasmánya az 1984, amely irodalmi formában mutatja be a…..
Spiritmonger 2019.02.27 18:18:34
@John Brennan: Netanyahu szerint nem antiszemitizmus a Soros elleni kampány. Végül is, csak Izráel állam miniszterelnöke, afféle kis falusi szatócs...
Hányszor kell még elmondani, hogy Sorossal, mint jelenséggel van baj, nem pedig a származásával?
• A külpolitikai hepciáskodás árát Magyarország várhatóan az európai választás után fizeti meg, bár egyre inkább úgy látszik, hogy ha ezután is elegendő pénzt kap Brüsszeltől, akkor már nem ellenzi annyira, hogy számon kérjék rajta a jogállami elveket  • A Wall Street Journal szerint az…..
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
Spiritmonger 2019.02.17 12:21:29
@rpMaus: faszoknak szopója, mit ripacskodsz itt polgárháborúval?
Súlyos sérültet, komolyan vérző embert, halottat nem láttál még közelről, ne járjon a pofád!
Volt szerencsém hozzá, hidd el, nem akarod magad körül látni, érezni, mi is ez.
Neked is figyelmedbe ajánlom Tóta W. örökbecsű sorait:

"Fogsz kapni egy szép nagy szavazólapot. Megkeresed rajta a gazdit - Isten ajándékát -, beikszeled, és húzol haza. Szépen kivárod a végeredményt, aztán vagy csóválod a farkad boldogan, hogy mégis tiéd a gondnoki állás a székházban, vagy tudomásul veszed, hogy bukta. Utána még ki lehet menni az utcára örvendeni vagy búslakodni, újabb síkidomokat alakítani, egy kis dombra lecsücsülni"
A német kereszténydemokraták új vezetője is azt hajtogatja, hogy bent kell tartani a Fideszt a Néppártban, mert különben elvadul a magyar párt; Egy friss tanulmány szerint Németországnak sürgősen cselekednie kell, ha azt akarja, hogy Kelet-Közép-Európában ne következzen be a legrosszabb: a szakítás…..