angelday

angelday

Aktivitások

IDDQD Beszéljük ki a Warcraft-filmet! 2016.05.29 07:17:56

A héten volt orkos csütörtök, azaz a Warcraft-film hazai premierje. Arról pár hónapja hosszasan beszélgettünk, hogy jó videojátékos filmadaptáció még nem készült, ugyanakkor a Warcraft büdzséje és a rajta dolgozó menő rendező, Duncan Jones (Forráskód, Hold) némi reménykedésre adott okot (aztán a…..

angelday 2016.06.18 07:41:06
Kicsit gépiesek voltak az emberi karakterek, a sztori nekem baromira bejött, remek dolognak találtam, hogy az orkok szempontjából bontja ki a családi szálat (képzeljük el ugyanezt a filmet egy emberi családdal). Jók voltak a fordulatok, minden főbb szereplőről kiderült valami. Egyedül a fél-ork nőt nem értettem, mitől fordult volna ilyen gyorsan és mitől vették volna be a top level managementbe.

Ettől függetlenül 5-ös osztályzat.
Futóblog Készülés a maratonira – egyszerű emberként 2015.06.21 22:00:53

A Tracksmith amerikai old-school futómárkáról már írtunk korábban a Futóblogon. Nagyon jópofa kis anyagot készítettek most is: egyik kollégájuk, Eric Ashe egyik utolsó maratoni felkészülését fotózták meg otthoni környezetben. Eric 2:17-es legjobb maratonijával most az olimpiai…..

Futóblog A legjobb reptér. A világon. 2015.06.10 17:28:49

Még ugyan 5 év van a japánban rendezendő olimpiáig, viszont a szigetország lakói nem restek, ha arról van szó, hogy felkészüljenek rá időben. A Narita repteret ugyanis elkezdték átalakítani, egészen konkrétan egy futópályát csináltak belőle. A képek természetesen magukért…..

Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz