Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscsig@ (törölt)

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott feküdt a munkahelyem bejáratánál, a portásfülke előtti polcon. Kb. egy hónapig minden nap elmentem mellette legalább kétszer, és minden alkalommal mosolyogtam, hogy mennyire meghökkentő ezen a helyen látni a Faust 1957-es kiadását, mert egyáltalán nem illik eme főiskola…..
Tegnap reggel laborvizsgálatra vártam a rendelőintézetben. Az egyetlen üres hely az egyetlen olvasó ember mellett volt, így kíváncsian leültem a kb. 7. hónapban lévő csinos kismama mellé (irigylésre méltó, szerintem egy dekát se szedett fel). A könyv borítóját nem láttam, de…..
A titokzatos esemény egy hete történt a 250-es számú vasútvonalon. Huszonéves lány több könyvtári könyvvel a kezében utazott, az egyik könyv a Zabhegyező (Salinger) volt. Miután leszállt, átadta egy szintén huszonéves lánynak a pakkot. Lennon gyilkosa, Mark…..
Kedvenc eladóhölgy e heti romantikus olvasmánya Danielle Steele: Becsüld önmagad! (Maecenas Kiadó, 2008) c. regénye...
Először is, boldog szülinapot a kolléganőmnek! (Neki vettem a virágot.) A virágárus hölgynek pedig további "kellemes" időtöltést P. Gál Judit: Ördögök ügyvédei 2. - Gyilkosságból felmentve c. könyvéhez...
Szerintem kihagytam a pékárus hölgy  (negyvenes, csinos, kedves, sportos, vagány nő, cigarettán érlelt mély hanggal) csomó olvasmányát, ritkán vásárolok nála, de az ügy érdekében ezentúl gyakrabban veszek túrós batyut. Ma Courths-Mahler: Vergődő szerelem c.…..
Szintén írásbeli nyelvvizsga alatt, csemetéjére várakozó negyvenes apuka Ken Follett: Az idők végezetéig c. regényét olvasta. (Nem mezítláb, csak rövidnadrágban.)..
Csinos, negyvenes anyuka nyelvvizsgázó kamaszfiára várt. Mivel nem volt tömeg a folyosón, lazán elhelyezkedett arra a pár órára: cipő nélküli lábait kinyújtva a kényelmes, párnázott ülőbútoron, határozottan kecses pózban Vámos Miklós Utazások Erotikában (Ki a franc az a…..
Főiskolás lány jött ki a kollégiumból, kezében 4-5 könyvtári könyvvel, valószínűleg a közeli városi könyvtárba sietett. Sajnos csak a legfelső könyvet láttam: Zoé Valdés, A Semmi Édenében (Európa, 2004). Lányok, ti is ezt a borítót tennétek a kupac tetejére,…..
Hogy fokozza az izgalmakat, középfokú írásbeli nyelvvizsga alatt középiskolás csemetéjére várakozó negyvenes apuka olvasta Robert Ludlum: Csak tanú ne maradjon (Bp., Zrínyi Katonai K., 1988) c. bestsellerét...
kiscsig@ (törölt) 2009.01.28 14:29:58
mit olvas az utca embere? Minőség 2008.11.06 15:43:04
Huszonéves fiú tért be a főiskola könyvtárába, saját könyvével a kezében, minőségügyi szakirodalmat keresett.kilfenora már egyszer találkozott vele...
nlcafe libri loboSyrie James: Jane Austen naplója, Kelly, 200830-as anyuka olvasta (inkább tartotta a kezében, mert a 9 év körüli kissrác folyamatos figyelmet igényelt: - Anya, nézd! - és csúszdázott hason, fejjel lefelé, mindenféle kunsztokat kitalált) a…..
mit olvas az utca embere? Vonaton 2008.09.20 16:29:00
A tegnap reggeli vonatút termései:J. K. Rowling : Harry Potter és a halál ereklyéiHúszas éveinek inkább a végefelé járó férfi olvasta.George Sand: MaupratNegyvenes férfi olvasta.…..
A pékárus bódéban az eladónő olvasta.Vavyan Fable: Ébredj velem!, Pannon, 1990..
Balatonfüred, aug. 19.Először a Tagore sétányon, a borhetek forgatagában láttam meg a lányt, kezében a könyvvel (Agatha Christie: A Caribbean Mystery, a borítóban nem vagyok biztos). Kicsit később beosontam a Szívkórház aulájába kávét inni, és döbbenten vettem észre a fiatal…..
BalatonA montázs csak ízelítő.10 éves fiú: John Patience: Titokzatos jövendőmondó, Gulliver, 1993Kamaszlány: Bret Easton Ellis: Amerikai pszicho, Európa (16-17 éves)Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 4., Ciceró, 2008 (13 éves)J. F. Cooper: Nyomkereső (12 éves)Asimov, Isaac :…..