Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HOttó

1848 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robur Nutzfahrzeuge - wirtschaftlich, leistungsfähig, schnell und sicher Robur haszonjárművek - gazdaságos, erős, gyors és biztonságos..
G 12 sorozatú (BR 58) gőzmozdony az Arnoldtól..
Befutott a Hornbytól a HST, a brit Intercity..
Nézzük a márciusban megjelent modelleket, az első helyen a vasuTTmodellét: vasuTTmodell 2024-2 - Személykocsi szett 2db 2. osztályú kocsival, MÁV-Hungária Ep. III. Tillig01064E - Emeletes személykocsi szett, vezérlőkocsival, SRI - egyszeri kiadás01065E - Emeletes személykocsi szett, SRI -…..
Mint három tojás a fészekben! Na nem a nyuszi hozta, az Arnold küldte őket...
Mi ez? És hol van?..
Elkészült az idei év első vasuTTmodell újdonsága, a 2024-2 cikkszámot viselő MÁV-Hungária, 3. korszakos személykocsi szett. A szett két eltérő, egy nyitott és egy zárt peronú kocsit tartalmaz. A modellek alapjául a Tillig kocsijai szolgálnak, melyek átfestés után tamponozott feliratokat kaptak.…..
Felmérést végez az L.S. Models, hogy számíthat-e érdeklődésre TT méretben a korábban (bő 10 éve) kiadott hálókocsikból egy új sorozat megjelentetése. Az első kör lezárult, 8 festési variáns maradt versenyben, közöttük két MÁV Start, 3 ZSSK és 2 RZD kocsi. Úgy gondoljuk ezek a modellek itthon…..
Ismerős a fotó? Tavaly januárban volt már hasonló Viamontos kép, de becsszó, ez új, friss, most készült...  :)Szereplők: MTB Búvár, Tillig önürítősök..
Formavariáns a porosz személyek között, a DR III. korszakos MITROPA étkező a maga léc borítású oldal falaival. Még több kép, részletfotók a terméknél, a webshopban...
Hamarosan száguldhat az angol Intercity, a hónap végén jelentkezett a modellekkel a Hornby. Persze vannak egyebek is a friss megjelenések között. Lássuk: AuhagenAU-66049 - Robur furgon építőkészlet, Rewatex - egyszeri kiadás! HädlHA-115601 - Fedett teherkocsi szett, rakománnyal, DRG Ep. II.  -…..
Megkezdte a Tillig a közelmúlt fejlesztései közül a négy tengelyes porosz eredetű személykocsik szállítását, az elsők között érkezett a 01070 cikkszámú KPEV kocsiszett. Még több kép, részletfotók a terméknél, a webshopban...
Nem kell megijedni, ez még nem az Eurodual TT változata, de reméljük hamarosan érkeznek azok is, és ilyen részletesen kidolgozott tetejük lesz majd. :)..
Elkészítettük és a Train-O-Matic jóvhagyta a Lokommander II dekóderek magyar nyelvű útmutatóját, ami mostantól letölthető webshopunkból, a digitális segédletek közül, így már nem kell az angol változatot bogarászni. Reméljük a kedvező áru dekódereket, amiket sokan választottatok az utóbbi pár…..
  Arnold gabonás szettek - még meg sem jelentek, szinte már ki is futottak. Felkészül a következő 3 készlet...
Tavalyi éves szett egyszeri kiadásban, idei megjelenéssel, zúzottkő szállításra. Mennyi további kocsival bővíthető a vonat!!..
vasuTTmodell Megjelent! 2024.02.06 14:21:07
Lehetne most írni egy csomó mindent, de felesleges, hiszen minden benne van a katalógusban. Itt a vasuTTmodell 2024-es katalógusa az idei tervekkel. Érdeklődéseket a szokásos módon e-mailben fogadjuk addig is, amíg nem kerülnek a webshopba a modellek. Klikk ide a katalógus (pdf) letöltéséhez!..
Vendégségben Robinál - a vasútfotós rémálma. Ha tovább várunk a Bobóra, elszalasztjuk a nosztalgiát. Pedig milyen szép lett volna együtt a kettő!..
Még alig indult el 2024, máris micsoda listát szedtünk össze a frissen megjelent TT modellekről! ArnoldHN9734 - Gabona siló kocsi szett, VTG Ep. VI. - elfogyott!HN9735 - Gabona siló kocsi szett, Transcereales, F-Soco Ep. VI.HN9736 - Gabona siló kocsi szett, TMF-CITA, SNCF Ep. IV. HornbyTT6022 -…..
Vendégségben Robinál - Érkezik a pótlóbusz..
vasuTTmodell Robur az Auhagentől 2024.01.24 18:53:01
Tavaly év végén lepett meg bennünket TT-seket az Auhagen egy "kenyeres" Robur építőkészlettel, a "minicar" sorazatában, ahol eddig csak H0 autókat adtak ki (ott is leginkább a brémai Goliath kisteherautó különféle változatait). A Robur egyszeri kiadásként jelent meg, így érthető módon aki csak…..
Vendégségben Robinál - Érkezik a sör! Kőbányais kocsik a vonatban...
Vendégségben Robinál - Kicsit lemaradt a fotós a Gigantról. Bocs...
Vendégségben Robinál - Ócskavas telep a vasmű közelében..
A hónap és az év végére belehúzott pár gyártó, a Tillig is hozta a szokásos darabszámot. vasuTTmodell VM-2023-4 - Tartálykocsi, MOLAJ, DNYBV Ep. II-III. TilligTI-01069E - Személykocsi szett 3 eltérő típusú kocsival, DR Ep. III. - Egyszeri kiadásTI-01082E - ICE-1 kocsi szett, Redesign 3., DB AG …..