Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeme közé, laposan!

0 bejegyzést írt és 1283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Ha valaki velem van, az azért legyen, mert szeret, ne pedig azért, mert valami régi sérelmet le akar tudni” - Amikor új kapcsolatba vág valaki, nem tudja levetkőzni a korábbi tapasztalatokat. Levélírónk nem pszichológus, csak szeretne megérteni dolgokat, hogy legközelebb már…..
                       „Ha elmondom a valódi okát annak, hogy miért nem akarom az odaköltözést, annak lennének következményei” – Levélírónk barátnője egyedül neveli a gyerekét, és néha el is viszi a pasijához, aki nehezen viseli el, így azt, hogy odaköltözzenek vele, nagyon nem akarná.      …..
                       Mire gondol az a nő, akinek a férjét sosem érdekelte a kinézete, ám most váratlanul új ruhákat vesz, új fazonra vágatja a haját és diétázni kezd? Plusz, gyakran tűnik el azonos időpontokban, és azt mondja, csak egy haverjánál járt - kiöltözve.                            …..
                       „Még azt se tudom eldönteni, hogyha innen én visszafordulnék, akkor őt ez mennyire bántaná?” - Örök dilemma: mik a kockázatai annak, ha baráti körből választunk párt? Levélírónk és egy férfi közt elindult már valami, és ha most kezdene el távolságtartóan viselkedni, talán az…..
                       A szakítás után három évvel a pasi újra bejelentkezik, abban bízva, hogy a lány már jobban megérett, és ugyanazokat a társadalmi normákat keresi már, mint ő.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés…..
                       „Nekem olyan, mintha fogadalmat tett volna, hogy X ideig nem kezd kapcsolatba. Mégis ragaszkodik hozzám, bár öntudatlanul is félrevezet” – Az ostrom már jó ideje tart, és Posztolónk egyre inkább fölöslegesnek érzi az eltelt hónapokba fektetett energiát. Várakozni tovább, vagy…..
                       Ha a pasid hosszú időre elbújik, amikor szól a telefonja, biztos, hogy nem anyu keresi. De ha utána rákérdezel, hogy kivel beszélt ilyen sokáig, és kapásból a jól bevált, egyszavas válasz érkezik, hogy senkivel, már tudhatod, hogy az a senki nagyon is valaki.            …..
                       ...a boldogító igen néha nem. De hogyan utasítható vissza egy leánykérés „megfelelően”? A barátnő szerint párja jelenleg sokat ügyködik azon, hogy megkérje, ő pedig meg nem akar egyetlen szóval beletiporni a lelkébe. A vonakodásnak két oka van: még nincsenek elég ideje…..
                       Sok nő abban bízik, hogy csak türelem kérdése és párjuk idővel megváltozik, megkomolyodik. Talán titkon azt remélik, hogy hamarosan meg lesz kérve a kezük, de mindez alatt csak telik az idő, fiatalabbak ők sem lesznek, és mire lépni mernek, talán már le is maradnak a…..
szeme közé, laposan! 2024.01.06 19:39:16
@God Harald: "A többi megszerzi a nőt, aki kell nekik." Le is írtam.
                       „Adtam neki egy önismereti könyvet ajándékba, és azóta ugyanott van, ahova akkor lerakta, a szalaggal átkötve, ki se nyitotta” – Levélírónk előtt lepergett, mi lenne, ha a pasijához költözne? Semmi: sajnos szó szerint. Közös programokat már nem csinálnak, a csaj barátait nem…..
                       „A barátaimnak se meséltem el ezt, mert tuti, hogy lehülyéznek. De hát mit csináljak, romantikus alkat vagyok, habár használhatnék e szó helyett teljesen mást is” - Szinte már biztos, hogy ez a várakozás át fog húzódni a jövő évre. A csaj még foglalt, ám a srác kitartó,…..
