Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Flick

0 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Tegnap kitört Budapesten a péntek esti láz, ugyanis látványos külsőségek között megnyitotta kapuit a Lakatos Márk Makeover Szalon. Tehát Márk szalonképes lett. Így most már nem kell senkinek televíziós műsorba jelentkeznie, és ország-világ előtt a törött…..
Herr Flick 2011.11.06 03:24:37
@Bigf00t:
Na jó... Rám senki se mondja, hogy pinairigy vagyok... megosztom veled :)
Herr Flick 2011.11.06 03:26:54
@mutant:

fene a gusztusod... még ha annyira gazdag is ez a Vajna.

:))
Michael Bay régen nem írt már a honlapjára, de nemrég feldobott rá néhány sort és megosztotta a Transformers rajongóival, hogy kik fognak szerepelni a franchise harmadik részében. „Hali, sok idő eltelt azóta, mióta nem írtam,  kicsit elfoglalt voltam. A Transformers 3…..
A gigamelltartós és óriási rúzsos street art után újabb nagy és színes szobrok jelentek meg Budapest utcáin: Lego-szerű lovak nyergébe ültetett nem éppen nyalka huszárok vigyázzák a forgalmas tereket. Március idusa felé közeledve kétségünk sincs arról, hogy ki rendelte el a…..
Herr Flick 2010.03.13 09:50:40
@is: Te... tererere...

A tehenek jelentenék a kultúra és felvilágosodás fokmérőjének?

Az egy nagy faszság volt. Belefért hogy egy ideig néztük őket... de kulturális érték egyenlő volt a nullával.
A huszárok szerintem jópofák..és most amúgyis időszerűek.

Végre egy jó ötlet... és nem 2 giga csöcsöt raknak ki lábakkal, mint a modern kultúra vívmányát... hanem egy történelmileg számunkra is fontos korszaknak állít emléket.

Még ha kicsit giccses formában is.

:)
Gyerektrend Swarovskit a gyereknek! 2010.02.23 18:08:00
Valahogy úgy képzelem, vannak bizonyos körök, ahol a csemetét az asztal körül kergetik, ha és amennyiben nem Swarovski kristállyal díszített hajgumit visel cirmoscica-haján az oviba, iskolába menet. Nos, bevallom, ezek a köröket én inkább nem rovom se közelről, se távolról.Ha…..
Herr Flick 2010.02.23 22:25:37
@felhasznalo: :)

Igyekszem publikálni a véleményem... mindenhol, ahol kicsapja a biztosítékot nálam egy ilyesfajta "hír" féleség :)
Filmdroid Madonna ismét rendez 2010.02.15 11:04:00
Madonna nem csak a zene világában van otthon, párszor feltűnt a vásznakon is, az Evitáért Golden Globe-ot is kapott. 2008-ban rendezőként is kipróbálta magát, a Mocsok és bölcsesség drámát tette le az asztalra. A film nem aratott nagy sikert, ám ez cseppet sem szomorította el…..
Demszky Gábor nem szerez örömet.Röviden: mert nem és kész.Bővebben: nem akar kedvében járni politikai ellenfeleinek, és ezzel a lépéssel börtönben rohasztani az ártatlanokat.Honnan ez az ártatlanos attitűd Gábor? Mostanában Morvai Krisztina szinkronizál, aki szerint Budaházy egy…..
Mai posztunk Tarzan egyik nagy csatáját mutatja be a gonosz gorilla maszkos statiszta ellen. Mint mindig most is sok-sok kérdés felmerül bennem: miért nem használja a 30 centis belező kését, miért akarja lefejelni állandóan a mini King Kongot? Szokás szerint nem kaptam választ.…..
Szép napot kívánunk, épp ott tartunk, hogy az LMP, a magyar zöld párt privatizálni akarja a BKV-t. Vagyis leépítené párezer fővel, hogy egy húsz fős iroda maradjon, ami majd versenyezteti az alvállalkozókat.   Az LMP a születése óta küzd az identitásnélküliséggel, és ez…..
Herr Flick 2010.02.04 11:57:58
@werno:

Igazad van... de nem azért nem működik jobban, mert az állam rossz gazda... hanem mert akikre rábízták..az a jó gazda.

A Hospinvest vagy a szá,zalan bedőlt magáncég (KFT, RT ZRT ) kik milliárdos összegekkel csődölnek be... tán jó gazdája a tulajdonának ?

Ugyan. A szar mindenhol szar ....

Ja..és szerintem nem is kell mindenképp nyereségesnek lennie az egészségügynek... de még a közlekedés is vidáman elég ...ha eléri a 0-t.

