Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moyirto

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt jegyezzük meg, hogy az Ob-ama (és 24 ezer júzerkomment) után már senki nem lehet elég nagy név a Redditen. Mondjuk az érdekes, hogy épp Bill Gates szánta rá magát és nem Hugh Hefner. Jött így is közel 18 ezer komment. (24-18. Nem is rossz egy amerikai elnökkel…..
Philippe Halsman (1906-1979) Rigában született fotóművész 101 darab Life címlapfotóval büszkélkedhetett, és mielőtt Amerikába költözött volna, a francia Vogue-nak is dolgozott. Több mint harminc éves barátság fűzte Dalihoz. Az 1948-ban készült Dali Atomicus fotója inspirálta Halsman későbbi Jump…..
Pár napja írtam arról, hogy egyáltalán nem gondolom feltétlenül ésszerűnek, hogy lassan minden médiaszájtnak külön alkalmazása van. Tegnap akadtam Scott Jenson prezentációjára, mely ennél is tovább megy, és azt firtatja, hogy vajon hova vezet, hosszabb távon mi értelme is van a…..
A nyolcvanas évek világszerte kedvelt szappanoperája, a Ewing családról, ellenségeikről, a dallasi felső tízezer hóbortjairól és mértéktelen vedeléséréről szóló Dallas a TNT nevű amerikai kábelcsatorna jóvoltából hamarosan folytatódik, ráadásul ismert arcokkal. A projekt…..
moyirto 2011.07.11 14:01:49
Microsoft, Android? Hogy is jön ez össze?2007. Kezdjük az elején. Nézzük, hogyan reagált a Microsoft vezére a Google bejelentésére, miszerint hamarosan okostelefon platformmal állnak elő... 2009. Éppen egy éve durrant el Steve Ballmer Microsoft-vezér agya az Androidtól, és kezdett…..
Ha ma lenne a szülinapom, és fotóbuzi lennék, akkor biztosan ilyen cuccokat kapnék a reggeli rumos kávém mellé. Fókuszgyűrű karperec, fotóalbum dohányzó asztal, üdítőállvány. Íme 13 magas cool faktorral rendelkező fotós kütyü, a Bored Pandától átemelve. 1., Objektív…..
moyirto 2011.05.26 17:12:46
Tegnap este óta gondolkozom, hogyan is vezessem fel ezt a médiatörténeti értékű képet, de arra jutottam, hogy nem kell túlmagyarázni. Úgyhogy inkább megköszönném a Meglepetés magazin szerkesztőinek, hogy húsvéti lapszámuk e váratlan ajándékával lehetővé tették számunkra,…..
moyirto 2011.04.21 10:56:41
@Legelő Őse: nem vagy egyedül
Több kutatás is foglalkozik azzal, hogy mire és hogyan használják az emberek az iPadet. Röviden úgy foglalhatjuk össze az általános tapasztalatokat, hogy az iPad és a többi hasonló gép elsősorban passzív médiafogyasztásra (olvasgatásra, videónézegetésre), valamint játszásra a…..
A nap híre kétségtelenül az lenne, ha beigazolódnának a hwsw sejtései, és a Telenor mai sajtótájékoztatóján valóban azt jelentenék be, hogy az osztrák központú gigacég elindítaná virtuális mobilszolgáltatását. Ez azt jelenti, hogy a norvég cég hálózatát használva, a…..
1. Emailben kaptam az Izabo zenekar legújabb klipjének linkjét. Szerintem lazán eladhatnák az Apple-nek is. Hivatalos promo videónak sem lenne rossz:  2. A másik videó pedig egy olyan kütyüt mutat be, ami - legalábbis nekem - jobban kellene, mint egy iPad. Az új bűvös kocka…..
Webisztán iPad, első kézből 2010.04.03 19:31:00
Több magyar is kint van New Yorkban, hogy az elsők között vehessék a kezükbe az Apple táblagépét. Egyikük, Kaprinay Zoli videót is készített a legújabb manhattani Apple boltról és az iPadre éhes fanatikusokról:  (Azért mennyire utópisztikus egy olyan bolt vásárolóit…..
Hatalmas háború indult meg az év elején két rivális amerikai webes szolgáltatás között. Mindkettő nagyjából ugyanazt tudja. A vérre menő versengést pedig a Twitter mindent vivő közösségi platformmá erősödése, és az okostelefonok terjedése, az Android platform és az iPhone…..
moyirto 2010.03.28 19:16:17
@ebertek: hogyan állítod be a gravity-t? alapból nekem a twitter, stateup(?), facebook beta, google reader van benne, de külső gps-t használnék, vagy cella infot.
