Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R8

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy tea a Bolond Kalaposnál Barátaink az eclassicnál  lassan végére értek az árnyvilágot feltáró cikksorozatuknak. Meglátásaik mindenképpen érdemesek a végig- sőt továbbgondolásra. Fogadjátok őket szeretettel. Dworkyll Ennyi provokatív nyulazás után, bevalljuk,…..
El vagyunk látva mobilkonferenciákkal. Most a HWSW próbálkozik meg a témával. A november 23-ai, App! 2011 névre keresztelt rendezvénynek az alkalmazásfejlesztés mellett a projektmenedzsment is témája.  Szerintem az érdekesebb előadások a program alapján a III. szekcióban…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
R8 2010.08.12 09:11:44
Immár a második magyar árösszehasonlító szájt jelentkezik hasznos iPhone-alkalmazással. Múltkor az Olcsóbbat.hu, most pedig az Árukereső szolgáltat élő példát arra, hogy a vásárlási szokásokat nálunk is masszívan átalakíthatják az okostelefonok.  Az Árukereső appja…..
R8 2010.04.12 14:35:54
először ezzel az ötlettel androidos környezetben találkoztam: scan.jsharkey.org/

egyébként ennek akkor több értelme lenne, ha meg tudnám nézni a közösség értékelését a termékről, esetleg a technikai leírását.
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..