Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szufla

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszteletem   Eddig is nagyon rossz híre volt a Hetényi kórháznak, de a személyes tapasztalatom most ugyan ezt igazolta. Közeli hozzátartozóm került be a belgyógyázati ambulanciára légzési proplémákkal (hiperventillációs légzés) és az emiatt kialakult rosszulléttel. …..
„Megírta egy barátnőjének, hogy egy barom vagyok. A dologban az a legszebb, hogy véletlenül elküldte a levelet nekem is.” – A srác egy eltévedt levélből ébred rá, hogy ideálisnak hitt kapcsolata csak egy vicc volt. Legalább nem hagyta magát és férfiasan…..
Kicsit csúszásban vagyok, de így legalább sokkal izgalmasabb az elsőzés is. Az ilyeen lányoktól üt meg a guta engem is: elhitetik, hogy célegyenesben vagy, amikor kiderül, kurvára másik pályán versenyzel. Kurva idegesítő, minden férfival megtörténő poszt ez most. Kedves…..
Szufla 2008.12.03 09:24:57
A liliomtipró szakítgatja a virágokat, miközben mindenki hülye körülötte, pedig remegve várja a McDonald's játszóbuszánál, hogy újabb lány legyen 15 éves. Várom a címkejavaslatokat!Üdvözlök mindenkit, úgy döntöttem, a múlt heti dolgok miatt megérnek ezek a csudaleányzók…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
  Itt egy gyors sztori, hogy olvassatok. Szemét férfi szívatja a lányt, aki még a kocsi után is futott. Látom ám, kicsit kifogyott a sztoritár, írok nektek egy kis frisset. Nehogy már Luna története kerüljön ki kétnaponta a blogra. Réges régen, egy messzi, messzi…..
Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.Innen loptukSzeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól…..
Ez a lány küldte az aranyló húsleves történetét, amikor a disznótoron az egész család szívatta szerencsétlen csávót. A lánynak ezutánsem fordult jobbra a sorsa, legalábbis ez a garázsban tankolás elég szarul hangzik.  A héten a képeket a Yummie-ról…..
Mai tanmesénkből kiderül, miért nem érdemes a főnökünkkel összejönni. Régen volt dráma? Hosszú levél egy tripla mnk-ról? sziasztok, ha a most következő sztorit ismeretlenül olvasnám, kb. minden mondatomra azt mondanám, teljesen hülye, aki ezt végigcsinálta. de benne lenni…..
Tupac találkozik Faith Evansszel, Notorius BIG hátul maszatol. Tupac nyomulna, benne van megannyi sláger, plusz bassza a csőrét BIG, de utóbbinak büszke nője van. Figyelem, szereplőink, nem Tupac, Faith és BIG, és ez nem a west coast, ez Budapest, ez a mobilkor. Két rövid történettel…..
A retro vallomások idejét éljük, tegnap egy fiú emlékeztett minket a vonalas telefon borzalmára, ma arra az időkre gondolunk vissza nosztalgiával, amikor még egy családra egy mobiltelefon jutott, amit az esti tévézésnél körbeadtak, hogy eldöntsék, ki küldhette a…..
Azért jó az egymondatos szakítás, mert tényleg nem kell utána semmiféle magyarázat, kommentár, ha így gondolja, ez van. Sziasztok! Velem a következő szöveggel szakított minden különösebb előzmény nélkül egy srác: "Szeretlek,szerelmes vagyok beléd. Le tudnám veled élni…..
A Guns 'N' Roses már több kapcsolatot is tönkretett, egyszer egy lány azért nem ment el egy randevúra, mert dolga volt: Axl Roset szerette volna rajzolgatni. Mit szólt volna, ha elbiciklizik mellette Slash?    Kedves bloggazda, bloggazdáné és kommentelők! Egyszer már…..
A sátor az szent hely, miért? Ezért.Nyár, tábor, szerelem - legalábbis tini -, buli. És bár velem "szakítottak" mégis nagyon tetszett már akkor is, és most is. Véletlen rossz névvel illettem a srácot szex után. Majd közölte:- Holnaptól talán kipróbálhatnád a saját…..
A fesztiválozós szakítások őrült sportos ritmust adnak az életnek, de mit lehet akkor csinálni, amikor a pasi egy harmadikkal jelenik meg a fesztiválon? Sziasztok Szakítósok! Nekem egy fesztiválozós szakításom lenne, nem tudom hogy ilyet írt-e már valaki. Tehát én lány (22), ő…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
Szufla 2008.10.08 08:28:16
"Dövan · alaverzum.blog.hu 2008.10.08. 08:01:31

Szerintem nincs élő ember, aki egy ilyennek barátja akarna lenni. "

Dehogynem, egy ugyanilyen :S

Szebb reggelt! :)
Meddig van nyitva egy bolt? Mert nem mindegy, hogy nyolcig, kilencig, vagy sokáig, rámehet egy egész kapcsolat.A kép innen van. Érdemes kattintani.Sziasztok!A dolog sok éve történt. Felállás: leányzó 28 éves, a pasi, azaz én 30. Együtt vagyunk szűk 4 éve, együtt élünk több mint…..
Szufla 2008.09.30 07:45:41
Egyszer nekünk is lerobbant a busz egy vizsgára menet, mégsem lett belőle hosszú távon gondolkodós sörözés. Mondjuk jobb is, mert csúnya bukás a sztori vége.       Hello!   Tudom, hogy nem lehet sikeres az, aki vonaton ismerkedik, de én egyszer megpróbáltam.…..
A gyerekkor legnagyobb baja a sok mese. Ahogy felnövünk, a mesék megmaradnak, csak kikopnak a hősök, maradunk mi, inclusive király, királynő, herceg, királylány, parasztlegény. Kedves gyerekek! Kacifántos és hosszú, szinte szürreális tündérmesét küldök ma nektek, melyről még…..
Mivel elég jó kedvünk van így hétfőn, ezért nem sírunk a hétvégi dolgokon, hanem segítünk, ahogy minden jó úttörő tenné. Szingli pasit keresünk szingli lány mellé. Jelentkezni lehet emailben vagy kommentben. Szevasztok, itt az új hét! Kedves Szakítós! Én is beálltam már…..
A vasárnap a rövid, tömör posztoké. A mai nap leckéje az, hogy a wiwen kapott érdeklődő levelekre mindig válaszolni kell.     Kedves Szakíts ha bírsz!     A Bejelöltem, majd visszavontam című történetre rímelve küldeném az alábbit. Íme:  …..
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..
Szufla 2008.09.10 15:01:10
Kavargós történet az olasz éjszakában, tegye össze, aki tudja, egy biztos, a srác nem bánkódott, hogy az érzéki harmincas (istenem, verespálnéra is ezt mondják néhány éven belül) átejtette. Hello!   2003-ban Olaszországban dolgoztam, a helyi goethe-institutos…..
Ez egy olyan régi levél, hogy még az előző cunamiba fulladt tűzijátékról és téli szétfagyásról van benne szó. Egyébként már 16 éves lányok is összeköltöznek már a barátjukkal? Innen loptukÜdv,Jópár hete találtam rá a blogra, nem mondom, de azért mégis,…..