Ugyanis közfeladat.... az én pénzemből...amiért +ba fizetek is ha igénybe veszem.... elég a 0. Csak működjön.

Nem hiszem hogy hülye gondolat
Herr Flick 2010.02.04 12:18:27
@Timyyy!:

Vitáznék... az ügyészséget kell rászabadítani...könyvvizsgálók hadát kell rászabadítani

Az apeh is vérebként viselkedett az elmúlt években...ott is hullatnék pár fejet simán.

A kicsiket szétszedték..és a legkisebb faszségra is büntették...a nagyok meg semmit se kaptak / kapnak érdekes módon.

Így megy ez...
Herr Flick 2010.02.04 13:28:44
@Timyyy!: Ez szép gondolat.

Csak.. Az APEH vezetését nem közvetlenül választjuk ugye ...

Hanem az adott kormány pénzügyminiszterének a kinevezettje az a jófej ember ...aki irányítja ezt a csodálatos hivatalt.

Ez a baj
Újra és újra szállítja az internet a bizonyítékot, hogy még nem láttunk mindent. ..
Fugaszerkesztés a mai magyar építőiparban. A 2009-ben felújított budai alsó rakpart egy részlete a Margit hídról nézve. Múlt heti hír az InfoRádión: „Lebontatná és újraépíttetné a Margit híd alatti alsó rakpart új támfalát a Budapest Világörökségéért…..
α-tól ω-ig X-Mas Origins: Santa 2009.12.25 11:37:00
Amikor békésen leülsz a géped elé pattanásig telve bejglivel, pulykával, töltött káposztával, esetleg, de nem megengedve halászlével, akkor azt hiszed, hogy nyugodtan fellépsz az iwiwre, eldurrantasz néhány sablonszöveget az ismerőseidnek, aztán megnézel egy filmet és utána meg…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
Filmdroid Penge vs. Batman 2009.10.12 14:21:37
Valaki ismét sok felesleges perccel rendelkezett és összehozta Pengét és Batmant egy videó erejéig. Ebben a vámpírok halálos ellenfele a Denevéremberrel kerül összetűzésbe. Nem mondom, megnéznék egy olyan filmet, ahol Gotham védelmezője és a Penge együtt szerepel...
Mandiner blog Fosni naplementében 2009.10.01 08:01:00
  Két halálsápadt férfi áll a sírgödör szélén és egymást kényezteti. Kőkeményen, ellentmondást nem tűrő módon, férfiasan. Bizony ez történt kedden este: Juszt László a Klubrádió Kontra című adásában Orosz Józseffel kéz a kézben búcsúztatta a Napkeltét.…..
B-oldal Elment Csöpi bácsi 2009.09.25 20:15:00
Hihetetlen, de elég egy internetes oldal frissítése és máris eltűnik a blődli hír, majd egy szomorú haláleset veszi át a helyét. Fájdalmasan villámlott belém fél négy magasságában, miszerint elhunyt Bujtor István. Mindenki Ötvös Csöpije, Bud Spencer magyar hangja, a…..
A napokban sikerült megnéznem a Takent (még játszák a mozikban), és ennek apropóján jutott eszembe, hogy érdemes megemlékezni az újabb kori filmtörténelem anyatigriseiről és apaoroszlánjairól.  Elrabolva (Taken)  …..
Magyar politikus legfurcsább filmszerepe. Tippek? Nem, azért az annyira nem volt súlyos. Az pláne nem. Jó, ok, attól mi is készen voltunk, na de Fankadeli, az etelközi Eminem csak nem dalolt benne. Se nem gyakorlatozott benne egy rakás magyar Bruce Lee. És nem, nem is Simicskó István…..
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..
Van néhány olyan kép az egyetemes művészettörténetben, ami már annyi felhasználást, átdolgozást ért meg, hogy ha ilyesmit teszünk a hirdetésünkbe, címlapunkra, prospektusunkba, logónkba vagy akárminkbe, akár eredetiben, akár viccesítve, azt is aláírhatnánk: "Bocs, nem…..
Herr Flick 2009.09.04 14:19:19
@lessknownJFK: Igaz... most az IWO JIMA-i zászlótűzős kép és szoborra gondolsz ?

erre... journeyamerica.files.wordpress.com/2008/07/iwo-jima-picture1.jpg

ugye? :)
A Warner Bros. - egyelőre nem tudni miért, és a pletykák szerint meglehetősen váratlanul - nem hosszabbította meg a Fórum Home Entertainment augusztus végén lejáró szerződését, ezért az FHE szeptember 1-től már nem forgalmazhatja a Warner és a hozzá tartozó New Line filmeket…..