Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ecpec

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Miközben (nagyon helyesen) egyetemisták, főiskolások, gimnazisták, szülők, szimpatizánsok tiltakoznak a kormány "három nap alatt elkészített felsőoktatási reformja" ellen, a csendben, a háttérben olyan "reformok" zajlanak, amik hasonlóan fontosak a felsőoktatási ámokfutáshoz,…..
ecpec 2012.12.19 14:53:03
Filmdroid TOP 10 időutazós filmek 2012.09.29 15:28:33
Az időutazás régóta nagyon népszerű téma mind az irodalomban, mind a filmművészetben. Az első utalás időutazásra a Memoirs of the Twentieth Century című műben volt 1700-ban. Az első film, mely a témában készült, Az időgép című. A téma napjainkban is népszerű, rengeteg…..
Hétfő este homokszem került az MTI Hírcentrum gépezetébe, az esti Híradóban véletlenül beszámoltak a Parlament kulturális bizottságának az Új Színház igazgatói pályázatáról szóló üléséről, méghozzá úgy, hogy arra nem ment el sem Tarlós, sem Dörner, sem pedig a…..
Egyre nehezebb elképzeli világunkat mostanában okostelefonok nélkül, melyek lassan ugyanúgy hétköznapjaink részévé válnak, mint a számítógépek. A Techking által készített infografika az okostelefonok evolúcióját foglalja össze 1993 -tól kezdve, amikor megjelent az IBM Simon.…..
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
 Bár jóval kisebb publicitást kap, mint a Magyarországot és annak új gazdaságpolitikáját megfedő bírálatok, de számos neves közgazdász, elemzőintézet és befektető szerint Európa jár rossz úton a válságkezelés módszereit tekintve. Egyesek - mint például Marco Papic, a…..
Android Hozzánk nőtt a Galaxy Tab 2011.01.02 17:02:00
Galaxy Tabos tartóstesztünket egy bizonyítékkal folytatjuk: ez a kép itt bizony egy kimentett és PC-re áthozott képernyő - egy olyan kunsztot lehet tehát ezzel a készülékkel egyszerűen megjátszani, ami az eddigi androidos készülékek gazdáinak nem volt egyszerű és magától…..
Múlt héten indult a legújabb, körülbelül heti rendszerességgel jelentkező sorozatunk arról, hogy hova érdemes menni, ha elfogadható áru, de jó ízű ebédet akarunk fogyasztani. Piócaként rácsatlakozva a rovatra időnkét írunk majd arról is, hogy hova NE menjünk. Ezek sokkal…..
Három nap volt, újra Magyarországon vagyok, közben megjártam az ír fővárost, ahol igyekeztem megnézni azokat a látnivalókat, amiket a repteres posztban ajánlottatok, de őszintén szólva néhány óra múltán egyszerűen nem találtam a helyem a Dublinban. Pedig mindent bevetettem,…..
from: újságíró to: olvasószerkesztő date: 2010.09.01. subject: ebook-reader ekönyv-olvasó vagy ekönyvolvasó? mindenki kötőjellel írja, de egy olvasó szerint hülyeség Attól függ, hogyan írjuk az e + könyvet. Ha e-book, akkor e-book olvasó, mint az e-mail…..
ecpec 2010.09.03 09:48:12
@Donor: "E-book-ot" helytelen. "E-bookot" a helyes, mint ahogy az e-mailt is jol irtad.
üdv, egy nyelvtannaci
  Csendrendelettel lepte meg az erzsébetvárosi önkormányzat a kerület lakóit és szórakozóhelyeit. A beterjesztő Gergely József MSZP-s alpolgármester, úgy látszik, nem tanult a hatker hasonló balul elsült akciójából (amelyet sajnos a fideszesek is megszavaztak), meg a…..
  Már 62 ezernél is több tagja van a tegnapelőtt indult Facebook-csoportnak, ami azt javasolja, hogy az idei augusztus 20-i tűzijátékok költségvetését inkább az árvízkárosultak megsegítésére fordítsuk. Hihetetlen sebességgel növekszik a tagok száma, 24 órája…..
ecpec 2010.06.24 13:09:38
@Elpet: Na pontosan.
ilyen erövel gondolkodas nelkül barmit ki lehet talalni. Ettol a felvetestöl egyaltalan nincs messze, h olyan dolgok megszünteteseert is kampanyoljanak egyesek, ami fontosabb ennel, de mondjuk csak egy szuk kisebbseg szereti. Ha eleg hangzatos a felvetes, holnap siman beszüntethetik pl a csillagvizsgalokat, h mekkora baromsag, es kinek hasznal, vagy a kulturalis tamogatasokat, mert az orszagnak csak 0,1%-a nez magyar filmeket, stb. stb. Jo otletek születhetnek tömegevel az elvadult fejekben.
ecpec 2010.06.24 13:26:37
@freshfru: semmilyen köztulajdont nem ajanlhatsz fel mas celra, es ezert nincs is ertelme mar a kezdemenyezesnek sem, nagyon sok okbol. (eleg sok ervet talalhatsz fentebb)

Lehet kampanyolni a karosultak megsegitesere, es lehet biralni a tuzijatekot, de a kettönek semmi köze nincs egymashoz. Es aki megis összevonja az felületes, populista.

az sms küldes szep dolog, szamolj utana, mar nehany smsel is egy tüzijateknyit hozhatnanak össze a csoporttagok
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
ecpec 2010.06.21 09:19:59
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

kösz, ez eddig a legjobb velemeny
2010 januárjában Sarlatánokkal harcoló címmel interjú jelent meg velem egy politikai napilapban, melyben kritikai megjegyzésekkel illettem az „értelmes tervezettség” képviselőit. Az érintettek által inkriminált mondatok a következők: „Nemrég hallottam, hogy az evolúciót…..
 Talán most végre sikerült eltalálni a hányattatott sorsú Margit körúti üzlethelyiség ideális megjelenési formáját. A korábban western pubként, majd peep-showként funkcionáló helyiséget most angol kocsmaként nyitották meg Pointer Pub néven.Engem mindenekelőtt a…..
ecpec 2010.01.07 10:46:10
A következő összeállításban összegyűjtöttük a világ talán 10 legfurább nevű sörét. Egy kis tükörfordítással, és egy kis magyarázattal, valamint képekkel fűszerezve tálaljuk nektek. Jó sörakozást!:-)…..
ecpec 2009.12.03 09:26:20
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
Három fideszes és egy szabaddemokrata országgyűlési képviselő több parlamenti megszólalásban és írásbeli kérdésekben is firtatta az MVM offshore cégekhez vándorolt milliárdjainak sorsát, ám rendre semmitmondó válaszokat kapnak a kormányzat illetékeseitől. Update: Oszkó…..