Regisztráció Blogot indítok
Adatok
használt cikk

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog A leghazugabb mondat 2012.02.07 20:54:00
Ma és holnap bizonyára mindenki, aki politikával-politológiával foglalkozik, rá fog cuppanni orbán évértékelőjére: vesézik, elemzik és elvesznek a részletekben… Azonban az egész beszéd nem ér annyit, hogy érdemes legyen megpróbálni azt összevetni a…..
Gyönyörű fotókat és egy ritka ügyes duplaképet készítettek a naplementében. A napnyugta remek fényviszonyokat hozott össze a zárófutamon, a legszebb talán Lewis Hamilton McLarenjéről készült még szombaton.       A kétfotós sorozatot a…..
használt cikk 2009.11.06 19:45:14
@Lord_M_: jópofa ez a kiejtési vita, ezentúl, akkor majd Májami Bícset és Nyújorkszitit emlegetünk...
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
használt cikk 2009.11.06 15:13:46
@szinkrobi: te nem vagy egyszerű
linkeld már be lszi, ahol leírják, hogy minden tárgyalás eredménnyel végződik
vagy az is eredmény, ha a végén megállapodnak, hogy nincs eredmény? ja bocs, ekkor tárgyaltak volna...
használt cikk 2009.11.06 15:38:10
@szinkrobi: linkelj! :-)
használt cikk 2009.11.06 15:39:47
@soroslo: nem rosszból mondtam, sry
Utoljára vezet a Renault-nál vasárnap Fernando Alonso, aki a francia csapat magasan legsikeresebb pilótája.Neki köszönheti az istálló legnagyobb Forma-1-es sikereit: mindkét világbajnoki címét (2005, 2006), összes futamgyőzelmének – 35 – majdnem felét, 17-et és…..
Sir Alex, ha nem is a világ, de az ország leggazdagabb verebe baráti körében állítólag sűrűn előveszi azt az anekdotot, hogy egy kontinensszintű bankártalálkozón az egyik nagy bordeaux-i chateau-val villogó francia kollégának belicitálta, hogy olyat bizony ő is tud, és mutatta…..
használt cikk 2009.10.29 01:56:44
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
használt cikk 2009.10.29 01:53:43
Tegnap még úgy volt, hogy várjuk a döntést, és akár kizárhatják a két országos frekvenciára július végén kiírt pályázatban befutóként álló FM1-et és Adveniot. Kisebb politikai kitérőként a háttérsztori, hogy tavaly az új médiatörvényben kitalálta az Országgyűlés,…..
Az idényzáró abu-dzabi futam előtt  összeállította a 2009-es kereseti listát az arabianbusiness.com: a finn a másodiknál is 27 millió dollárral többet kaszált.Kimi Raikkönen 45 millió dollárt, vagyis 30 millió eurót, vagyis 8,3 milliárd forintot kaszált csak azzal,…..
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
A Renault-pilóta idén először állt dobogóra Szingapúrban, exfőnökének köszönte."Ez a legjobb eredményünk a szezonban, először vagyok dobogón. Szeretném Flaviónak ajánlani, mert legalább akkora része van benne, mint a többieknek" - nyilatkozta a kétszeres bajnok a…..