E50-en.
Köszi
moyirto 2010.03.28 19:47:59
@ebertek: ezaz nekem 1.24-van, de lehet h maradok a wapos megoldánál. bár ha sok a frissítés az idegesítő.. azért köszi!
addict Törd el a kezedet velünk! 2010.02.20 13:45:00
Gyenge szóviccel élve kéz- és lábtörést kíván vásárlóinak a Fallout deszkás márka, amit egy piszkosul egyszerű, mégis nagyon látványos módon juttat a tudomásukra. Sajtóhirdetésüket úgy alakították ki, hogy szétpettintva egy laza mozdulattal belebújtathassuk a kezünket. A…..
Sokszor beszéltük - mi több: képviseltük - ezen a blogon, hogy az az életforma, amit mi élünk, érdekes, élményteli, jó és követendő. Az óvatlan szemlélő számára talán bizarrnak fognak tűnni a következő képsorok, ám valójában egy nagyon is érthető, természetes…..
moyirto 2009.12.06 16:07:28
Erre a klippre nincsenek szavak, nézzétek, figyeljetek a szövegre :) via kobak.  ..
moyirto 2009.12.02 18:45:23
Megérkezett! Itt van végre a Pannon megújult kommunikációjának első eleme, amelyet az új ügynökség készített, miután a telekom cég nemrég elköszönt az anyagaikat éveken keresztül készítő Ogilvytől. Azt nem mondanám, hogy sírtam, amikor kiderült, hogy többé nem…..
A Propeller csapata gondolt egyet, és megcsinálta a maga mashupját a Twitterre. A Turulcsiriphez hasonlóan itt is a magyar felhasználókra fókuszáló Twitter-szájtról van szó. A néhány perc múlva élesedő Yamm.hu igazából megjelenésében olyan, mintha egy réteget húztak volna a…..
moyirto 2009.11.03 20:20:02
@helloszabi: profilképet váltsál, ez egy twitter kiegészítő!
moyirto 2009.11.04 09:28:07
@KGyST: sms-ben twittelni? semmi értelme. bárhonnan nézed mobilnettel mindenképp olcsóbb.
A demóból nagyjából kiderül minden előnye az új, androidos telefonokon ingyen elérhető Google Navigation-nek:  hangalapú keresés (egyelőre csak angolul) élő, online útinfó adatok (egyelőre inkább csak az USA nagyvárosaiban) útvonalérzékeny keresés (azon az…..
addict Ez az év posztja! 2009.10.15 10:15:00
"Az év kapuja és bejárati ajtaja" - olvasom a Hörmann óriásplakátján, ami olyan szintű agybaj a maga nemében, hogy szinte semmi nem választja el a zsenialitástól. Hiszen ha lehet Év autója, Év tévéje, Év lakóháza és ki tudja még milyen díjakat osztogatni, miért…..
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
moyirto 2009.09.24 15:44:52
Pénteken egy buliban összefutottam az egyik magyar startup irodavezetőjével, aki azt mesélte, hogy felvételiztetésnél nem elegendő számukra, hogy valaki jó önéletrajzzal rendelkezzen. Számára az is fontos szempont, hogy a leendő munkatárs részévé tudjon válni a…..
moyirto 2009.09.21 11:41:48
@_laze_: egyetértek - bár én nem IT szakmára értem -, a határidők, vezetés elvárásai, karrier miatt sok helyen egymás elnyomása van inkább, esetleg a kötelező oda-vissza jópofi, de, hogy jól érezd magad egy csapatban az a hr dolga, meg a közvetlen főnöké (a dolgozók megfelelő szétszórása - passzoljanak egymáshoz).

Az viszont egyértelmű, hogy a jó munkamorál erősen növeli az eredményt.
Odafigyelésen kívül plusz pénzbe nem kerül a vezetésnek, viszont sokat hoz; amellett, hogy neked is jobb így bejárni.
Megint hónap első szerdája, avagy Meetup a Dürerben. A belépő pedig ezúttal is 700 HUF. Cserébe ez az 5 fogásos menü lesz hallgatható, kommentelhetó élőben: Kocsis Attila és Kocsisné Dr. Szilágyi Gyöngyi (I-QRS International Kft.): Telemetriás sportöv és terhelésélettani…..
moyirto 2009.08.04 21:09:25
@ern0: lehet, hogy túl sokat kérünk, de streaming nem lesz?
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..