                       „Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem” - Levélírónk pár csalódás után már nem annyira válogatós, de még így is belőtt magának egy minimális elvárási szintet, amiből nem tud, és nem is hajlandó…..
Mielőtt a második XB-70 katasztrófája után a hófehér stratégiai bombázó ismertetője ismét a program katonai vonatkozásaival folytatódna, két részben a Martin bő egy évtizeddel korábbi, és kisebb, de a maga korában szintén elég sok újdonságot felvonultató csapásmérő-bombázójának bemutatása…..
                       A pasi bevallotta, hogy félrelépett, bár előre tudta, mi lesz majd a barátnő reakciója. Nem is tévedett. Egy négy éves kapcsolat ugrott, de még mindig úgy látja, hogy jobb így, mint titkokat őrizni, vagy átverni a másikat. Hamarosan találkozni fog az exével, és most hatásos…..
szeme közé, laposan! 2023.11.24 23:30:51
szeme közé, laposan! 2023.11.25 15:45:42
@Androsz: szerintem ti szimplán csak betegek vagytok, mint ahogy a többi ilyen ember is. Ha másokkal akarsz kúrni, akkor nem kell minden nap ugyanahhoz az emberhez hazamenned, nem kell engedélyt kérned sem emiatt, stb., sem azt eljátszanod, hogy amúgy ő a legfontosabb. Hiszen nem is lehet ő a legfontosabb, ha egyszer másokat is kúrsz. Épp emiatt az ilyen embereket gyávának és megalkuvónak tartom, hiszen gyengék ahhoz, hogy bármiféle csábításnak ellenálljanak, és emiatt számítani sem lehet rájuk bármiben.
                       Levélírónk azt a ritka embertípust képviseli, aki még hisz az egyéniség mindent eldöntő varázsában. Ám amikor egyszer megjegyezte az egyik ismerősének, hogy őt elsősorban az egyéniség vonzza, ő azt mondta neki, hogy akkor csak ronda, idétlen és agybeteg női lesznek. Ma…..
Vonatrablás, robbantás, gépeltérítés, túszejtés, forradalom, diktatúra. Mára ezt dobta a gép. Nézzétek! 1980. 20 dolláros bankjegyeket mutatnak be a sajtónak, miután a sorozatszámuk ellenőrzése kimutatta, hogy azok megegyeznek a gépeltérítő D. B. Cooper által elrabolt bankjegyekkel. A pénzt egy…..
                       „Voltak a feleségemmel boldog időszakaink is, sőt, még most is szóba áll velem. De hát közös otthont nem tudtunk teremteni” – Levélírónk a válás után nehezen bír magával, amikor csinos nőket lát, volt pár randija is, de a hölgyek valamit megneszeltek, és csak ritkán jött…..
Ha valaki nem azért figyeli a kiadásokat, mert fillérezős típus, hanem mert okosan átlátja a dolgokat, az könnyen ráfaraghat, ha olyasvalakivel költözik össze, aki lazábban bánik az anyagiakkal. Közös vagy külön kassza a hatékonyabb?   Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
                       Ha magadnál fiatalabb sráccal ismerkedsz és még gyereked is van, készülj fel arra, nem biztos, hogy teljesen át tudja majd érezni helyzetedet, hiába magyarázod meg neki százszor is, hogy nem tudsz olyan szabadon mozogni. A többi pedig már csak a kitartásod kérdése.      …..
                       „Folyamatosan magát mentegette, épp csak azt nem írta – vagyis épp azt írta körül – hogy a férfiakba bele van kódolva a félrelépés, és egy nőnek nincs más dolga, mint szemet hunyni efelett” – A pasi hosszú idő után azzal próbál bevágódni a volt csajánál, hogy sztárügyvédi…..
1980-as évek. Rendőri ellenőrzés Palermóban..
szeme közé, laposan! 2023.10.15 13:42:32
@fareszjó: innen is jöttek a lövések, de leginkább onnan... :D